fredag den 31. december 2010

Dagens drømmeoutfit 311210

Årets sidste dag medfører også årets sidste drømmeoutfit. Så i aften ville jeg gerne være iført dette outfit:). Godt nytår til jer alle:-)
Outfittet består af denne skønne kjole fra Red Valentino, som er perfekt til min indre prinsesse, og en lillle taske med plads til mobil fra Lulu Guinness, og så et par skønne sko fra Miu Miu og vupti

mandag den 27. december 2010

Leo tights

Jeg var simpelthen så glad for mine leo tights, som jeg købte i efteråret 2009 i H&M. Men de er nu slidt op(jeg havde et lille lager som nu er brugt op).  Men jeg har ledt og ledt i alle H&M siden efter flere, men uden held.
Men så jeg disse på www.topshop.com som kunne være gode erstatninger.
 



søndag den 26. december 2010

Overvejelser vedrørende køb af et nyt kamera

Som blogger har man bruger et ordentligt kamera til at tage billeder. Men jeg er så meget i tvivl om hvad jeg skal vælge et semikompakt eller et spejlrefleks?

Et godt bud på et semikompakt er dette G12 fra Canon
Men med en vægt på 401 gram er det ikke ligefrem en handy størrelse.

Og så er der dette spejlrefleks EOS550D fra Canon.
Puha jeg er virkelig i 7 sind. Hvad skal jeg vælge? Hvad er jeres erfaringer? Skal man være en super foto nørd for at bruge et spejlrefleks? Ekstra udstyr i form af linser???  
Derudover jeg vil også gerne bruge et nyt super kompakt til at have med på farten, da mit 4 år gamle ixus er ved at død en stille død. Nogle ideer?

Dagens drømmeoutfit til nytårsaften

Jeg fortsætter i drømmeverden om mine outfits, og her er et bud på det perfekte outfit til nytårsaften.

Outfittet består af den fine kjole fra Marc by Marc Jacobs, en bamsehalskæde fra Vivienne Westwood, og så lige en taske fra Balenciagaplus et par Christian Louboutin

mandag den 20. december 2010

søndag den 19. december 2010

Dagens drømmeoutfit 191210

I dag ville jeg gerne have været iført dette outfit. Tja det er overhovedet ikke praktisk og jeg kan ligesom ikke passe kjolen pt. Det er så fint, så nu vil jeg bare drømme om forår i Paris og min normale figur;-).

lørdag den 18. december 2010

Dagens sko 181210

Miu Miu laver sko, som jeg tit bare må eje. Og disse ballerinaer er ingen undtagelse!!!
Kilde:  NAP

mandag den 13. december 2010

Tal & matematik

I modsætning til de fleste blogger arbejder jeg ikke med kommunikation/eller læser kommunikation. JEG ER EN TALNØRD!!!! Arbejder med tal og statistik - jeps er en MEGAnørd med et twist af couture;-)

Så hvis nogen af jer kender til babytøj med integraltegn og matematiske formler på???? Hører jeg gerne om det;-).

Dagens drømmeoutfit er sammensat med inspiration i tallenes verden: består af denne talkjole i gråt strik fra ASOS, med en lilla farveklat om halsen fra Rabens Saloner, og på skulderen denne fede taske fra See by Chloe i læder, og så med mine pistolstøvler fra Acne er jeg klar til dagens arbejde

søndag den 12. december 2010

fredag den 10. december 2010

ASOS 101210

Jeg benyttede kampagnen 20% hos ASOS til at bestille mit første graviditetstøj. Ret grænseoverskidende, men det er ikke godt for mit humør at gå i de samme 3 kjoler..........
Jeg bestilte 7 kjoler, men 3 røg retur. Her er de 4, som har fået lov til at bo i mit klædeskab. Her er de på en ASOS' model, da mit kamera er løbet tør for batteri samt jeg ikke er klar til et dagens endnu.... Kommer meeeeen det skal lige overvindes;-).
Kilde: ASOS

onsdag den 8. december 2010

Mouse purse

Denne søde lille pung fra Gucci er tilpas kæk men også tilpas unødvendig.
Kilde: net-a-porter

mandag den 6. december 2010

Yellow bag

I decembermørket har man bruge for lidt lys, denne gule taske fra Marc By Marc Jacobs kan lyse op i min lillebitte taskesamling...... 
Nu håber jeg bare, at julemanden ligger den under træet til mig den 24;-).
Kilde: net-a-porter

søndag den 5. december 2010

2 søndag i advent


Jeg har ikke blogget et stykke tid, fordi overskuddet ikke har været der - dog af en glædelig årsag - jeg er nemlig gravid og nu i 18. uge, men døjet med slem kvalme.

 Gravid og fashion hænger bare ikke sammen, for fuck(undskyld mit sprog) hvor er udvalget af pænt og lækkert tøj dog småt.......... Og så er man også blevet lidt nærig, da man tænker  ”jeg skal jo kun bruge det et par måneder” hver gang dankortet skal luftes.

Men som en af mine kloge veninder har sagt, tænk på alt det du jo kun har brugt en gang.... Hmm dog købt under ”jeg vil bruge denne kjole til alle fester det næste år” logikken – ha ha.  Og det er her den vigtige forskel er, da mange køb er baseret på ”fornuft”. Men sandheden er jo, at vi alle har den der "særlige" kjole, der nu bor i klædeskabet på 2. år og kun er brugt en gang, og den jo kostede mange penge (Nu håber jeg ikke at kæresten læser med her. For det er jo sandheden om en del af mine køb gennem tiden...). 

Og som en anden veninde har sagt, at hun i dag fortryder, at hun under hendes graviditet ikke forkælet sig selv med et par lækker jeans(læs - dyre), da jeans er hendes ting.

Og med alt det i baghovedet vil jeg prøve forkæle mig selv med noget lækkert og fashionabelt tøj i min graviditet, hvis jeg ellers kan finde noget.... Næste udfordring???? Nogle ideer??? Da jeg vist kan komme på arbejde i bankens hovedkontor iført joggingbukser og en oversized t-shirt – hmmm gadvist hvad min chef ville sige til det???? Men det skal vist ikke udelukkes at jeg kan blive inspireret af de smukke gravide blogger for tiden:-).

De smukke gravide blogger -
Camille fra clamour4glamour er jo fantastisk smuk, og viser maven frem på en smuk og med fashion i fokus måde.

Manja fra manjalytz vistede hendes mave frem på fineste vis i Sonia Rykiel, og tillykke med din smukke datter:-)

Lisbeth fra itsfashionbaby skriver om livet som gravid og hverdagen med Trutten på skønneste vis med et hint af fashion.

Og sidste men ikke mindst Louise fra guldlog skriver ærligt om bl.a. "at savne at være en størrelse 36".  En følelse jeg kender alt for godt pt. - gud hvor jeg savner mine kjoler i størrelse 36.
  
Men bloggen vil stadig handle om mode, men nok også lidt om en baby på vej (da det jo fylder lidt meget i mit liv pt...;-))