søndag den 29. maj 2011

Så kom bøllepigen endelig....

Der skulle åbenbart gå 12 dage ekstra, før bøllepigen kom ud til en verden med designersko;-).
Det har været en hård omgang, som endte med et akut kejsersnit efter mange timer med veer. Min efterfølgende indlæggelse på Rigshospitalet giver stof til eftertanke, jeg er bestemt ikke tilfreds med forholdene i forbindelse med min indlæggelse. Men man skal se på det positive og heldigvis er bøllen en sund og rask lille pige:-).
Da jeg er nybegynder på feltet bøllepigen og er meget hæmmet af kejsersnittet, er det ikke sikkert at jeg er så aktiv på bloggen de næste par dage.
Lidt data på den dejlige lille bølle
Født - 26 maj 2011 kl. 02.32
Længde - 53 cm
Vægt - 3846 gram
Kort sagt er hun bare helt perfekt:-)

onsdag den 25. maj 2011

3 favoritter

Som den opmærksomme læser sikkert har opdaget, er jeg en rigtig kjolepige.
Her er mine 3 favoritter, det er de kjoler jeg bare elsker og som jeg altid tager på i tilfælde af en tøjkrise - især den blå og sorte på en hverdagsmorgen.... Altså når jeg ikke er gravid...;-).
Fra venstre - den blå kjole er fra Marc by Marc Jacobs, den sølvfarvede er fra Marc by Marc Jacobs og den sorte er fra See by Chloe.
Nogle detajler.......


tirsdag den 24. maj 2011

Dagens sko 240511

Som kommentar til det klassiske spørgsmål "hvad synes du om disse??" vil kæresten sige "de har nitter......." ;-). Men gud hvor er de dog fantastiske, disse skønne sneakers fra Christian Louboutin fås hos NAP, hvis du kan passe en 35 eller 35,5........

mandag den 23. maj 2011

Man kan altid tage 2.....

.... Bikinier, når man ikke kan beslutte sig for hvilke farver.... Så det blev til en gul og hvid, og hvem kan stå for disse dødningehoveder??? Derfor køber jeg altid mine bikinier billigt i H&M - så kan man tillade sig at tage 2.



søndag den 22. maj 2011

Dagens drømmeoutfit 220511

Dette outfit ville være en passende afløser til det "meget fashionable outfit" jeg pt. er iført;-)..... Dagens drømmeoutfit består af denne skønne gule kjole fra Sonia By Sonia Rykiel, som er sat sammen med mit leopard tørklæde fra Louis Vuitton, Edie tasken fra 3.1 Philip Limet par flade sandaler fra See by Chloeog en oversize parka fra Ganni.

lørdag den 21. maj 2011

Ønsker til boligen

Nops intet nyt på bøllefronten, hun hygger sig stadig med at sparke til mig.
Lige nu har jeg kastet mig over boligindretning, da jeg er på jagt efter nogle kasser til bølles puslebord. Jeg synes bare ikke, at jeg kan finde nogle som er helt rigtige... Men til gengæld fandt jeg en masse andet, som godt må flytte ind;-).

torsdag den 19. maj 2011

Dagens drømmeoutfit 190511

I dag ville jeg gerne have haft dette outfit på. Det er vist ingen hemmelighed, at jeg har en svaghed for metallic ting, og denne sølvfarvede nederdel fra Elizabeth and James er ingen undtagelse. Dagens drømmeoutfit består af en oversized parka fra Ganni,  en gul t-shirt fra Zaraet styks sølvfarvet nederdel fra Elizabeth and James, leopard tørklædet fra Louis Vuitton, et par Converse, og den fine skuldertaske fra See by Chloe.

onsdag den 18. maj 2011

Indholdet af den fine papkasse;-)

Hmmm min søde kæreste mente, at jeg skulle forkæles. Måske fordi jeg gennem den seneste tid har været den sureste gravide hormonella med vand i kroppen - ihhhh ja jeg var/er vist et lille (dog ikke så lille) monster for tiden.
Jeg havde tidligere vist ham denne skønhed fra The Outnet, så han var godt klar over at jeg gik og overvejede den. Det var et super tilbud - en Alexander Wang i den fineste musegrå farve og med 55 % off. Derudover har jeg set den i en butik heri København til 5800 kr. Endnu en praktisk taske til barselstiden med en bølle på armen.

PEAK

Et lille kig på en pakke som jeg modtog forleden:-).

tirsdag den 17. maj 2011

Mimosa...

Dagens højdepunkt var købet af 2 nye Chanel neglelakke i farverne "Mimosa" og "Morning Rose". Den gule farve er super fed, jeg har allerede prøvet den. Hvilket gav mig inspiration til at kombinere mine pudderfarvede bukser fra Stine Goya for Weekday med en gul top - jeg tror at det vil være en super flot kombination.

mandag den 16. maj 2011

Hot pink er hot;-)

Intet nyt på bøllefronten:-/.
Jeg har gennem den seneste tid set en masse pink. Det har medført, at min lille hjerne tænker "MÅ HAVE NOGET PINK NU!!!".
Men heldigvis er jeg kommet i tanke om en skøn pink kjole fra See by Chloe, som hænger i mit klædeskab. Jeg glæder mig super meget til, at jeg kan bruge den igen. Den er faktisk en af mine favoritter. Den sidder så godt, at jeg faktisk også har den i sort;-). Jeg var så for doven til at stryge den inden jeg legede fotograf og jeg beklager det dårlige lys;-).


søndag den 15. maj 2011

Dagens drømmeoutfit 150511

På et eller andet tidspunkt i fremtiden kommer jeg jo til at kunne passe normalt tøj igen;-). Er godt nok pænt utålmodig ligenu - kom nu bølle:-). På en lun sommerdag, hvor jeg går rundt om søerne med barnevognen med en icelatte i hånden, ville dette outfit gøre mig til en chik mor;-). Mit barsel drømmeoutfit består af denne mintgrønne skønhed fra Stine Goya, et par klassiske Converse, et par prikkede shorts fra Lovechildog med Brenda tasken fra Alexander Wang i farven bordeaux. Altså hvis der snart ske noget;-).

lørdag den 14. maj 2011

Så blev det endelig den 14 maj 2011

Den dag jeg har ventet på i månedsvis, men intet er sket. Bøllepigen synes åbenbart, at det er sjovere at sparke til mig fremfor at komme ud;-). Men måske kan jeg lokke hende ud med designersko???? Disse skønne babysko fra Little Marc Jacobs er tidligere set hos Louise & Manja.

fredag den 13. maj 2011

Nu virker bloggen igen....

Og mit indlæg fra i onsdags var slettet, så jeg har nu genudgivet det.

Så kom min kjole endelig.......

Jeg har nu langt om længe modtaget ene af de 3 kjoler. Det blev den blomstrede sag fra Carin Wester - den er bare så smuk(hvis I spørger mig, har jeg haft et crush på den siden jeg så den på Lotte). Den har været længe undervejs, blev nærmest holdt som gidsel af DPD:-(, hvor svært kan det være at læse en adresse og køre ud til den??????? Åbenbart svært, jeg har altid problemer med dem!

tirsdag den 10. maj 2011

Så meget for det shoppestop...

..... Jeg har åbenbart rygrad som en regnorm. Da jeg i går kom til at overtræde det i Weekday, hvor jeg fandt jakkerne(bluserne) fra Stine Goya for Weekday - haps haps og med hjem de kom. Til mit forsvar skal det lige tilføjes, at jeg næsten ikke har shoppet i min graviditet - så jeg er i total shoppeunderskud..... Hmm det bliver dyrt at være på barsel, gad vist om man kan få barselslommepenge af kæresten????? ;-)

mandag den 9. maj 2011

Grøn Alexa bag

Det er lidt tarveligt af Mulberry, at de nu laver Alexa tasken i grøn. Jeg elsker farven grøn, så den må jeg jo eje...

søndag den 8. maj 2011

Stine Goya + Weekday

Hold op, hvor jeg shopper for tiden, men jeg har jo tiden pt til at runde alle mine favoritbutikker.
Jeg synes, at jeg har brug for nogle behagelige bukser, og det har jeg nu fået med disse fra Stine Goya+Weekday. Der kom også en t-shirt(kjole???) med hjem. I morgen er der shoppestop(ingen shopping.....), spændende at se om jeg kan overholde det.....;-).


lørdag den 7. maj 2011

En uge endnu....

Ja, nu er der kun en uge til min termin. Jeg glæder mig helt vildt til at se den bølle, som sparker til mig. Forleden fik jeg langt om længe købt et nyt kompakt kamera, det er så pænt i sort. Men hvorfor snoren til kameraet er grå, er mig en gåde????? Hvorfor Canon - pænt design og så ødelægger I det med en grå snor!!!!

fredag den 6. maj 2011

En grøn taske

Jeg har længe ønsket mig en grøn taske, og denne fra Chloé er super flot men også alt for dyr.

torsdag den 5. maj 2011

Dagens sko 050511

Pt drømmer jeg om et par røde sko, og disse fra Repetto er intet mindre end perfekte:-)

onsdag den 4. maj 2011

Bøllepigen SS11

Mit første indlæg på mors blog, og jeg vil skrive lidt om moden til bøller anno 2011. Heldigvis har jeg en meget fashionabel mor - hø hø hø, som har hjulpet mig med at style mit tøj.
Outfit nr. 1 - Iført jordbærprint er jeg i følge min mor for kær og ligetil at kramme. Men mon også jeg er så kær efter jeg har svinet den til;-). Den er i øvrigt fra Småfolk.
Outfit nr. 2 - Tid til fremvisning på mors arbejde, hvor jeg skal have kjole på og denne med Rolling Stones print er fra H&M. Jeg ved dog ikke, hvem de der Rolling Stones er, men mor siger at mormor og morfar kender dem;-). 
Outfit nr. 3 - Klar til mødet med mødregruppen iført en gul vintage cardigan(arvet fra min far), en body med sølv stjerner på fra Petit Beteau(som mor & far købte til mig i Paris....) og så et par jeans fra H&M - man er vel en lille jeanspige.
Outfit nr. 4 - På en varm sommerdag vil jeg iføre mig denne dragt, så jeg kan få lidt sol på mine blege ben;-), hvis ikke min "onde" mor tvinger mig til at tage faktor50 på. Sommerdragten er fra Ej Sikke Lej.
Outfit nr. 5 - Klar til en tur ud i det blå. Body fra Molo og overalls fra H&M.
Outfit nr. 6 - Nu er jeg træt og skal sove til middag i denne fine dragt fra Ej Sikke Lej.

Outfit nr. 7 - Klar til at lege iført en lilla body fra H&M(økologisk bomuld...) og joggingbukser med mummiprint fra Lindex.
Outfit nr. 8 - Jeg synes nu, at heste er søde, hvornår mon jeg får min første pony???? Man er vel en hestepige som mor, derfor synes jeg at denne dragt fra LouisLouis er hot.
Outfit nr. 9 - Min far syntes 
at jeg skulle havde denne Molo heldragt...... Heldigvis har min far også god smag;-).

Outfit nr. 10 - Naturligvis prøver min mor også at give mig en grå cardigan(H&M) på, men jeg gider ikke de matchede mor/datter outfits. Så jeg valgte denne heldragt fra Småfolk med lilla æbler, da en sådan har min mor ikke;-). Jeg er jo en sej lille bølle!!!!
Outfit nr. 11 - Tid til afslapning iført en grå body fra H&M og lilla bukser fra Molo.
Outfit nr. 12 - Klar til en tur på cafe iført en grå kjole med Rolling Stones fra H&M og en gul cardigan(vintage dad).
Det vigtigste fashion tip: Lyserødt er for piger og jeg er en bølle. Og nu vil jeg træne arme og ben mod mors maveskind...

tirsdag den 3. maj 2011

Dagens 010511

Dagens outfit fra 1 maj, hvor vi mødes til brunch med min kærestes lillebror og hans nye kæreste. Det føles mærkeligt at møde nye mennesker, når man er en gravid kæmpe - "hej, jeg hedder Miss M og er normalt ikke så tyk" hmpf...... Nu også med vand i kroppen - har vildt tykke ben nu:-(.
Dagens outfit: solbriller - Gucci, tørklæde - Rika, parka - Urban outfitters, kjole - ASOS maternity, taske - Alexander Wang, tights - H&M, sko - Zara.


mandag den 2. maj 2011

3 kjoler

Som jeg godt kan li', og en af dem er på vej med posten til mig. Gæt hvilken? I det hele taget har postmanden fået travlt med at levere pakker til mig pt., jeg venter på min nye kjole, linser(ikke spændende men nødvendigt...) og nye Converse til kæresten & jeg.
Den lilla kjole fra Whyred vil være super som lidt colourblocking. Den sorte/hvide kjole i det grafiske print fra Stine Goya er perfekt i dets enkelte udtryk. Kjolen fra Carin Wester er bare super flot og vil være perfekt på en sommerdag.

søndag den 1. maj 2011

Alexa bag part 5

Nu kan jeg nok ikke trække den længere.... Men udbyttet af min barselsshopping forleden blev til en masse til Bøllen og lidt til mig;-). Bøllen fik sengetøj fra Smallstuff og Småfolk, et legetæppe(som desværre var kaput og er nu blevet byttet til et andet..), en puslepude, et barnevognstæppe, et par stofbleer, en barnevogns dimsedut og noget tøj. Nu mangler Bøllen vist hellere ikke noget længere...... Jeg fik et par basis kjoler(Sue long) fra Samsøe.
Og så var der posen(til mig) fra Mulberry som indeholdte en ny taske - Alexa og vi skal nok blive gode venner;-)