mandag den 31. oktober 2011

Bordeaux

Min besættelse af farven bordeaux startede i foråret, da jeg spottede Alexander Wang tasken, og siden er den kun vokset. Her er et lille kig på de seneste par måneders anskaffelser!

Tasken - Alexander Wang, hue - OZ, tørklæde - Acne, cardigan - H&M.

søndag den 30. oktober 2011

Dagens sko 301011

En del lak, lidt træsko og et par sløjfer er opskriften på de nye SWOT fra Acne. Jeg kan li' dem, hvad med jer?

lørdag den 29. oktober 2011

Småfolk lagersalg i denne weekend

Jeg var afsted i går eftermiddag, da jeg er ret stor fan af Småfolks ting. Så god kvalitet og billigt babytøj var en chance jeg ikke ville gå glip af. Kæresten havde taget en fridag, da bølle alligevel skulle have 5 mdr. vaccinationen, så efterfølgende kørte vi alle til Holbæk.

Min konklusion:
- Mange mennesker!
- Husk at parkere bilen på græsarealet nede ved vandet, hvis man vil undgå p-bøder(så kan lagersalget blive en dyr fornøjelse). Min fornuftige kæreste havde dog parkeret bilen lovligt nede ved vandet;-).
- Stort udvalg i størrelserne 56,62 og 68.
- Jeg var dog lidt skuffet over udvalget i størrelserne 74(deres hjemmeside skrev ekstra meget i denne størrelse) & 80, og jeg oplevede det som noget begrænset i forhold til fx 68. Men det lykkedes mig da at finde nogle fine dragter og body'er i 74:o).
- Barnevogne ingen adgang!
- Tøj i større størrelser kigget jeg ikke på;-).
- Husk kontanter!
- I kan nå det endnu!

Adressen:
Østerled 28, Holbæk
Lørdag: 10-17
Søndag: 10-16

Høsten:

fredag den 28. oktober 2011

Et hurtigt dagens



Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, tørklæde - Månestråle, kjole - Cos, taske - Marc by Marc Jacobs(en pusletaske), sko - Converse.

torsdag den 27. oktober 2011

Varmt på toppen...

... Er nu muligt med disse fine hue;-). Jeg har købt dem i OZ(Østerbro) og de kostede 225 kr stykket:).

onsdag den 26. oktober 2011

tirsdag den 25. oktober 2011

Jeg fik det...

... Nemlig det tidligere omtalte regnslag fra Deamond. Jeg købte det i Berg på Østerbrogade, da jeg kom forbi på den daglige barnevognsvandring rundt på Østerbro.

mandag den 24. oktober 2011

Hjælp?

Normalt tager jeg ikke billeder af ting og sager i mine modemagasiner, men i både denne måneds Eurowoman og Costume var dette smukke tørklæde fra Givenchy, som jeg nu vil ha'. Er der nogen, som ved hvor man kan få dette Givenchy tørklæde? Og hvad den rigtige pris er? (det var Eurowoman og Costume nemlig ikke helt enige om...)


søndag den 23. oktober 2011

Dagens sko 231011

Efterår og den kommende vinter medfører et behov for VARME støvler. Disse fra Diemme kunne godt være et bud på de varme støvler. Hikingstøvle-stilen er en cool afløser til de overeksponerede Sorel støvler, som jeg egentlig godt kan li'.

lørdag den 22. oktober 2011

Dagens sko 221011

Bare fordi de er så pæne! Blot til info er de fra Alexander Wang, og kan købes her.

fredag den 21. oktober 2011

Versace og H&M

Umiddelbart er Versace ikke lige min kop the - for meget guld og nyrig russer over det. Men nedenstående nederdel skal tjekkes ud, når den lander i butikkerne. Da den har fanget min opmærksomhed, og det bælte er også så fint;-).


Prislisten -







Hvad er jeres favoritter?

torsdag den 20. oktober 2011

Dagens sko 201011

Dagens sko er nogle, jeg allerede har et par af, nemlig de mega ombloggede Acne Pistol i sort. Da jeg er super glad for dem, og de er så rare at have på (en meget vigtig faktor, da jeg ikke gider at have ømme fusser). Så nu overvejer jeg endnu et par i en anden farve! Hvad synes I om at købe den samme ting i flere farver?

onsdag den 19. oktober 2011

Shake it...





Dagens outfit: Vest - Ganni, tørklæde - LV, hoodie - T by Alexander Wang, taske - Alexander Wang,  t-shirts - Stine Goya for Weekday, bukser - T by Alexander Wang, sko - Gienchi.

tirsdag den 18. oktober 2011

Et gensyn med gråt strik, uld, kashmir...

... Bagsværd sø og efterårets flotte farver. Jeg synes, at naturen er pænest om efteråret!




Dagens outfit: Vest - Ganni, solbriller - Gucci, tørklæde - Lovechild, kjole - COS, cardigan - Hazel, tights - H&M, taske - Alexander Wang, sko - Gienchi.

Lagersalg - Designers Remix

mandag den 17. oktober 2011

Dagens drømmeoutfit 171011

I dag vil jeg gerne have dette outfit på, og 50 % er allerede i min besiddelse;-).


Dagens drømmeoutfit: Vest - Ganni, kjole - Acne, tørklæde - LV, cardigan - Etoile Isabel Marant, støvler - Zara, taske - Mulberry.

lørdag den 15. oktober 2011

Dagens sko 151011

Jeg er rimelig hooked på disse støvler fra Zara. Hvordan er kvaliteten på sko fra Zara?

fredag den 14. oktober 2011

Dagens sko 141011

Jeg hader at fryse. Jeg hader især at fryse om mine fødder. Derfor er dagens sko fra Kors by Michael Kors perfekte, da de kan forhindre kolde fødder:-). De er fundet her, og de er nu kommet på overvejelseslisten for varme vinterstøvler.

torsdag den 13. oktober 2011

Dagens sko 131011

Jeg fik aldrig et par glimmer støvler fra Giuseppe Zanotti, men disse fra Topshop kan godt være en(to) afløser hertil - både i sølv og sort;-).

onsdag den 12. oktober 2011

Kjoleovervejelser

Jeg skal snart til en stor familiefest, og jeg har intet at tage på(måske ikke helt sandt, men I ved, hvad jeg mener.....). Jeg har fundet nogle kjoler i det løse snit(da jeg stadig er postgravid tyk), som overvejes!

Kjole nr. 1 er en grøn silkesag fra Lovechild.
Kjole nr. 2 er en fin sag fra Malene Birger.
Kjole nr. 3 er en leopardprintede sag fra Rika.
Kjole nr. 4 er en bordeaux sag fra Acne, som dog har det minus, at den er i polyester.

Hvad synes I?

Dagens sko 121011

Mange kilometer hver dag medfører et behov for gode flade sko! Men de må også gerne være lidt festlige, og disse fra Miu Miu opfylder disse krav perfekt.

tirsdag den 11. oktober 2011

På tur i bloggerfælden....

I søndags var vi på den daglige tur med barnevognen. Vi gik og vi gik, så dagens blev skudt på forskellige locations... Hvor lyder det dog smart;-).



Dagens outfit: jakke/cardigan - H&M, tørklæde - Månestråle, kjole - Stine Goya + Samsøe Sue long, tights - H&M, taske - Marc by Mars Jacobs, sko - New Balance, armbånd - en barselsgave fra en veninde.

mandag den 10. oktober 2011

Frøken blå

I et mix af blå nuancer.



Dagens outfit: solbriller - Gucci, taske - Mulberry, tørklæde - Rika, jakke - Sonia by Sonia Rykiel, kjole - Ganni, leggings - H&M, støvler - Sam Edelman.

søndag den 9. oktober 2011

Dagens sko 091011

Dagens sko er disse fine støvletter fra See by Chloe. Jeg er vild med kontrasten mellem det maskuline og de feminine detaljer. At de er flade er blot endnu et plus og de fås her.


lørdag den 8. oktober 2011

Bloggerfælden

Denne fine sølv cardigan er tidligere set hos Ditte.