fredag den 19. oktober 2012

ALL FOR CHILDREN - H&M

Det er sjældent, at jeg viser bøllens garderobe. Men i dag efter arbejde var jeg i H&M for at finde huer og vanter til bøllen. Jeg måtte lige kigge lidt på den nye "All for Children" kollektionen. Og jeg kunne ikke modstå nedenstående ting, så haps haps og frem med kortet og med hjem de kom. Det var en win win situation, da jeg er i gang med at fylde bøllens garderobe med størrelse 92 og det er shopping med god samvittighed(25 % af salgsprisen går til UNICEF).

Jeg er helt forelsket i flamingohuen, men bøllen nægtede at have den på(ligesom med alle andre huer).
Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint. Det kunne være, jeg også skulle ind og lure. Var der noget fint til drenge i kollektionen? Hvis du lige lagde mærke til det. Hehe.

  /Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes faktisk, at der var en del bluser til drenge(både i bomuld og lækker strik), som jeg overvejet længe til bøllen. Men hun har efterhånden så meget blåt, og kæresten er så glad, når hun er iført "rigtigt" pigetøj;-)

   Slet
 2. Åhh - det er så fint!!!
  Elsker den hat :)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, desværre kan jeg ikke passe den ;o)

   Slet
 3. Det er så fint alt i den kollektion. Hvis jeg havde nogle børn, som jeg kunne proppe i det, havde jeg købt det hele! Og hvis de havde lavet det op til str. 170 , ja, så havde jeg nok endda også købt noget af det til mig selv - hehe.

  Hun bliver så fin i det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Jeg tror også, at vi ville være så fine i flamingoprint ;-)

   Slet