mandag den 5. november 2012

Dagens #78

Forrige søndag gik vi en tur i dyrehaven, hvor vi nød det smukke, men også hundekolde, vejr og efterårets flotte farver. Ja, man skulle næsten tro at jeg havde planlagt mit outfit til at matche naturens efterårsfarver, men nej så udspekuleret er jeg ikke. Dette er vel blot et udtryk for varianter af min yndlingsfarve.
Jeg havde bl.a. fundet min parka fra Designers Remix frem, som jeg købte sidste år i håbet om en varm jakke, men nej:-(. Derfor har jeg på sådanne dage min vest fra Ganni indenunder for at kunne holde varmen. Jeg er meget kuldskær, så jeg er på jagt efter en varm vinterjakke. Jeg havde også fundet mine vinterstøvler fra Notabene frem, de er dejligt varme:-).
Dagens outfit: parka - Designers Remix, vest - Ganni, tørklæde - COS, bluse - Benetton, nederdel - Isabel Marant, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Hvis du er lige så kuldskær som mig så kan jeg kun anbefale denne frakke: http://www.stylebop.com/dk/product_details.php?menu1=designer&menu2=&menu3=601&id=334071

  http://www.rikkesolberg.dk/pjs-parajumpers-jakke-kodiak-sage/

  Den er dyr, ja, men den er bare det hele værd. Min kører på 2. sæson og jeg elsker den stadig lige så meget. Har den selv i farven i linkene foroven. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha den ser god ud, men også i den dyre ende. Hvordan er den i størrelsen?

   Slet
  2. Kan love dig for den er det hele værd. Også den måde man kan styre hætten med pelsen på, der kan lynes. :) Størrelsen er egentlig meget normal. Jeg er en str 40 og har jakken i en L. :)

   Slet