søndag den 5. december 2010

2 søndag i advent


Jeg har ikke blogget et stykke tid, fordi overskuddet ikke har været der - dog af en glædelig årsag - jeg er nemlig gravid og nu i 18. uge, men døjet med slem kvalme.

 Gravid og fashion hænger bare ikke sammen, for fuck(undskyld mit sprog) hvor er udvalget af pænt og lækkert tøj dog småt.......... Og så er man også blevet lidt nærig, da man tænker  ”jeg skal jo kun bruge det et par måneder” hver gang dankortet skal luftes.

Men som en af mine kloge veninder har sagt, tænk på alt det du jo kun har brugt en gang.... Hmm dog købt under ”jeg vil bruge denne kjole til alle fester det næste år” logikken – ha ha.  Og det er her den vigtige forskel er, da mange køb er baseret på ”fornuft”. Men sandheden er jo, at vi alle har den der "særlige" kjole, der nu bor i klædeskabet på 2. år og kun er brugt en gang, og den jo kostede mange penge (Nu håber jeg ikke at kæresten læser med her. For det er jo sandheden om en del af mine køb gennem tiden...). 

Og som en anden veninde har sagt, at hun i dag fortryder, at hun under hendes graviditet ikke forkælet sig selv med et par lækker jeans(læs - dyre), da jeans er hendes ting.

Og med alt det i baghovedet vil jeg prøve forkæle mig selv med noget lækkert og fashionabelt tøj i min graviditet, hvis jeg ellers kan finde noget.... Næste udfordring???? Nogle ideer??? Da jeg vist kan komme på arbejde i bankens hovedkontor iført joggingbukser og en oversized t-shirt – hmmm gadvist hvad min chef ville sige til det???? Men det skal vist ikke udelukkes at jeg kan blive inspireret af de smukke gravide blogger for tiden:-).

De smukke gravide blogger -
Camille fra clamour4glamour er jo fantastisk smuk, og viser maven frem på en smuk og med fashion i fokus måde.

Manja fra manjalytz vistede hendes mave frem på fineste vis i Sonia Rykiel, og tillykke med din smukke datter:-)

Lisbeth fra itsfashionbaby skriver om livet som gravid og hverdagen med Trutten på skønneste vis med et hint af fashion.

Og sidste men ikke mindst Louise fra guldlog skriver ærligt om bl.a. "at savne at være en størrelse 36".  En følelse jeg kender alt for godt pt. - gud hvor jeg savner mine kjoler i størrelse 36.
  
Men bloggen vil stadig handle om mode, men nok også lidt om en baby på vej (da det jo fylder lidt meget i mit liv pt...;-))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar