tirsdag den 28. februar 2012

Dagens sko 280211

Så fik jeg nogle billeder af mine nye sneakers fra Isabel Marant.



søndag den 26. februar 2012

Dagens sko 260212

Dagens sko er de populære Bobby sneakers fra Isabel Marant, som jeg købte forleden i farven Kaki. Desværre har jeg ikke haft tid til at fotografere dem endnu, da bølle er syg for tiden(bare en forkølelse), men de skal nok optræde på dagens i nær fremtid;-).

lørdag den 25. februar 2012

Dagens #19


Dagens outfit: cardigan - H&M, tørklæde - Acne, t-shirt - Blake, jeans - Dorothy Perkins(dem som Merete har blogget om).

torsdag den 23. februar 2012

Dagens #18

Forleden måtte jeg også smide jakken, selvom det var koldt og blæsende, med det ene formål at få et ordentligt billede af min kjole.

tirsdag den 21. februar 2012

Dagens #17


Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, kjole - 3.1 Phillip Lim, tørklæde - Nue Notes, taske - Mulberry, sko - New Balance.

mandag den 20. februar 2012

April, May og June

Er navnene på denne sæsons neglelakke fra Chanel, som er kommet i fint selskab med tidligere hits. Jade er min all time favorit i min Chanel samling. Men tilbage til denne sæson. Hvad er min vurdering af dem? Min favorit i denne sæson er May, jeg er ret vild med den girlie lyserød. April har en fin mørkerød farve som nærmest er lidt bordeaux i det. Jeg er dog personligt ikke vild med June, da den er for lys til min neglelak smag, sådan hverken fugl eller fisk.

søndag den 19. februar 2012

Dagens #16

Det var så på tide, at jeg kom med på et af min mors dagens. Hvor kedeligt tror I, det er at sidde i min stol?, imens der bliver taget billeder af min mor - det er jo mig, bølle, som er kameraets yndling;-).
Min mor er iført en trøje og en kjole(brugt som nederdel) fra H&M, tørklædet er fra Månestråle(det er super godt til at tørre sig om munden med...), halskæden er fra Line & Jo, armbåndet er fra Balenciaga og støvlerne er fra Acne(gode at bide i, især æsken der til). Og jeg er iført en heldragt fra Småfolk med jordbærprint og fusser fra Melton.




lørdag den 18. februar 2012

Dagens ønske 180212

I dag er det tasken "Jane" fra Alexander Wang, da den er så cool. Og ingen af mine AW tasker har nogensinde skuffet mig.

torsdag den 16. februar 2012

Dagens sko 160212

Sandalerne fra See by Chloe skal tjekkes asap, da de er super fine i al deres enkelhed.

onsdag den 15. februar 2012

Dagens #15

I et par praktiske varme støvler fra Timberland og en oversized bluse brugt som kjole til et par leggings - den afslappede stil på en søndag.


Dagens outfit: parka - Designers Remix, hue - OZ, tørklæde - Acne, luffer - varme, kjole - Etoile Isabel Marant, taske - Mulberry, støvler - Timberland

mandag den 13. februar 2012

Dagens sko 130212

Et hurtigt hej, da jeg er vildt træt og har mega hovedpine efter en lang dag på arbejde. Min weekend gik med at være møg forkølet, så jeg føler mig vildt bagud med alle de praktiske gøremål. Men det skal  endnu en gang handle om sko, da jeg vist aldrig er for træt til at kigge på sko. Og et par klassiske pumps fra Maison Martin Margiela kan altid bruges til arbejdsbrug.

søndag den 12. februar 2012

Dagens sko 120212

Uha la la - den koralfarvede detalje på sandalerne fra Alexander Wang er helt fantastisk.

lørdag den 11. februar 2012

Lidt nyt...

... Til klædeskabet og Chanel neglelak samlingen. Jeg kunne simpelthen ikke stå for den koralfarvede strik fra H&M trend, fordi farven er fantastisk og den påmalede farve detalje er så fin. Jeg ved godt, at INGEN mænd kan udstå koralfarvede, men jeg er heldigvis ligeglad;o). Og så er der de nye neglelakke fra Chanel - April, May og June, som jeg glæder mig til at afprøve. Derudover ligger der nederst en fin silke nederdel fra Zara.

torsdag den 9. februar 2012

Dagens sko 090212

Jeg synes, at disse ballerinaer fra Repetto kunne være en mega cool detalje på en almindelig hverdag.

tirsdag den 7. februar 2012

Dagens #14

Aldrig før er et dagens kommet så hurtig på bloggen, ja jeg har faktisk haft dette outfit på i dag. Og en varm trøje over en fin kjole er et must på disse kolde vinterdage.


Dagens outfit: taske - Rika, tørklæde - Månestråle, kjole(brugt som nederdel..) - Stine Goya, strik - Weekday, armbånd - Balenciaga, støvler - Sam Edelman.

søndag den 5. februar 2012

Dagens sko 050212

Jeg har længe sukket over disse støvletter fra Chloé - total rock n'roll på den fede måde.

lørdag den 4. februar 2012

Vandfald

Det sidste dagens fra ferien.


Dagens outfit: parka - vintage, tørklæde - Louis Vuitton, kjole - Zara, sandaler - Miu Miu.

fredag den 3. februar 2012

Dagens #12

Endnu et ferieoutfit på en iskold vinterdag.

Dagens outfit: parka - vintage, solbriller - Gucci, tørklæde - Rika, kjole - H&M, sandaler - Miu Miu.

onsdag den 1. februar 2012

Dagens #11

Sidder og fryser i sofaen efter den første arbejdsdag, men det var nu rart at komme igang igen, selvom dagen blev brugt på div. computeropdateringer. Endnu et dagens med sandaler!



Dagens outfit: parka - vintage, tørklæde - Louis Vuitton, taske - Alexander Wang, kjole - Topshop, sandaler - Miu Miu.