lørdag den 30. april 2011

Jeg savner...

.... at kunne vælge imellem alle mine kjoler om morgen. Og så bare min normale størrelse - 2 uger endnu;-).

fredag den 29. april 2011

En ny kjole

Jeg kom forbi Designers Remix butikken en af dagene inden påsken. Det medførte, at et styks kjole kom med hjem i min normale størrelse. Kjolen har et smukt fald bagtil og er lidt løs i det - en rigtig Miss M ting;-). Jeg glæder mig til at kunne tage den i brug.


torsdag den 28. april 2011

Sneak peek nr 1

Et sneak peek på lidt barselsshopping.... Og en introduktion til havenissen Herman, som pynter i stuen ved siden af en grim højtaler;-). Jeg elsker skæve detaljer og ironi. Jeg har fortalt kæresten, at hvis jeg(vi) ender i et parcelhuskvarter skal haven fyldes op med havenisser.......

tirsdag den 26. april 2011

Sandaltid

Så kom det gode vejr og lysten at komme i sandalerne igen. Så nu er jagten på de perfekte sommersandaler gået igang, og det er super svært ikke kun fordi jeg er kræsen, men især fordi jeg har vildt tynde fødder(ofte sidder remmene omkring 1 cm over min fod....).  Ikke super smart eller effektivt... Derfor er billige sandaler tit udelukket pga en dårlig pasform(baseret på erfaring og jeg har prøvet talrige gennem tiden uden held - desværre).
Jeg var allerede sidste år lidt lun på disse sandaler fra Acne, men til trods for elastiskremme er de for brede til min fod... Øv øv, så jeg skal igang med jagten på nogle sandaler.

fredag den 22. april 2011

Dagens sko 220411

Jeg er på påskeferie i Jylland hos kærestens familie. Kæresten og familien er i skoven og fælde træer, hvilke vist ikke er noget for en gravid og har høfeber (må ifølge lægen ikke tage medicin pga. graviditeten)...... Dejligt med en undskyldning for at sidde på sofaen;-).
Nogle gange ville jeg ønske, at jeg var bedre til at få de høje sko på, men i hverdagen vinder mine ballerinaer og Converse ofte....;-). Overvejer om det var på tide at prøve et par Converse som den lave skomodel? Disse her ville være fine.

torsdag den 21. april 2011

En kanin

For et stykke tid siden så jeg denne fine taske fra See by Chloe i Magasin, og en taske i form af en kanin taler til min barnlige side.

tirsdag den 19. april 2011

Prøverummet

Et dagens fra et prøverum - jeg er pænt træt af mit lille Canon Ixus, som jeg altid har med på farten (gider ikke at slæbe det gode og store spejlrefleks med) og med 4,5 år på bagen er det vist blevet slidt op. Så nu skal jeg finde et nyt kompakt inden bøllepigens ankomst.
Dagens outfit: tørklæde - Sign, jakke - Sonia By Sonia Rykiel, kjole - COS, sko - Converse, taske - Alexander Wang. 

mandag den 18. april 2011

Dagens drømmeoutfit 180411

Solen skinner og det er min første dag på barsel. Og på en så dejlig forårsdag tog jeg gerne disse ting på med min vintage militær parka, det nye lyserøde tørklæde fra Sign og et par sorte strømpebukser. Resten af dagens drømmeoutfit består af - en skøn oversized kjole fra Whyredarmbånd fra See by ChloeAlexa taskenog et par flats fra Lanvin.

søndag den 17. april 2011

Nyt tørklæde

For et stykke tid siden var jeg forbi Gossip og en pose kom med hjem. Posen indeholdte et tørklæde, som har været brugt flittigt lige siden. 


tirsdag den 12. april 2011

Oversized Alexa bag part 4

Jeg har langt om længe besluttet mig for farven på min kommende Alexa taske fra Mulberry. Og den skal være ........
Den skal være.....
Den skal være......

Så nu skal jeg skal bare finde tid til at komme forbi Mulberry shoppen, men jeg har pt pga. min barsel vildt travlt på arbejdet. 3 dage tilbage...... Nogle opgaver skal afsluttes og andre skal overdrages, der skal laves dokumentation på mine SAS programmer og modeller.
Det er sgu vildt at tænke på, at jeg skal være væk i omkring 10 måneder, da mit job er en stor del af min person. Og nu skal jeg være mor på fuld tid, jeg er faktisk vildt bange for, at jeg kommer til at kede mig....

Den bliver......


søndag den 10. april 2011

My Precious

Forleden så jeg nogle skønne billeder af Alexa Chung hos Maria, og hende der Alexa har My Precious - så snyd;-). Heldigvis har jeg altid godt kunne li' Alexas stil, og billedet af hende og My Precious vidner bare om super god stil:-).
Kilde: http://www.studdedhearts.blogspot.com/

torsdag den 7. april 2011

Mere grønt

Jeg er meget glad for farven grøn, og tøj, sko og andet godt har en større sandsynlighed for at komme med hjem, hvis det er GRØNT. Her er nogle af mine favoritter i grøn, enjoy:-)

onsdag den 6. april 2011

I den grønne jakke

Jeg kan næsten lukket den grønne jakke, hmm den plejer at være lidt løs i det. Dog et hovedløst dagens da jeg så møg sur ud;-)
Dagens outfit bastår af: tørklæde - Louis Vuittion, halskæde - Sowat , jakke - Urban Outfitters, kjole - Topshop, armbånd - Jimmy Choo for H&M, ballerinaer - Pedro Garcia.

lørdag den 2. april 2011

Dagens sko 020411

Endnu et par dagens sko herfra, men pt. er sko, tasker, smykker og tørklæder det eneste som er sjovt at kigge på eller at købe..... Disse sneakers fra Lanvin vil være super gode til, når jeg skal ud og trille med barnevognen med et styks bøllepige.  Der er i dag præcis 6 uger til min termin, og jeg er blevet den vildeste kontrolfreak, som hertil morgen har lavet en indkøbsliste og en "pakke taske til hospitalet" liste. Hmm synes normalt ikke, at jeg er en kontrolfreak, men jeg kan godt li' at styr på ALT;-).

fredag den 1. april 2011

Dagens sko 010411

Dagens sko er total tutti frutti, men de koster desværre mere end, hvad jeg giver for et par ballerinaer....
De er fra Charlotte Olympia, og de fås her til den nette sum af 842 euro.