søndag den 31. juli 2011

Fødselsdagsønske nr. 4

Mit 4. Fødselsdagsønske er et smalt "clic H" armbånd fra Hermès i sølv med sort emalje. En tidsløs klassiker.

lørdag den 30. juli 2011

2 X Wang

I går fik jeg lidt nyt fra den gode hr. Wang hos Another Nue på udsalg. Det blev til en hættetrøje(T by Alexander Wang) i det blødeste stof og en bordeaux taske(Alexander Wang). Tasken har jeg gået og sukket over gennem hele foråret, og da den så var på udsalg - haps haps.

fredag den 29. juli 2011

Dagens sko 290711

Så fine sko, men desværre er de ALT for høje til mig med den 14 cm hæl(jeg falder bare og brækker benene...). Kunne de ikke bare være omkring 8 cm høje?? så ville de være perfekte!. De er fra Yves Saint Laurent og fås på Net-a-Porter.  Kjolen er nu også fin;-)

onsdag den 27. juli 2011

Dagens sko 270711

Kærlighed ved første blik er, hvad disse flats fra Sam Edelman er. De er så fede, har nitter og andet tingel tangel, er sorte og er flade så ingen ømme fødder - what not to like??? :-). De er derfor straks kommet på listen med NØDVENDIGE OG FORNUFTIGE køb til efteråret;-).

tirsdag den 26. juli 2011

Fødselsdagsønske nr. 3

Nu er det blevet tid til fødselsdagsønske nr. 3 og det er et par Track støvler fra Acne i sort og størrelse 38(blot en lille bonusinfo til rette vedkommende...).

mandag den 25. juli 2011

Fødselsdagsønske nr. 2

Så er det blevet tid til indlæg nr. 2  i den lille serie med fødselsdagsønsker. Ønske nr. 2 er noget til hjemmet - nemlig tallerkner og andre fine ting i Mega Mussel(i blå) fra Royal Copenhagen. Jeg samler nemlig på disse fine ting. Hvor mor-agtigt er det lige???? OMG jeg er blevet som min mor....

fredag den 22. juli 2011

Fødselsdagsønske nr. 1

Det er snart min fødselsdag og jeg har altid svært ved at finde ønsker i et realistisk prisleje. Jow jow man kan jo altid ønske sig Chanel 2.55 Reissue, men........ ;-).
Dette års ønske nr. 1 er dette fantastiske tørklæde fra Alexander McQueen. Kombinationen af pink, det klassiske leopardprint og dødninghoveder giver et twist, som ifølge mig er total win win på en trist efterårsdag.

torsdag den 21. juli 2011

Et stykke med leopard

Efter have set dette skønne tørklæde i farven "Fuchsia" hos Malsen, måtte jeg fluks forbi Louis Vuitton butikken og skrives op til et. Jeg gik målrettet efter det grønne(Fuchsia), da grøn er min yndlingsfarve:-). Nu kan jeg så slette et punkt på min shoppeliste over "fornuftige køb" for efteråret 2011 (mere om det senere).....

onsdag den 13. juli 2011

Bølle into the wild

Ja, så er det blevet tid til mit 2. indlæg. Og endnu en gang vil jeg dele mine meninger om mode med jer. Jeg er jo en super smart lille bølle, dog med lidt hjælp fra min fashionista mor, som gerne svinger det der dankort for mig;-). Jeg skal snart på min første ferie med mor og far, men i første omgang går turen til Jylland. I den forbindelse er man nød til at være smart klædt på. På runways for SS11 har man bl.a. hos Louis Vuitton set en del zebraprint og andet dyreprint. Derfor måtte jeg bare eje denne sommerdragt i zebraprint, og som den lille fashionista baby jeg er, købes sæsonens tendens i diverse highstreet butikker.

Mit sommeroutfit består af denne skønne dragt  fra H&M med en hvid body under og en lille bøllehat mod solens stråler og på fødderne disse fine musesko fra Little Marc Jacobs.

Dagens fashiontip - lyserødt er stadigt for piger og jeg er en smart bølle;-). Go' sommer.


mandag den 11. juli 2011

Dagens sko 110711

Disse sko fangede min opmærksomhed med det samme, da jeg surfede igennem de nye varer hos net-a-porter. De er fra Marc by Marc Jacobs, så de er nærmest også i et okay prisleje;-), og kilehælen gør dem næsten praktiske. Her til efteråret med sorte strømpebukser og et eller andet tøj vil de være super cool. Jeg har flere ideer til, hvilke kjoler i mit klædeskab de vil passe til..... I like a lot:-)

søndag den 10. juli 2011

En regnvejrsdag....

Forleden gik Bøllen og jeg en tur på strøget i regnvejr, så det blev en alt for kort tur - var faktisk kun i LV butikken og H&M. Jeg har nu erfaret, at paraply og barnevogn er en dårlig kombination samt at man kan ikke komme i COS med en barnevogn:-(. Jeg bør nok anskaffe mig noget vandtæt tøj, da det nok ikke er sidste gang, det regner i DK.... Dette regnslag med mine Hunter er faktisk helt okay. Jeg kunne også godt bruge et par nye Hunter.... Er der nogle som kender steder på nettet, hvor kan købe dem billigt???

torsdag den 7. juli 2011

WIN WIN

Bare fordi jeg er blevet mor til en lille bølle, skal mit hjem ikke invaderes af grimt plastik legetøj. Så denne lille elefant fra Eames må gerne flytte ind. Den er jo en total win win - legetøj til bølle og pænt til stuen:-).

onsdag den 6. juli 2011

Brugte jeg så den søde ventetid fornuftigt???

Min graviditet satte en stopper for shopping af tøj. Det er bare ikke sjovt(læs ufornuftigt) at købe en dyr kjole, som jeg ikke vidste om ville klæde mig. Men jeg har dog shoppet til trods for den voksende mave, der er blevet lavet nogle store køb(læs fornuftige) til boligen - flere Eames spisebordsstole, nogle Kartell lamper til stuen og en ny sofa mv. Derudover har jeg på MIG fronten lavet nogle "fornuftige" investeringer, såsom det total overblogget leopard tørklæde fra Louis Vuitton. Her er et lille kig på de fornuftige investeringer.


Gud hvor er jeg glad for, at jeg nu er på vej tilbage mod mit normale tøj. Da tøjet med plads til maven er dødsygt - punktum slut.

tirsdag den 5. juli 2011

Dagens sko 050711

Jeg er vild med sko og især ballerinaer, som passer til mit liv(så kan man rende rundt en hel dag uden ømme fødder....). Disse guldsko er så fine og de er fra See by Chloe.
Nu vil jeg tage hen til min lejlighed og kigge på de ødelagte ting i kælderen pga regnen i lørdags, mens kæresten passer bøllepigen. Puha jeg er allerede træt ved tanken om, hvor klamme tingene i min kælder er.

søndag den 3. juli 2011

Dagens sko 030711

Jeg har slet ikke brug for flere pumps, men disse er så fine. Detaljen med guldhælen gør dem anderledes, men alligevel så klassiske, at de kan bruges til arbejde (jeg arbejder som analytiker i en større bank, derfor dresscode!), og så vidt jeg husker, har jeg ingen pumps med guldhæle;-). De fås hos Trier Copenhagen, og der er et par tilbage i min størrelse.

lørdag den 2. juli 2011

Dagens 020711

Kæresten og jeg skal til terrassefest(housewarming) i aften og Bøllepigen skal med. Derfor et lidt anderledes dagens. Og hvor skal man have meget med til Bølle - pusletasken er proppet med de mest  "nødvendige" ting plus vigtigst af alt, hendes ven stinkdyret, Stinky.

Mit outfit består af kjolen fra Carin Wester, blusen fra Stine Goya, solbriller fra Gucci, parka fra Urban Outfitters, tasken er fra Philip Lim(jeg bestilte den på Net-a-Porter om mandagen og fik den allerede tirsdag aften - WOW hurtig levering), tørklædet er jo fra LV og fødderne er et par Converse. På mine negle har jeg i dagens anledning Chanels hypet Mimosa på, jeg ved godt at der er delte meninger om den. Men jeg er bare glad for at have neglelak på igen, det er første gang siden bøllens ankomst.
Bøllens outfit består af en skøn heldragt fra Molo i brun med coralfarvede stjerner, og hun glæder sig til at få flere fans;-).