mandag den 31. januar 2011

Ny neglelak

Efter en lang arbejdsdag føles det så rart at købe en lille ting til sig selv - lidt selvforkælelse i en travl hverdag. Det blev til endnu en Chanel neglelak og denne gang i farven Gondola:-).

søndag den 30. januar 2011

En ny taske + nye sko

Outputtet af gårdagens udsalgsshopping var en rygsæk i læder fra Black Lily og et par gule ballerinaer fra Repetto.


lørdag den 29. januar 2011

En hyggelig lørdag eftermiddag

I dag var kæresten og jeg ude og købe knager til vores gang, hvilke også blev kombineret med lidt udsalgsshopping. Jeg viser min køb senere, skal lige tage billeder. Vi sluttede af med en biograftur, hvor vi så "Black Swan" - og det var en rigtig god film. Den kan klart anbefales:-)

Demin skjorter

For tiden er jeg ret besat af tanken om en demin skjorte. Jeg har på NAP fundet denne skønne skjorte fra See by Chloe. Den er i mine tanker allerede stylet med min korte læder nederdel med vidde. Uha skal, skal ikke, skal, skal ikke??


onsdag den 26. januar 2011

Filmen om YSL

Hertil var jeg i Vester Vov Vov med en god veninde og se dokumentarfilmen om Yves Saint Laurent. En super film for min indre modenørd - en genial designer og flotte kjoler. En Film alle modenørder bør se. Jeg kan kigge i timevis på de geniale designs, han har skabt gennem tiden.

søndag den 23. januar 2011

Min parfume samling

Jeg har lige siden, jeg var hel lille, været vild med parfumer, og har i dag en rimelig stor samling. Det hele startede med, at min far havde været på en forretningsrejse og havde købt Opium fra YSL til min mor. Og jeg var helt vild med den, men jeg var ifølge mine forældre for lille til at få en parfume. Men næste gang han var på forretningsrejse, købte han Opium sæben til mig i stedet for, jeg var så glad for den. Og jeg kan i dag ikke tage ud og rejse uden at købe en eller flere parfumer med hjem:-). Flakonerne er jo små kunstværker på kommoden og i vindueskarmen. Jeg har faktisk ikke tal på, hvor mange jeg pt. har. Jeg er dog ikke særlig tro mod et bestemt mærke, men veksler efter humør. Her er et lille udsnit af favoritterne fra vindueskarmen.

lørdag den 22. januar 2011

Tal & matematik, del 2

I går købte jeg mit første køb til bebs - denne lillebitte body med tal på:-). Det var dog min veninde som så den, og så var det bare haps, da den var på udsalg.

torsdag den 20. januar 2011

SS11 Designers Remix

Gang på gang laver Charlotte Eskildsen for Designers Remix noget meget lækkert og brugbart tøj, som jeg har lyst til at tage på. Det er måske ikke det mest nyskabende design, men hendes tøj fungerer godt både på arbejdet, men også i fritiden. Især når man, som jeg arbejder i et konservativt bankmiljø blandt lyseblå skjorter og jakkesæt. Derudover fås det til en rimelig pris, især fordi tøjet tit er produceret i rene materialer såsom bomuld, silke, uld og kashmir mv.



mandag den 17. januar 2011

Et sikkert valg????

En af fordelene ved at være gravid er, at man næsten ikke bruger penge...... Så nu vil jeg shoppe den oversized Alexa taske fra Mulberry, som jeg sååååå længe har overvejet;-). Men skal den være sort eller rød? Sort er det sikker og konservative valg samt jeg har også en del sorte tasker, så endnu en er måske lidt kedeligt. Hvorimod rød vil give en farveklat i min hverdag, og jeg har ingen rød taske pt. Hvad skal jeg vælge????

søndag den 16. januar 2011

En bordeaux taske

For tiden tænker jeg meget over tasker og dets anvendelighed. Da jeg jo gerne skal have hænderne frie, når bebs ankommer, men stadig skal kunne have det mest nødvendige med på farten. Denne fine taske fra Alexander Wang opfylder mine krave og den farve er bare sååååå skøn.

torsdag den 13. januar 2011

Nye støvler

Jeg har gået og sukket over disse støvler fra Sam Edelman, og nu er de mine. Jeg har fået dem af kæresten, som har købt dem på udsalg - dejligt med gaver, udsalg og nye støvler:-). 


tirsdag den 11. januar 2011

Gule ønsker

Nok ikke jordens mest originale indlæg, ærligt er det meget med inspiration fra Camilles indlæg om farven gul. Jeg har dog altid synes, at gul er en super farve, som man bare bliver i godt humør af. Så her er listen med mine gule ønsker, som kun indeholder ting jeg også kan bruge her og nu. Listen består af denne taske fra Marc by Marc Jacobs som jeg er helt forelsket i, et par gule ballerinaer fra Repetto, og et mønstret tørklæde fra Marc by Marc Jacobs.

mandag den 10. januar 2011

En blød gave

Jeg fik denne skønne cardigan af kæresten og jeg har nærmest boet i den siden. Den er fra mærket "Hazel" og er bare så lækker, fordi .....
  • Den er grå
  • Den er i cashmere
  • Jeg kan godt li' detajlen med stjerner på albuen

søndag den 9. januar 2011

Dagens outfit 080111

Det har krævet en stor gang overvindelse at lave et dagens, når man ikke er sin sædvanelige størrelse 36. I går nægtet jeg at tage den grimme brune graviditetsjakke på, da vi skulle en tur til Lyngby og det var ikke så koldt. Derfor tog jeg en almindelig jakke på og jeg kan heldigvis stadig lukke den...










Tørklæde: Månestråle
Jakke: Viktor&Rolf for H&M
Kjole: ASOS maternity
Støvler: Marc By Marc Jacobs(very old)
Taske: Miu Miu





Klik klik

Og en ny kjole er på vej til mig, nemlig en hypet graviditetskjole:-). Så er den på nettet igen og nu i sort:-). Jeg har klikket ind på www.topshop.com flere gange om dagen - og i dag var jeg heldig. Har den allerede i blå. Kæresten er så glad for den og især fordi at den sidder til, hvad hulen er det med mænd og stramt tøj????;-). Jeg glæder mig så meget til den kommer hjem til mig:-).

lørdag den 8. januar 2011

Filmaften

Det er lidt pinligt at indrømme det, men jeg fik aldrig set "A Single Man" i biografen. Jeps min blog handler om mode, men mit døgn har desværre kun 24 timer;-). Men i går fik jeg rettet op på dette.

Og øv øv til jeg ikke fik set den før - da det var en super god og flot film.
* God historie
* Flotte billeder
* Tøj
* Pæne mænd;-)
Han har en del evner ham Tom ford;-).

Jeg VIL klart anbefale den.

fredag den 7. januar 2011

En ny til samlingen

Det er vist ingen hemmelighed, at Chanel neglelakke er hotte og også er min favorit.
Så nu er der endnu en farve føjet til min lille samling. Byd velkommen til Blue Satin, som jeg nok skal blive glad for:-)

torsdag den 6. januar 2011

Sale

En af ulemperne ved at være gravid er den begrænset shopping, det er bare ikke sjovt at købe ting, man først kan bruge om 9-10 måneder;-).
Men det afholder mig nu ikke fra at lave en liste med mine praktiske udsalgsønsker - som er ting, jeg kan bruge her og nu:-) 

mandag den 3. januar 2011

Årets fejlkøb 2010

Årets fejlkøb i 2010 var vist denne hypet ring fra YSL. Tjaee jeg er normalt slet ikke til ringe, men tænkte jeg skulle jo prøve noget nyt....... Men nej den har kun været på en gang og det mest fordi min kæreste undret sig over, at jeg ikke brugte den;-).
Har I nogle fejlkøb liggende?

søndag den 2. januar 2011

De bedste køb i 2010

Her er min personlige Top10 over de bedste køb i 2010.
1. Mine ballerinaer fra Chanel - dem er jeg blevet så glad for og de sidder godt på min fødder, så nu vil jeg bare have flere;-)
2. En vintage militær jakke som jeg har brugt så meget og jeg glæder mig bare til foråret så den kan komme på igen. Jeg er generelt meget glad for grøn og militær looket.


3. Her er endnu en grøn jakke, tjaeee grøn er min yndlingsfarve;-)


































4. Denne top fra Urban Outfitters, som bare er behagelig at havde på.


































5. Et par sandaler fra Zara, de blev brugt så meget i sommers og de er gode fordi, de kan snøres ind til mine smalle fødder:-D
























6. Min taske fra Alexander wang - jeg er glad for den, fordi bl.a remmen kan indstilles i forskellige længde:-)

7. Jeg fik købt så mange ting fra kollektionen "Sonia Rykiel for H&M" i februar, og alle ting er blevet til små favoritter, da de er af bomuld og sidder så godt.

8. Et par støvler med nitter og "dødningshoveder" på fra Munderingskompagniet, jeg måtte bare eje dem, da jeg så dem i Moshi Moshi på en kold januardag i 2010;-)


9. Lynlåskjolen fra Designers Remix, som jeg desværre kun har fået brugt en gang, men jeg glæder sådan mig til at kunne får på igen...(sommeren 2011 efter et stk. baby????)


































10. Mit tørklæde fra Lovechild
Det kunne blive til en top10 tiltrods for jeg stort set ikke har shoppet i oktober, november og december pga maven;-). Men det vil jeg lave et andet indlæg om senere. Hvad med jer, hvad er jeres bedste køb i 2010?