søndag den 10. juli 2011

En regnvejrsdag....

Forleden gik Bøllen og jeg en tur på strøget i regnvejr, så det blev en alt for kort tur - var faktisk kun i LV butikken og H&M. Jeg har nu erfaret, at paraply og barnevogn er en dårlig kombination samt at man kan ikke komme i COS med en barnevogn:-(. Jeg bør nok anskaffe mig noget vandtæt tøj, da det nok ikke er sidste gang, det regner i DK.... Dette regnslag med mine Hunter er faktisk helt okay. Jeg kunne også godt bruge et par nye Hunter.... Er der nogle som kender steder på nettet, hvor kan købe dem billigt???

14 kommentarer:

 1. Cocosa.com har dem på udsalg nogle gange... :-)

  SvarSlet
 2. Tak, jeg vil tjekke den ud asap:-)

  SvarSlet
 3. Gummstøvler er ikke lige det mest interessante at shoppe, men jeg er simpelthen nødt til at eje et par selv inden vi rammer efterår og de evige regnbyer!

  SvarSlet
 4. Jeg køber mine her
  http://www.discountwellies.co.uk/Hunter.asp

  SvarSlet
 5. Uha, jeg har Barbour gummistøvler på min ønskeliste :) Men regnslag - det havde jeg da slet ikke tænkt over! Må holde udkig..

  SvarSlet
 6. Hvor er regnslaget fra? :)

  SvarSlet
 7. Jeg har set det på bloggen - http://bakgaardogbragt.blogspot.com/, hvor de skrev at det kunne købes i Aalborg. Jeg har ingen ide om hvor det kan købes i København, da jeg ligesom ikke lige kommer til Aalborg;-)

  SvarSlet
 8. Hej med dig *sms* (:

  Sikke en flot blogger du har dig her jeg kan godt lide den tænkte på noget nu jeg sådan faldt over din blog via en andens blogger om du havde lyst til vi linket hinanden og om du havde lyst til at være med under på besøg inde i min blogger det du skal gøre er at sende mig nogen billeder til min mail af noget kreativet du har lavet til dit hjem en ting du har lavet og så skal du beskrive det også (: Men mere kan læses på min blogger under på besøg...

  Håber du får en forsat god dag og hvis du skal skrive til mig skal det være på min blogger og ingen andre steder for bruger ikke så meget min mail mere...

  Knus Lise

  SvarSlet
 9. Hej, hvor er det et fint regnslag!
  -jeg kiggede på den blog, du linkede til ovenfor, for at finde navnet på det, men kunne ikke lige finde indlægget om det.
  Derfor, har du navnet på mærket, eller evt. hvilken butik, der forhandler der i Aalborg? På forhånd mange tak :)

  Mvh Britt

  SvarSlet
 10. @ Britt - det fås i Mig & Cramer(Aalborg) ifølge min viden

  SvarSlet
 11. Halløj:)) Ja det fåes hos mig&cramer i AA, Og de SENDER meget gerne, sådan et er ikke til at leve uden:)

  SvarSlet
 12. oki tak, det må jeg hellere følge op på:-)

  SvarSlet
 13. okay, tusind tak, det vil jeg også følge op på - dejligt at ha til sommer/efterårsbyger :-))
  Vh Britt

  SvarSlet