torsdag den 31. marts 2011

Dagens sko 310311

Min ide til at starte en blog kom af den "dagens sko" mail, som jeg næsten dagligt sender mine kvindelige kollegaer. Bare rolig, jeg leder kun efter sko på nettet, mens min computer koger og jeg alligevel sidder og venter på resultatet af en analyse..... Og disse basser fanget mit blik i dag.

tirsdag den 29. marts 2011

Dagens sko 290311

Forår og ballerinaer hænger jo sammen, og et par i blå ville gøre sig godt i samlingen:-). Disse fra Alexandre Birman er bare pefekte......, skal, skal ikke, skal, skal ikke.......

mandag den 28. marts 2011

Så er sæsonen for ballerinaerne i gang...

.... Men det er lidt svært at se mine fødder pt. ;-).
Dagens outfit: ballerinaer - Repetto, kjole - Topshop, tørklæde - LV.

søndag den 27. marts 2011

En ny kjole

Kjolen fra "By Zoe" blev købt i går i OZ (en butik på Østerbrogade). Perfekt med en tankkjole fra Samsøe under, hmmm måske lidt oversized til mit normale jeg...... Jeg var faktisk ude for at finde noget nyt såsom et tørklæde eller lignende. Og et billede af det fine stillads, som huset pt. er pakket ind i.

torsdag den 24. marts 2011

Dagens drømmeoutfit 240311

Jeg har godt nok travlt for tiden, og med 3 uger inden barsel er stressfaktoren helt i top. Ja, her er endnu en kjole, jeg gerne vil have:-). Den er fra Carven og fås hos NAP.

onsdag den 23. marts 2011

Dagens sko 230311

Solen skinner og foråret er kommet:-). Derfor er jeg begyndt at tænke på sko til sommer, og disse ville være super fine til en sommerkjole med bare ben.

tirsdag den 22. marts 2011

Foråret er kommet....

.... og det blev i søndags straks budt velkommen med en frokost i Dyrehaven. Hvor hende den gravide blev parkeret på en bænk i solen med en bagel og en vand.
Dagens outfit: Solbriller - Gucci, tørklæde - LV, jakke - Zara, cardigan - See by Chloe, taske - Botkier, sko - Converse, tæpperne - fra bilen, men de var lune;-)


lørdag den 19. marts 2011

Beklager stilheden....

.... Men jeg har fået sindsygt ondt i min venstre side omkring ribbenene. Det gør pisse ondt, hver gang jeg rejser mig eller ligger mig... Jeg var til kontrol på Rigshospitalet i dag, og bøllepigen har det fint - er super livlig (som altid). Så enten er jeg blevet mørbanket af bøllepigens spark eller også er det svangerskabsforgiftning (men har heldigvis ikke hørt noget fra Riget på blodprøven endnu = godt nyt!). Det er jo bare dejligt, at jeg venter en så aktiv pige - det gør bare mega nas.....

Denne kjole i nude fra See by Chloe ville være perfekt til en sommerdag.

onsdag den 16. marts 2011

Køb - Paris part two

Nogle af de ikke spiselige køb fra Paris. Det praktiske fra Marc by Marc Jacobs er en pusletaske - beklager, men jeg skal jo snart være mor - den ligner heldigvis ikke en normal pusletaske, så den kan bruges som en almindelig taske indtil bøllepigens ankomst. En fin lille taske fra Marc by Marc Jacobs til byture. Lædertingen fra Balenciaga er et armbånd.

tirsdag den 15. marts 2011

Så skuffet....

Jeg købte den hypede neglelak "Rika by Uslu", da jeg godt kan li' Rika og stjerner. Men hold da op, hvor blev jeg skuffet. Den var pænt svær at lægge og der var næsten ingen stjerner i den. Måske er jeg dog ikke verdens mest tålmodige person til at lægge neglelak, men jeg synes ærligt talt ikke at den var pengene værd. Tja billedet siger vist alt..... Så hellere en neglelak fra Chanel eller Essie.

mandag den 14. marts 2011

Dagens fra Paris

Dagens outfit: Tørklæde - Rika, jakke - Sonia by Sonia Rykiel, solbriller - Gucci, taske - Balenciaga, kjole - ASOS, cardigan - Hazel, sko - Converse, tights & vanter- H&M.

lørdag den 12. marts 2011

Dagens sko 120311

I like this:-). Ja, jeg kan rigtigt godt li' disse sko fra Carven, da de på mange måder bare passer perfekt ind i min garderode med den gode hæl.

torsdag den 10. marts 2011

Moomin

Jeg har noget med Mummi, så da jeg så disse hos Lindex, endte de med det samme i bøllepigens samling af tøj.

onsdag den 9. marts 2011

Dagens fra Eiffeltårnet

Et dagens fra Eiffeltårnet med Paris i baggrunden og 10 uger til min termin.
Dagens outfit består af solbriller - Gucci, tørklæde - Rika, jakke - Sonia By Sonia Rykiel, taske - Balenciaga, kjoler - Monki + Samsøe&Samsøe, sko - Converse.

tirsdag den 8. marts 2011

Køb - Paris

En lille stilleben med købene fra Paris. Blødt og varmt fra Louis Vuitton, en smule praktisk fra Marc by Marc Jacobs, et lædersmykke fra Balenciaga, lidt spiseligt fra Laduree, et sukkertilskud i form af Eiffeltårnet, en Paris snebold, en ny duft fra Chloe, og en ny farve fra Chanel, en smule bomuld fra Petit Bateau til bøllepigen.

mandag den 7. marts 2011

Colette og Haribo

Man ved så, at Haribo vingummibamser er cool, når de kan købes i Colette. Men de smagte nu også godt;-).











søndag den 6. marts 2011

Colette & Chanel

Her er nogle billeder fra "Colette & Chanel".














Colette & Chanel - my love

Gid jeg havde 1990 euro, så havde denne fantastiske taske været min. Men jeg synes desværre ikke, at det ville være økonomisk klogt pt at lave et sådan indhug i min opsparing. Men jeg kan seriøst ikke glemme den - my love. Jeg er jo blevet forelsket og den stil er såååååååå meget mig - tilpas meget barnlig og humor med et hint af en klassikker.... Så nu håber jeg bare at en sød pige adopterer denne skønne taske fra Chanel lavet i samarbejde med Colette. Med en vis portion charme (det hjælper åbenbart at være blond i Paris) fik jeg overtalt den mandlige ekspedient at lade mig tage et par hurtige billeder af den, mens han holdt den til trods for, at fotografering var forbudt.

lørdag den 5. marts 2011

Det første køb i Paris

Efter en alt for laaaang overvejelsestid blev leopard tørklædet fra Louis Vuitton købt:-), jeg glæder mig helt vildt til at bruge det. Og nu vil jeg stå op og nyde de sidste timer i Paris.

torsdag den 3. marts 2011

Dagens drømmeoutfit 030311

Jeg er lige vågnet i Paris, ankom i aftes, kæresten sover stadig. Men den arme mand skal jo også gemme kræfterne til dagens udfordringer - LÆS Colette, Chanel, LV mv. og et smut forbi Sacre Coeur kirken.
Men det er vist ingen hemmelighed, at jeg er en sucker for smukke kjoler. Og denne smukke kjole fra Emma Cook er ingen undtagelse for mine cravings...

onsdag den 2. marts 2011

Dagens sko 020311

Jeg har efterhånden en pæn samling af ballerinaer. Er vild med det faktum, at jeg er i stand til at bevæge mig hurtigt og let omkring iført et par ballerinaer plus man få ikke ondt i fødderne;-). Og disse Miu Miu giver en lille forsmag på det kommende forår.

tirsdag den 1. marts 2011

dagens sko 010311

Disse sandaler fra Surface to Air må gerne flytte ind i mit skoskab, jeg har set dem her - NAP.