tirsdag den 31. juli 2012

Dagens #51

Jeg er ret begejstret for kombinationen af et par baggy(løse) jeans/bukser tilsat et par stiletter, som skaber et super fint look på den der edgy måde. I mit tilfælde blev det til et par ballerinaer i stedet for stiletterne, da de ligesom passer lidt bedre til en gåtur med barnevognen på flere kilometer rundt på Østerbro.
Jeg lurer pt en del på et par POP fra Acne, men kan man bruge dem med et par fine strømper? Da det danske vejr ikke ligefrem indbyder til bare fødder i stiletter mange måneder om året. Og mit praktiske gen er større end mit modegen, så jeg nægter at fryse med bare fødder. Hvad synes I om strømper til dette look?
Dagens outfit: jakke - H&M, tee - Pierre Balmain, taske - Mulberry, jeans - old, sko - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 27. juli 2012

Dagens sko 270712

Chloé støvlerne er en klar kandidat til efterårets ønskeseddel.

Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 26. juli 2012

Dagens sko 260712

Så kan weekendens regn bare komme an!. Især hvis mine fødder er iført disse fede gummistøvler fra Red Valentino;-).

Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 24. juli 2012

Dagens #50

Solen kom og gik sammen med vinden, da kæresten hapsede nogle billeder af dagens outfit. Heldigvis sov bøllen tungt imens i hendes vogn. Jeg ved godt, at Carven kjolen har været vist en del gange efterhånden, men jeg bruger mit tøj igen og igen. Jeg føler mig simpelthen så godt tilpas i den og forleden reddede den mig fra en slem tøjkrise.


Dagens outfit: parka - Zara, solbriller - Gucci, taske - Alexander Wang, armbånd - Zara + Mono&Me, kjole - Carven, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 22. juli 2012

Noget nyt #3

Det er vel ikke den store overraskelse, at jeg har shoppet camouflage jakker hos Zara med min kærlighed til armygrønne jakker?

Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 21. juli 2012

MIG TID

Kæresten er ude og bøllen sover. Så nu vil jeg tilbringe min lørdag aften i selskab med Cherry cola, stilhed(jeg har slukket for tv'et), Summerbird, div. magasiner + blogs og Chanel neglelakke:-).

Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 19. juli 2012

Dagens #49

Jeg er vild med kontrasten mellem nederdelens fede silke og de sporty detaljer. Nederdelen er perfekt til en søndag, hvor man har brug for et comfy outfit.
Dagens outfit: solbriller - Gucci, parka - River Island, tee - Blake, taske - Alexander Wang, nederdel - old, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 16. juli 2012

Dagens #48

Et dagens med mine meget blege arme. Blot til info, så er mine ben endnu hvidere. Men sådan er det jo når man er blond og lys fra naturens hånd;-).

Dagens outfit: tee - Blake, nederdel - Isabel Marant, taske - Mulberry, solbriller - Gucci, sko - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 11. juli 2012

Dagens #47

Keep it simple - de morgener, hvor vejret er vildt kedeligt(hvad sker der lige for det her efterårsvejr i juli???), har jeg brug for at trække i et enkelt outfit. Et outfit, som nedenstående er bare perfekt på sådanne dage, hvor energien er i bund og behovet for komfort er i top.



Dagens outfit: parka - River Island, bluse - Weekday, nederdel - T by Alexander Wang, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 10. juli 2012

Noget nyt #2

Et par billeder af mine nye yndlings fra isabel Marant.



Og den hypede blogger parka fra River Island, som jeg har været vild med, siden jeg første gang så den hos Merete. Den kommer I nok til at se meget mere til i fremtiden;-).
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 9. juli 2012

Dagens #46


Dagens outfit: jakke - Zara, tee - Pierre Balmain, solbriller - Gucci, taske - Mulberry, bukser - H&M, sko - Charles Philip.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 8. juli 2012

See by Chloe AW12

Jeg er ret vild med eftersårets kollektion fra See by Chloe(mit favoritmærke), og til min store glæde har YouHeShe fået en del af de fine ting hjem:-). Her er et lille udpluk af nogle favoritter, som jeg skal kigge nærmere på asap.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 3. juli 2012

Dagens sko 030712

Er på vej med posten. De blå er sat på standby, da jeg er bange for, at jeg ikke ville få brugt dem nok. Så nu må postmanden godt snart komme med pakkeposten.
Det bliver nok til nogle korte indlæg i disse dage. Da jeg har megatravlt på arbejdet med en vildt spændende analyse, så jeg har ikke så meget overskud til at få taget billeder af mine outfits.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 1. juli 2012

Dagens sko 010712

Okay, det er den 1. juli - dagen i dag har været sommer og sol. Alligevel drømmer jeg om støvler. Men disse skønheder fra Acne kunne være så fine til efteråret.

Follow my blog with Bloglovin