tirsdag den 11. oktober 2011

På tur i bloggerfælden....

I søndags var vi på den daglige tur med barnevognen. Vi gik og vi gik, så dagens blev skudt på forskellige locations... Hvor lyder det dog smart;-).Dagens outfit: jakke/cardigan - H&M, tørklæde - Månestråle, kjole - Stine Goya + Samsøe Sue long, tights - H&M, taske - Marc by Mars Jacobs, sko - New Balance, armbånd - en barselsgave fra en veninde.

13 kommentarer:

 1. You´re so pretty! Var der flere af cardiganen?

  SvarSlet
 2. Takker :-D
  Der var en i str. M

  SvarSlet
 3. Hvor ser du godt ud, Monica. Er vild med Goya-kjolen til dig!

  SvarSlet
 4. endnu et lækkert outfit fra dig
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Mange tak smiler jeg ydmygt :-)

  SvarSlet
 6. Hej.
  Ville først og fremmest sige at det er en rigtig lækker blog du har lavet. Finder den meget inspirende, da jeg selv elsker tøj, og har fået en lille datter i juli:) Så ville jeg også lige høre om du ikke snart skal sælge denne lækre sølv cardigan og de fiiine muse sko (til baby) videre?
  Vh Tine

  SvarSlet
 7. 1000 tak for de søde ord :-) Og stort tillykke med din pige:-).
  Nops min sølv cardi skal ingen steder, desværre;o).
  Jeg har faktisk allerede solgt guld museskoene, da bølle var vokset ud af dem. Hun har stadig de hvide, som passer fint pt. Men jeg skal nok huske dig og sætte dem til salg herpå bloggen(hvis jeg også vil sælge dem).

  SvarSlet
 8. Æv;) Det var nu også et meget spinkelt håb jeg klamrede mig til, da jeg spurgte til din cardigan:D Men jeg vil da i hvertfald holde øje med skoene:)

  SvarSlet