søndag den 2. januar 2011

De bedste køb i 2010

Her er min personlige Top10 over de bedste køb i 2010.
1. Mine ballerinaer fra Chanel - dem er jeg blevet så glad for og de sidder godt på min fødder, så nu vil jeg bare have flere;-)
2. En vintage militær jakke som jeg har brugt så meget og jeg glæder mig bare til foråret så den kan komme på igen. Jeg er generelt meget glad for grøn og militær looket.


3. Her er endnu en grøn jakke, tjaeee grøn er min yndlingsfarve;-)


4. Denne top fra Urban Outfitters, som bare er behagelig at havde på.


5. Et par sandaler fra Zara, de blev brugt så meget i sommers og de er gode fordi, de kan snøres ind til mine smalle fødder:-D
6. Min taske fra Alexander wang - jeg er glad for den, fordi bl.a remmen kan indstilles i forskellige længde:-)

7. Jeg fik købt så mange ting fra kollektionen "Sonia Rykiel for H&M" i februar, og alle ting er blevet til små favoritter, da de er af bomuld og sidder så godt.

8. Et par støvler med nitter og "dødningshoveder" på fra Munderingskompagniet, jeg måtte bare eje dem, da jeg så dem i Moshi Moshi på en kold januardag i 2010;-)


9. Lynlåskjolen fra Designers Remix, som jeg desværre kun har fået brugt en gang, men jeg glæder sådan mig til at kunne får på igen...(sommeren 2011 efter et stk. baby????)


10. Mit tørklæde fra Lovechild
Det kunne blive til en top10 tiltrods for jeg stort set ikke har shoppet i oktober, november og december pga maven;-). Men det vil jeg lave et andet indlæg om senere. Hvad med jer, hvad er jeres bedste køb i 2010?

4 kommentarer:

  1. hej hvor er army jakken fra.
    Mvh Kirstine

    SvarSlet
  2. Jeg har købt den vintage army hos Tiffany(Ålborg, men det var vist i april 2010).

    SvarSlet