tirsdag den 23. august 2011

I parken

Et dagens som er lidt over en måned gammelt, og jeg har været meget i tvivl om det skulle på bloggen pga min enorme forfængelighed.... Men det er sgu for dumt, jeg er IKKE perfekt og ønsker hellere ikke at virke sådan(jeg bliver HURTIGT træt af det perfekte...). Men det er svært at offentliggøre et billede af en krop, som stadig er tyk efter min graviditet(tog 28 kg på - hurra hurra). Jeg er totalt bagud på motionsfronten pga det dumme møg kejsersnit, men heldigvis går det fremad.  Jeg har bare ingen tålmodighed og kender ikke ordet "slankekur"(har tidligere aldrig haft behov for det...). Men når det er sagt, så glæder jeg mig til at kunne iføre mig mit tøj igen.
Dagens outfit: Jakke - Urban Outfitters, tørklæde - Lala Berlin, taske - Mulberry, bukser - H&M, t-shirts -Urban Outfitters, sko - old, barnevognen indeholder et stk. Bølle;-).


4 kommentarer:

 1. Kender det godt, tog 23 kg på under min første graviditet og tror ikke der findes et eneste billede af mig fra den tid...når det så er sagt, så må jeg jo sige at jeg synes du ser rigtig godt ud:-)

  SvarSlet
 2. 10000 tak for de søde ord:-)

  SvarSlet
 3. Du stråler jo helt vildt. Så skide være med de ekstra kilo! Så længe man er lykkelig, og det ser du ud til at være.

  SvarSlet
 4. 1000 tak:-).
  Men de ekstra kilo skal alligevel væk, da jeg har et klædeskab med lækkert tøj, jeg gerne vil i igen;-)

  SvarSlet