onsdag den 31. august 2011

Det nye fra Stine Goya AW11

Her er mine favoritter fra Stine Goya AW11. Gadvist om Stine tænkte på sin barsel og gåturene med barnevognen, da hun designede dette regnslag, men intet mindre end genialt er det. Nu kan jeg være "Stine Goya" smart og tjekket på regnvejrsdage med barnevognen, og få min daglig motion i alt slags vejr:-). Kjolen med print af kunstneren Evren Tekinoktay er et klart must-have.


tirsdag den 30. august 2011

Dagens drømmeoutfit 300811

Jeg har et seriøst crush på denne leopard kjole fra Etoile Isabel Marant og det er ikke blev mindre af, at jeg har set den på altid så cool Marianne et par gange. Jeg ved præcist, hvordan jeg vil style den. Den vil være perfekt med et par tykke grå strømpebukser i uld(H&M), en oversized grå cardigan(Designers Remix Signatur), et farverigt tørklæde(set hos Gossip), en hue(Etoile Isabel Marant), sneakers(Betty fra Isabel Marant), og med en grøn parka(Ganni). Dette er mit drømmeoutfit, hvor en fin kjole dresses totalt ned, så den kan bruges på en almindelig tirsdag.


mandag den 29. august 2011

Indianer søn af alt der gror.........

Endnu et børnetøjmærke er opdaget - nemlig Krutter (ja, det er en hel ny verden for mig med alt det børnetøj), som jeg synes virker totalt cool. Jeg er helt forelsket i 70'ernes nostalgi univers. Her er nogle ting derfra, som jeg gerne vil have til Bøllepigen;-). Indianerkjolen vil være perfekt til den store familiefest i november, og body'er kan en lille bølle ikke få nok af......


søndag den 28. august 2011

Dagens sko 280811

Ved første blik virker disse sko rimeligt ordinære, men hældetaljen løfter denne tilsyneladende enkle sko op til det næste niveau i coolness;-). De er fra Surface to Air og er fundet her - Køb mig, køb mig nu miss M. Gid jeg havde råd til disse sko, men andre køb står højere på ønskesedlen pt.



torsdag den 25. august 2011

Dagens sko 250811

Neeeeeej, hvor er de fede - de er fra mærket "The last Conspiracy". Cool og praktiske støvler = total win win. Jeg har set dem hos YouHeShe, og de er straks kommet på min liste(begrænsningskunst....).



onsdag den 24. august 2011

På et ben....

Endnu et af de tidligere ikke udgivne fra Malmø....
Dagens outfit: kjole - Zara, tørklæde - Louis Vuitton, leggings - H&M, sandaler - Miu Miu, taske - Mulberry.


tirsdag den 23. august 2011

I parken

Et dagens som er lidt over en måned gammelt, og jeg har været meget i tvivl om det skulle på bloggen pga min enorme forfængelighed.... Men det er sgu for dumt, jeg er IKKE perfekt og ønsker hellere ikke at virke sådan(jeg bliver HURTIGT træt af det perfekte...). Men det er svært at offentliggøre et billede af en krop, som stadig er tyk efter min graviditet(tog 28 kg på - hurra hurra). Jeg er totalt bagud på motionsfronten pga det dumme møg kejsersnit, men heldigvis går det fremad.  Jeg har bare ingen tålmodighed og kender ikke ordet "slankekur"(har tidligere aldrig haft behov for det...). Men når det er sagt, så glæder jeg mig til at kunne iføre mig mit tøj igen.
Dagens outfit: Jakke - Urban Outfitters, tørklæde - Lala Berlin, taske - Mulberry, bukser - H&M, t-shirts -Urban Outfitters, sko - old, barnevognen indeholder et stk. Bølle;-).


Dagens sko 230811

Ja jeg er vild med sko og kan bruge timer på at kigge på sko på nettet og i de fysiske butikker:-). Nice er dagens sko, jeg er ret vild med farverne. De er fra Pierre Hardy og er derfor også mega dyre. Så de må på min drømmekøbsønskeliste, listen med de ting jeg ville købe, hvis min bankkonto var uendelig stor...


mandag den 22. august 2011

Endnu en kjole

Jeg er nu blevet forelsket i endnu kjole, vel ingen overraskelse efterhånden;-). Denne gang er i en fra mærket "Won Hundred" - skøn, smuk, silke:-).

lørdag den 20. august 2011

De nye fra Designers Remix AW11

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er ret glad for Designers Remix. Tøjet er både funktionelt og af en god kvalitet. Det har ofte spændende detaljer som vidner om en sans for skrædderhåndværket. Her er nogle nye kandidater til mit klædeskab, og jeg vil stadig ha' det hele(begrænsningskunst findes ikke i min verden pt efter et år i graviditetstøj...). Hmmm men den  bonuscheck på 250 kr., jeg har liggende, rækker vist ikke så langt;-).

fredag den 19. august 2011

Tip - Helmut Lang

Jeg så forleden nederdelen "Frequency print" fra Helmut Lang hos Zornig på  Frederiksberg. Der var flere i størrelserne small og medium og de kostede 1100 danske kroner. Jeg var svært fristet, men nedendelen blev i butikken (ved bare, at den aldrig vil fungere for mig....):-/. Herved er tippet givet videre;-).


Chanel drømme:-)

Her er nogle flere Chanel ønsker fra butikken i Berlin (min sommerferie i sidste uge og de fine tasker blev i Berlin...).


torsdag den 18. august 2011

Dagens sko 180811

Okay jeg har sneakers på hjernen pt;-), men de er så rare at gå i og jeg hader at have ømme fødder. De sidste par dage har jeg ikke kunne få disse sneakers fra Isabel Marant ud af mit hoved, de er jo super fede.... Jeg elsker blandingen mellem old school sneakers og højhælet sko(med den ikke synlige indvendige hæl).



onsdag den 17. august 2011

Dagens sko 170811

Super fede sneakers. Jeg kan så godt li' kombinationen af lak og nitter. De fedeste sneakers fra Miu Miu.

tirsdag den 16. august 2011

Dagens sko 160811

Bare fordi jeg er i humør til masser af glimmer og glammer, de er fra Miu Miu.


mandag den 15. august 2011

Isabel Marant Etoile AW11

Okay jeg er i seriøst underskud på købe tøj kontoen, men jeg er så vild med kollektionen fra Isabel Marant Etoile AW11. Jeg vil ha' det hele nu.....


søndag den 14. august 2011

Fødselsdagsønske nr. 6

Endnu et fødselsdagsønske er flere Chanel ballerinaer.


fredag den 12. august 2011

Nye sko.....

Et par fine og et par sporty:-)

torsdag den 11. august 2011

De nye fra Baum und Pferdgarten

Her er mine favoritter blandt det nye fra Baum und Pferdgarten's efterårskollektion. Og ligeså meget som jeg er glad for kjoler, er jeg også umådelig glad for vinterjakker - måske fordi det er ens outfit udenfor på en kold og trist efterårsdag! Jeg skal snart ind og prøve de jakker og alt det andet, dog skal jeg lige hjem fra Berlin først;-).

tirsdag den 9. august 2011

Et pierced armbånd

fra Yvonne Kone er nu et punkt på ønske(shoppe)listen, som jeg kan strege;-).

mandag den 8. august 2011

Dagens drømmeoutfit 080811

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er en sucker for kjoler. Og i dag har jeg kastet min kærlighed på denne kjole fra Emma Cook, som jeg vil kombinere med det "klassiske" leopard tørklæde fra Louis Vuitton, et Hermes armbånd, en taske fra Proenza Schouler, og med et par støvler fra Isabel Marant.



søndag den 7. august 2011

Spottet på catwalken

er stjerner. Og min garderobe indeholder allerede en del stjerneprint, men jeg er jo også en lille fashionista bølle;-).

lørdag den 6. august 2011

Shoppelisten AW11 - accessories

Så er det blevet august og alt det nye er begyndt at komme i butikkerne. Derfor er jeg begyndt at tænke over, hvordan skal jeg fordele mit shoppebudget, så ikke alle mine penge forsvinder ud i en masse impulsshopping. Jeg har på nuværende tidspunkt kun styr på tilbehørsdelen, da tøjet er lidt sværere pt. Dette er dog ikke en "SKAL" liste, da der skal være lidt plads til at være impulsiv i tilfælde af nye ønsker og et ønske bliver udsolgt. Her er shoppelisten - emneopdelt.
Sko/støvler: 
* Et par New Balance gummisko model 420 
* Et par leopard støvler fra Sam Edelman(model Petty)(dagens sko 040811) 
* Et par sorte ballerinaer med nitter og andre sten(model Beatrix) fra Sam Edelman (1) 
* Et par Track støvler fra Acne i sort(9)
* Et par ”cowboy” støvler fra Notabene
* Et par grønne Hunter  
Et par sorte Converse – low(4) 
Tasker:
* Chanel 2.55 Reissue i sort med sølv hardware - ved godt at denne ikke ender i samlingen dette efterår;)
* Alexa taske fra Mulberry i farven ”Bright Cabbage Soft Buffalo” (2)
* Diego tasken i blå fra Alexander Wang(3) 
* Brenda mini camera taske fra Alexander Wang i bordeaux - ER KØBT 
Tørklæder:
* Pink leopard og skull tørklæde fra Alexander McQueen(5) 
* Grønt leopard tørklæde fra Louis Vuitton - ER KØBT 
* Tørklædet ”Monogram Ikat stole” i farven noir fra Louis Vuitton(8) 
Smykker:
* Et Clic H armbånd i sort emalje fra Hermes(6)
* Hjerte halskæde fra Bjørg(11)  
* Miss Erda øreringe fra Line&Jo 
* Armbånd - Miss Barks fra Line&Jo(10)
* Et pierced læder armbånd fra Yvonne Kone
Isenkram:
* Ipad(7)
* En fjernbetjening til mit kamera
* Et 50 mm f/1,8 objektiv til mit kamera 
Ikke på listen endnu, da jeg stadig lurer på dem:
* Et par af de superhypede ruskindsstøvler fra Isabel Marant
* Et par sko/støvler fra Alexander Wang, som jeg ikke har haft tid til at prøve
* En pelshale - taskepynt
* Et par sorte Rider Low støvler fra Acne
Et par sorte Cypress støvler fra Acne 


torsdag den 4. august 2011

Dagens sko 040811

Jeg drages mod disse støvler fra Sam Edelman. Jeg tror, at de kunne være ret fine til en sort kjole(lårkort) med sorte tights og parkaen fra Designers Remix.

onsdag den 3. august 2011

Kjoleovervejelser

Hvilken kjole? Prikket eller blomstret? eller begge 2? De er begge er fra mærket Ganni.

tirsdag den 2. august 2011

Fødselsdagsønske nr. 5

Mit 5. fødselsdagsønske er for mig en rigtig fødselsdagsønskeklassiker, nemlig en vinterjakke. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har ønsket mig og fået en vinterjakke i fødselsdagsgave. Og med fødselsdag i august er det nok et meget oplagt ønske, da de jo lige er kommet i butikkerne. Dette års jakkeønske er en navyblå parka fra Designers Remix, jeps varm(jeg HADER at fryse) og praktisk mht. barnevognsturene.