søndag den 27. februar 2011

Rundtosset

Dagens outfit fra forleden, hvor kæresten og jeg kørte til lufthavnen for at kigge på flyvere..... Jeg er helt rundtosset, da vi i går var ude og kigge på barnevogne. Det er ikke let at vælge, da det er en ret stor udskrivning, man har hurtigt brugt 8000 kr. på en ordentlig vogn med lidt ekstra udstyr. Valget bliver heller ikke lettere af min kæreste næsten er 2 meter høj, så der er en risiko for, at den vogn jeg synes bedst om, er for lille til ham... Om lidt fortsætter vi med at kigge på biler, da vores bil er på gule plader  - igen samme issue med højden - puha det bliver dyrt. Blev der sagt redebygger;-). 
Lige nu ser jeg bare tasker fra Balenciaga og Celine flyve væk........ 

Dagens outfit: Hue - hjemmestrikket, tørklæde - Månestråle, jakke - H&M, kjole - ASOS, cardigan - Monki, taske - Alexander Wang, luffer - varme:-), støvler - Munderingskompagniet.




lørdag den 26. februar 2011

År 1975 vs. 2011

Da jeg var i Jylland, havde den kommende farmor fundet noget frem fra gemmerne. Og det var nogle fine ting, jeg kan især godt li' den tydelige inspiration for Holly's. Så nu har bøllepigen en HOLLY'S body anno 2011 og en bluse anno 1975. Kæresten er dog ikke så vild med det faktum, at han var iført lyserød firkløver som baby;-).

fredag den 25. februar 2011

På Århus havn

På min shoppingtur i Århus var jeg iført dette outfit. 
Hue - hjemstrik(lavet af en god veninde), solbriller - Gucci, jakke - H&M, kjole - ASOS, støvler - Notabene, tørklæde - Månestråle, taske - Alexander Wang.

onsdag den 23. februar 2011

Leopard bukser til sommer

Jeg er rimelig forelsket i disse lækre silkebukser fra Stella McCartney. Jeg tror, at jeg kan bo i dem til sommer - et par klip klapper, en basis tee og solbriller = sommertjekket;-). Men 3000 kr. er en del for et par bukser, og jeg skal til Paris om kun 1 uge.......

tirsdag den 22. februar 2011

Dagens spark

Dagens paradoks er, at det er jo rart, at bøllepigen sparker til ens mave:-). Denne sætning havde jeg aldrig forventet, at jeg skulle skrive..... Ja tænk at være afhængig af blive sparket til.... Men nok om det;-).
Jeg gad godt at være iført dette outfit. Dagens drømmeoutfit består af: denne dejlige demin kjole fra Stella McCartney, enkelte og danske smykker fra Georg Jensen - de klassiske magueritter, et par guld ballerinaer fra Lanvin, Og en lækker clutch fra Sonia by Sonia Rykiel. Et enkelt og simpelt outfit som jeg vil føle mig tilpas i:-).







søndag den 20. februar 2011

Armbånd efter mål

Jeg er stadig i live, men har jeg ikke haft energi til at blogge de sidste par dage. Er nærmest faldet i søvn på sofaen lige efter arbejdet. Har været en så hyggelig sovende kæreste på sofaen.....

Jeg elsker trenden med masser af armbånd, men jeg har seriøst mikro håndled, så jeg må ofte opgive det. Men efter C4G's indlæg om disse samerarmbånd, som kunne laves efter personlige mål, måtte jeg straks en tur på Trendsales, hvor jeg bestilte disse 2 armbånd efter mine mål. De passer perfekt og jeg er allerede blevet super glad for dem:-). Sælgeren hedder Sakura-design og kan klart anbefales, sød og hurtig levering - endnu et kæmpe plus:-).

tirsdag den 15. februar 2011

En ny kjole, en ny sæson....

.... Denne smukke kjole i den fine sarte grønne farve måtte jeg bare eje, selvom jeg først kan passe den om laaaaaang tid. A la Stella McCartney SS11 kollektion. Så min amme veninde måtte svede i et prøverum i H&M, så jeg kunne få en fornemmelse af størrelsen.....

søndag den 13. februar 2011

Hjemme igen:-)

Så er jeg hjemme igen fra min weekend i det jyske. Der blev også tid til lidt shopping i Århus, som er super at shoppe i:-), selvom FF2 desværre skuffet mig denne gang. Og det er et kæmpe plus, at de gode butikker ligger tæt på hinanden. Det er så hyggeligt at gå rundt i små gader med brosten på en lørdag med masser af solskin - selvom det var vildt koldt;-). Bl.a fik jeg langt om længe købt denne taske fra Rika, jeg har luret på den i flere år. Jeg tænker, at den kan bruges som pusletaske!

torsdag den 10. februar 2011

3 på stribe...

.... til samlingen, og denne gang i de nye farver - Pearl Drop, Black Pearl og Pêche Nacrée. Jeg glæder mig til at prøve dem.
Resten af aftenen vil jeg bruge på at pakke til min weekend i Jylland, hvor programmet står på lidt shopping og cafehygge i Århus. Og derefter vil jeg nyde en fastelavnsbolle, fra Lagkagehuset, naturligvis efter aftensmaden;-).

tirsdag den 8. februar 2011

Pakkepost....

Forleden kom posten forbi med en pakke, lidt internet shopping. Og en så flot pakke med et kort med en lille hilsen og små vareprøver fortjener en kommentar. Det er super dejligt at modtage noget som er pænt indpakket:-). Jeg kan klart anbefale internet shopping hos triercopenhagen.

mandag den 7. februar 2011

Leo tights - part two

Happy happy blev jeg sidste gang, da jeg var i H&M. De har til min store glæde fået mine leo tights igen - 2 pakker kom straks med hjem til trods for jeg først kan bruge dem om laaaaang tid....

søndag den 6. februar 2011

Lidt random fra CFW




Det øverste billede: Benedikte Utzon, By Malene Birger, S'nob de Noblesse, S'nob de Noblesse, By Malene Birger, Benedikte Utzon.
Det nedereste billede: Alt fra Karen By Simonsen.

Kilde: CFW

lørdag den 5. februar 2011

Mine favoritter fra CFW - anden del

Nu til designerduoen - Baum Und Pferdgarten, som laver smukt og brugbart tøj, som har den der lækkerhed over sig, der giver mig lyst til at købe (og bruge) det..... De laver tøj som kan fungere som lækkert workwear:-). Især er jeg blevet forelsket i deres pelsveste, dem vil jeg bo i til efteråret. Og jeg er ikke den eneste, som synes der er den der lækkerhed over kollektionen - Manja har også et par favoritter herfra:-).

Kilde: CFW

fredag den 4. februar 2011

Mine favoritter fra CFW - første del

Når CFW ikke har inviteret lille mig til nogen shows;-), må jeg ty til deres hjemmside for at finde mine favoritter. Jeg har udvalgt mine favoritter udfra det kriterium, hvad har jeg lyst til at tage på.

Designeren - Stine Goya laver cool tøj med masser af farver og print. Tøj der i mine øjne minder om små kunstværker, jeg kan kigge på hendes ting i timevis uden at blive træt af dem. Plus de som regel er i lækker materialer. Og jeg er og bliv en kjolepige - derfor er der kun kjoler i min collage.

Kilde: CFW

Ny Daisy

Kæresten var et smut i London til en konference, og han var så sød at tage en lille rejsegave med hjem:-). Den nye Daisy parfume fra Marc Jacobs - Eau So Fresh - dufter dejligt:-)

tirsdag den 1. februar 2011

Dagens outfit - den grå strikkjole

Forleden havde jeg dette på, hvor jeg arbejdet hjemmefra, da jeg skulle til lægen midt på dagen. Den grå oversize strikkjole fra COS er bare så rar at have på og jeg regner med, at maven kan vokse i den;). 


Jakke er fra Victor&Rolf for H&M, tørklæde - Lovechild, taske - Alexander Wang, kjole - COS, støvler - Sam Edelman