torsdag den 29. marts 2012

Dagens #25

Jeg er vildt bagud på blog fronten pt., da alt min fritid er gået med computerproblemer. Jeg har åbenbart næsten ikke mere plads tilbage på min harddisk, og jeg kan simpelthen ikke gennemskue, hvad det er der fylder op på min MAC. Jeg har gennemsøgt min harddisk og googlede problemet, men jeg er ikke blevet klogere(jeg er normalt ikke total blond på teknikfronten, jeps er en lille nørd med IT og statistik på arbejdet...) - kun mere hidsig og nu bare gammeldags sur... Ja jeg købte en MAC, fordi den skulle være let at bruge.... Note til mig selv- min næste laptop skal være en almindelig PC:-(. Men min lille blog handler jo om mode, så tilbage til dagens;-).

Dagens outfit: cardigan - Monki, tørklæde - Louis Vuitton, taske - Alexander Wang, top - Etoile Isabel Marant, nederdel - Sonia Rykiel for H&M, støvler - Sam Edelman.

lørdag den 24. marts 2012

Dagens sko 240312

Disse sandaler fra Marc by Marc Jacobs er et seriøst bud på mine sommersandaler. De kom på min shoppe/ønske liste ved første blik.

torsdag den 22. marts 2012

dagens #24

Med fare for at være verdens mest overfladiske person - er jeg bare så glad for, at jeg kan passe min Rika jakke igen. Ja jeg ved godt, at der er større problemer i verden!



Dagens outfit: jakke - Rika, tørklæde - Acne, kjole - Zoe Tee's, halskæde - Line&Jo, armbånd - Mono&Me, sko - Isabel Marant.

onsdag den 21. marts 2012

dagens #23




Dagens outfit: jakke/cardigan - H&M, tørklæde -DIY, bluse - Etoile Isabel Marant, bukser - T by Alexander Wang, taske - Alexander Wang, armbånd - Mono & Me, sko - Isabel Marant.

Follow my blog with Bloglovin

mandag den 19. marts 2012

En fin lille detalje

Er når et par fine glimmer strømper titter frem i fx. nedenstående outfit eller til et par skinny jeans og ballerinaer. Jeg synes, at det tilfører lidt luksus og personligt touch til et helt plain outfit i stedet for et par sorte bomuldssokker.

Derfor har jeg også en pæn samling af små glimmerstrømper, men desværre er de tit pænt dyre. Men jeg synes, at det er total øv at give 200 + kr for et par, dog har de som regel også holdt et par år, men alligevel... Så derfor blev jeg super glad, da jeg forleden spottede disse i H&M til 99 kr. Og de måtte bare med hjem.



Follow my blog with Bloglovin

søndag den 18. marts 2012

Dagens sko 180312

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er en kæmpe fan af flade sko og støvler. Og nu har jeg kastet min kærlighed på Clover fra Acne, ja de vil passe perfekt ind i min skosamling. Derudover blev jeg super rørt over at se(læse), at jeg er blandt den skønne Kajtas blog favoritter - 1000 tak, Katja for de søde ord:-).

onsdag den 14. marts 2012

Dagens ønske 140312

Jeg har gennem flere sæsoner haft et godt øje til denne kjole fra Wackerhaus, og i sort ville den kunne være perfekt kandidat til den LBD. Det overvejes seriøst om den skal flytte ind. Hvad synes I?

søndag den 11. marts 2012

Dagens #22

Der er ikke så mange kommentarer til dagens, andet end at det er pænt nok til arbejdsbrug og behageligt nok til en afslappet søndag:-).


Dagens outfit: parka - Designers Remix, tørklæde - Acne, halskæde - Line&Jo, cardigan - Isabel Marant Etoile, kjole - Zoe Tee's, sneakers - Isabel Marant.

fredag den 9. marts 2012

Blå, blå og atter blå

Da jeg først så de blå neglelakke(Le Jeans collection) fra Chanel i efteråret, var jeg helt solgt. Men desværre var de en limited edition, som ikke blev solgt herhjemme. Så I kan tro mine øjne blev store, da jeg så min kollega tage en af dem på her til formiddag. Og da hun sagde, at den havde hun købt i den lokale parfume shop ved arbejdet, kunne jeg næsten ikke vente til jeg havde fri;-). Så på vej hjem blev kortet hevet frem og haps. Nu er Coco Blue, Blue Rebel og Blue Boy MINE.

torsdag den 8. marts 2012

Dagens sko 080312

Jeg er blevet ret hook på Isabel Marant's Jenny støvler.

onsdag den 7. marts 2012

Dagens sko 070312

Jeg er altid på jagt efter de perfekte sko og støvler. Disse fra Fiorentini & Baker virker perfekte til hverdagen med de rå detaljer. I like a lot ;-).

tirsdag den 6. marts 2012

Dagens #21





Dagens outfit: kjole - Etoile Isabel Marant, tørklæde - Månestråle, sko - Isabel Marant.

søndag den 4. marts 2012

Dagens sko 040312

De er flade - jeps. Og med cool detaljer - jeps jeps. Disse ballerinaer fra Giuseppe Zanotti er simpelthen så skønne. Jeg er så vild med kombinationen af sølv og neon, og de vil være perfekte til sommer og bare ben.

fredag den 2. marts 2012

Dagens #20




Dagens outfit: hoodie - T by Alexander Wang, tørklæde - Lovechild, kjole - Sonia by Sonia Rykiel, sneakers - Isabel Marant.