tirsdag den 30. oktober 2012

Dagens sko 301012

Uh la la jeg er lige blevet forelsket i disse sneakers fra Converse+Missoni. De vil passe til alt i min garderobe. Måske ikke alt, men en del;-). Køb dem til mig her;-).
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 29. oktober 2012

Blå eller bordeaux?

Jeg er ret forelsket i denne strikkjole fra Acne. Perfekt til de kolde vinterdage og samtidigt pæn nok til arbejde. Men jeg er så meget i tvivl om farven. Skal den være blå eller bordeaux? He he, men økonomien siger kun en Acne strikkjole;-). Mit farvedilemma har gjort, at den endnu ikke er blevet købt. Da jeg har været hooked på den siden august, og nu skal der handles;-).
Kilde - YouHeShe.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 28. oktober 2012

Dagens #77

Dagens fra i går(lørdag), hvor jeg sammen med resten af København var ude for at se "Pacific Orca". Jeg er en mega nørd, jeg er ret interesseret i teknik, naturvidenskab og så matematik;-). Så derfor måtte den lille familie(kæresten er ingeniør...) kigge nærmere på vindmølle installationsskibet. Jeg synes det er ret vildt, at et kæmpestort skib kan hæve sig op af vandet, så der kan arbejdes til trods for vind og bølger! Men heldigvis blev der også tid til et dagens af mit nørdede jeg sammen med "Pacific Orca":-)





Dagens outfit: parka - Designers Remix, tørklæde - Acne, bluse - Benetton, nederdel - Zara, taske - Alexander Wang, sko - Isabel Marant.
Og som afslutning på en dejlig og hyggelig dag var der dømt lørdagshygge og Matador:-).

Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 27. oktober 2012

Dagens #76

Jeg har absolut ingen ide om, hvorfor jeg ligner en kogt krebs?

Dagens outfit: jakke - ASOS, tee - Blake, tørkæde - Alexander McQueen, nederdel - H&M, støvler - Acne.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 26. oktober 2012

Dagens #75

Hvor snedigt er det lige at ville tage et dagens på noget nær årets koldeste dag? Men det var intet mindre end dagens geniale masterplan;-). Kæresten og jeg har haft en fridag i dag, så dagen er blevet brugt på en cafe og biograf date:-) :-). Vi så den nye James Bond film "Skyfall", den var rigtig god og den kan klart anbefales:-). Derudover har jeg igen været i mine gemmer, og jeg har fundet denne fine nederdel fra Lovechild(pigerne bag butikken Nué), som jeg synes passer godt til den nye Kenzo bluse. Ja, det er så skønt at kunne bruge min pregravide garderobe igen, men i dag er det også præcist 17 måneder, siden bøllen blev født. Så det er vel på tide;-).

Dagens outfit: parka - Designers Remix, tørklæde - COS, bluse - Kenzo, nederdel - Lovechild, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 25. oktober 2012

Dagens #74

Dagens fra i lørdags, hvor Østerbro var ramt af Indian summer:-). Jeg drømmer mig tilbage, da det er hunde koldt i dag:-/. Så det føles nu ekstra skønt at kunne tage bøllen med på legepladsen minus det store overtøjshelvede. Og jeg havde valgt at finde en sommerlig kjole frem i anledning af det lune vejr.


Dagens outfit: vest - Ganni, jakke - Etoile Isabel Marant, tørklæde - COS, kjole - Zara, solbriller - Gucci, taske - Mulberry, støvler - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 24. oktober 2012

tirsdag den 23. oktober 2012

En tigerbluse

DHL manden kom forbi med en meget fin pakke.
Åhhhh jeg er en sucker for flotte indpakninger.

Indholdet var bestemt værd at vente på. Det var den hypede Kenzo bluse i grøn - åhhh jeg er såååå vild med den og den passer mig perfekt.  

BTW så kan den købes her - www.kenzo.com
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 22. oktober 2012

Dagens sko 221012

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at jeg generelt foretrækker de flade sko. Derfor er dagens sko endnu en gang et par sneakers. Og hvor er de dog fine. Jeg er helt forelsket i disse sneakers fra Miu Miu. Jeg er helt syg med kombinationer af velour med detaljer af lak og metalsnuder med bling bling. Prøv at forestille jer, hvordan de kan løfte et plain hverdagsoutfit ud af hverdagens kedsomhed.

Follow my blog with Bloglovin

søndag den 21. oktober 2012

Dagens sko 211012

Jeg har så længe ønsket mig et par Alma i ruskind fra Acne, og nu er de heldigvis mine. Jeg forudsiger, at de kan blive en god hverdagsstøvle pga højden. Jeg er helt forelsket i det barok-agtige design(historiekyndige ret mig gerne, hvis jeg er fartet vild i stilreferencerne?).

Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 20. oktober 2012

Gæt hvad jeg har købt?

Hint - jeg har ønsket mig dem længe;-).
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 19. oktober 2012

ALL FOR CHILDREN - H&M

Det er sjældent, at jeg viser bøllens garderobe. Men i dag efter arbejde var jeg i H&M for at finde huer og vanter til bøllen. Jeg måtte lige kigge lidt på den nye "All for Children" kollektionen. Og jeg kunne ikke modstå nedenstående ting, så haps haps og frem med kortet og med hjem de kom. Det var en win win situation, da jeg er i gang med at fylde bøllens garderobe med størrelse 92 og det er shopping med god samvittighed(25 % af salgsprisen går til UNICEF).

Jeg er helt forelsket i flamingohuen, men bøllen nægtede at have den på(ligesom med alle andre huer).
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 16. oktober 2012

Dagen #73B

Dagens outfit part two - minus overtøjet og den tunge taske.


Follow my blog with Bloglovin

søndag den 14. oktober 2012

Dagens #73A

Jeg mangler seriøst en hverdagstaske, som kan rumme alt det junk, som jeg slæber med mig hver dag. Jeg har bl.a kigget på Work fra Balenciaga og PS1(large) fra Proenza Schouler, men desværre er ingen af de tasker skabt til at være en computertaske... Så derfor bruger jeg for tiden min pusletaske fra Marc by Marc Jacobs som arbejdstaske, men heldigvis ligner den ikke en pusletaske(dog jeg ved det og nu også jer...). Lige nu overvejer jeg en fra Jerome Dreyfuss. Har I nogle erfaringer med mærket eller forslag til andre?

Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, tørklæde - Acne, taske - Marc by Marc Jacobs, kjole - Zoe Tee's, cardigan - Only, støvler - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 11. oktober 2012

Dagens #72

Sådan så jeg ud forleden.

Dagens outfit: jakke - Viktor&Rolf for H&M, tørklæde - COS, bluse - Benetton, nederdel - Allez Allez, støvler - Acne.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 10. oktober 2012

Dagens #71

Et dagens fra i sommer, som jeg aldrig har fået lagt op. Så her er det;-).
Dagens outfit: cardigan - Etoile Isabel Marant, kjole - Sandro, tørklæde - Isabel Marant, taske - Chanel, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 7. oktober 2012

Dagens #70

Et afslappet søndag outfit.

Dagens outfit: cardigan - H&M, hoodie - T by Alexander Wang, tørklæde - COS, tee - Blake, bukser - T by Alexander Wang, taske - Mulberry, støvler - Sam Edelman.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 2. oktober 2012

Dagens #69

Da jeg var studerende, var jeg kæmpe fan af Benetton's klassiske striktrøjer i uld. Jeg havde dem i alverdens farver. Og på det seneste har mange bloggere omtalt dem, derfor har jeg tænkt "hmm - måske skulle jeg?". Bare for at se om en gammel kærlighed stadig holder? Så forleden i Magasin måtte jeg lige kigge - bare sådan på vej op til børneafdelingen for at købe sutsko til bøllen. Haps - jeg endte med at købe en sort i unisex modellen, da jeg bedst kan li', at mine bluser sidder løst. Min vurdering er indtil videre, at jeg skal ha' flere, grå og grøn står højt på ønskesedlen- de kan blive en total favorit igen!



Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia Rykiel, tørklæde - COS, bluse - Benetton, nederdel - T by Alexander Wang, taske - Mulberry, sko - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin