torsdag den 29. marts 2012

Dagens #25

Jeg er vildt bagud på blog fronten pt., da alt min fritid er gået med computerproblemer. Jeg har åbenbart næsten ikke mere plads tilbage på min harddisk, og jeg kan simpelthen ikke gennemskue, hvad det er der fylder op på min MAC. Jeg har gennemsøgt min harddisk og googlede problemet, men jeg er ikke blevet klogere(jeg er normalt ikke total blond på teknikfronten, jeps er en lille nørd med IT og statistik på arbejdet...) - kun mere hidsig og nu bare gammeldags sur... Ja jeg købte en MAC, fordi den skulle være let at bruge.... Note til mig selv- min næste laptop skal være en almindelig PC:-(. Men min lille blog handler jo om mode, så tilbage til dagens;-).

Dagens outfit: cardigan - Monki, tørklæde - Louis Vuitton, taske - Alexander Wang, top - Etoile Isabel Marant, nederdel - Sonia Rykiel for H&M, støvler - Sam Edelman.

8 kommentarer:

 1. Åååh, jeg vil så gerne eje de støvler. Har været på jagt efter dem i evigheder, men de er simpelthen ikke til at opstøve nogen steder. Øv. Men jeg leder videre.
  Computerproblemer er øv :( Jeg har næsten heller ikke mere plads på min!

  /Stine
  http://mereglimmer.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Blot til info - driller mine kollegaer mig med at jeg lyder som en cowboy, når jeg kommer gående med dem på;-) Jeps de larmer;o)
   God jagt:o)

   Slet
  2. Haha okay. Det havde jeg slet ikke tænkt på, men tror nu jeg leder videre alligevel :D
   Mange tak ;)

   /Stine
   http://mereglimmer.dk

   Slet
 2. Fint outfit :-)

  Hvis du har lyst, skal du være velkommen til at kigge forbi og deltage i min konkurrence på min blog : http://jadoreblog.dk/boozt-konkurrence

  SvarSlet
 3. Mums! Du har nogle lækre ting på i dag... Den taske dér måtte gerne være hjemme i mit skab da :D Dit tørklæde ligner forresten et man kan købe fra Alexander McQueen, jeg blev lidt narret et kort øjeblik.

  Hvis du er interesseret, har jeg en påskekonkurrence kørende, hvor du kan vinde en splinterny Dior-neglelak. Det kan jo være du er interesseret :)

  SvarSlet