onsdag den 30. maj 2012

Dagens #38

Hygge i haven:-).

Dagens outfit: bluse - Weekday, nederdel - T by Alexander Wang, armbånd - Balenciaga, sko - Charles Philip.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 28. maj 2012

Dagens drømmeoutfit 280512

Bøllen blev 1 år i lørdags, og hun blev så fint begavet. Det er vist ikke dårligt at blive 1 år med alle de gaver:-). Derfor har jeg ikke været så aktiv på bloggen de sidste par dage, da jeg har haft travlt med at lave lagkage, bage boller og så lidt rengøring;-).
Men tilbage til mode, tøjønsker og styling af disse ønsker. Jeg vil gerne iføre mig denne camouflage kjole fra MICHAEL MICHAEL KORS, som jeg vil sætte sammen med mine Acne Pistol og min jakke fra DRKSHDW by Rick Owens. Voila og jeg er klar til en date med kæresten.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 25. maj 2012

Den grønne vintage parka

En del af jer har spurgt til min vintage mili parka. Og i dag har jeg spottet den hos "Nørgaard på  strøget" - blot til info:-).

onsdag den 23. maj 2012

Dagens #37

Kristi Himmelfarts ferien bød på mange hyggelige stunder med kæresten, hvor vi bl.a. havde en dejlig kærestedag med burger på Cock's and Cows, kanalrundfart og en lillebitte smule shopping.





Og jeg fik en kæmpe milkshake på Cock's and Cows - hmmmm:-).
Dagens outfit: parka - vintage, tørklæde - Louis Vuitton, armbånd - Balenciaga, cardigan/jakke - Etoile Isabel Marant, bluse - H&M, nederdel - Carven(ny), støvler - Acne, taske - Mulberry(old).

Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 22. maj 2012

Dagens #36

Dagens er fra Kristi Himmelsfarts dag(derfor det vinteragtige tøj..), hvor kæresten og jeg zigzaggede os igennem Københavns gader og stræder og endte på Amalienborg slotsplads sammen med alle turisterne...


Dagens outfit: Jakke - Sonia by Sonia Rykiel, tørklæde - Isabel Marant, taske - Alexander Wang, kjole - Etoile Isabel Marant, støvler - Sam Edelman.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 21. maj 2012

Dagens sko 210512

Fede sneakers fra Mulberry.

Follow my blog with Bloglovin

fredag den 18. maj 2012

Dagens #35

Findes der noget bedre end at "shoppe" i gemmerne? Her genopdagede jeg forleden mine laksko med velour snørebånd, jeg synes, at de danner en så fin kontrast til kjolen og parkaen.



Dagens outfit: parka - vintage, taske - Balenciaga, tørklæde - Lovechild, kjole - Carven, sko - Debbie(old old).

onsdag den 16. maj 2012

Dagens sko 160512

Når dagens vejr er regn og atter regn må man have et par nye gummistøvler. Jeg er helt forelsket i disse Hunter gummistøvler med fede bikerstøvledetaljer, men desværre er jeg ikke så forelsket i prisen;-).

mandag den 14. maj 2012

Noget nyt #2

I går var det jo som sagt mors dag og min første:-). Jeg fik 2 meget fine æsker af bøllen fra min yndlingswebshop, som indeholdte den fineste kjole fra Acne og et dejligt blødt silke tørklæde fra Isabel Marant. Hun er allerede en dygtig shopper hende bøllen(nok med lidt hjælp fra min dejlige kæreste).

søndag den 13. maj 2012

Dagens #34

Min første mors dag som mor har været en hyggelig og stille dag, da bøllen desværre er blevet forkølet, så hun var ekstra pylret og morsyg. Men hun havde med lidt hjælp fra hendes far købt en fin lille ting. Dagens er fra i går, hvor bølle og jeg tog ind til byen i regn og blæst for at købe Nespresso kapsler. Jeg lever af Nespresso kaffe på en dag som denne, ja jeg er dybt afhængig;).

Dagens outfit: jakke - DRKSHDW by Rick Owens, vest - Ganni, tørklæde - LaLa Berlin, taske - Alexander wang, kjole - Carin Wester, støvler - Sam Edelman.

fredag den 11. maj 2012

Dagens sko 110512

Jeg har vist fundet et mærke som konstant giver mig de vildeste skoønsker - det italienske mærke Giuseppe Zanotti. Jeg håber, at det en dag lykkes mig at få opfyldt et skoønske derfra. Måske er det muligt at nappe dem på udsalg:-).

torsdag den 10. maj 2012

2 år på bloggen...

I dag er det 2 år siden, at jeg startede min lille modeblog. Meget er sket i mit liv og her på bloggen siden mit første indlæg om Alexa tasken. Dog har en ting været konstant - nemlig min forelskelse i Alexa. Er det definitionen på en klassiker? Sæsonens udgave i den grå farve er bare så flot:-).

onsdag den 9. maj 2012

Dagens sko 090512

Jeg er mega fan af sneakers, de fungerer så godt i min hverdag med en bølle på armen(medfører et behov for en god balance...). Gid jeg havde €475 til dette fine par fra Giuseppe Zanotti.

mandag den 7. maj 2012

Hej, jeg hedder...

... Miss M og jeg er dybt afhængig af de hypede nederdele fra T by Alexander Wang. Da jeg i sidste uge købte de fine loafers, måtte denne blå skønhed også med hjem. Og nu består min beskedne samling af 4 stk - ups... Jeg må altså ikke købe flere nu - undtagen en i sort;-). Men desværre syntes jeg ikke den sorte model i mesh(som har været i handlen de sidste par måneder..) sad godt. Det var som om stoffets materiale og nederdelens design ikke virkede optimalt sammen:-(. Ja jeg er super perfektionist med mit tøj;-).

søndag den 6. maj 2012

Med nyt hår og i nye sko...

Mit outfit fra St. Bededag, hvor der var total afslapning med kaffe to go og hyggelige gåture med barnevognen. Og nu lidt reklame - mine Charles Philip loafers er super rare at have på:-).



Dagens outfit: parka - vintage, tee - Blake, bukser - H&M, loafers - Charles Philip.

lørdag den 5. maj 2012

De nye lakke

Jeg har på seneste udvidet min samling af Chanel neglelakke med Rose Exubérant, Tentation, Distraction, Attraction og Frisson.


Ha' en go' aften :-).

torsdag den 3. maj 2012

Dagens sko 030512

Bare fordi - disse ballerinaer fra Giuseppe Zanotti indeholder alt, hvad jeg kan li':-). Og nu skal jeg spise hveder med kæresten, mens vi ser nyhederne.


onsdag den 2. maj 2012

Dagens #33

Et dagens fra i lørdags, hvor det ikke var så dejligt forårsvejr.

Dagens outfit: parka- vintage, tørklæde - Acne, hoodie - T by Alexander Wang, kjole - Stine Goya, taske - Alexander Wang, sko - Converse.