tirsdag den 15. januar 2013

Dagens #97

Jeg er så glad for min Bird kjole fra Stine Goya, og bruger den faktisk ret ofte. Den er så let at hive over hovedet de travle morgner på vej ud af døren. Den er heldigvis også egnet som work wear, men også funky nok, så jeg ikke føler mig alt for kedelig på den lyseblå skjorte måde. Jeg har også min julegave fra kæresten på - som var et par støvler fra The Last Conspiracy. Jeg har længe ønsket mig et par flade støvler i sort uden nogen form for dikkedarer. Det er lidt sjovt, men jeg synes det er så kedeligt at købe almindelige hverdagsting til trods for, at det er de ting, som jeg bruger mest. Det er bare sjovere at købe festlige og finurlige ting. BTW så er jeg vildt glad for støvlerne, da de er super gode at gå i. Modellen hedder i øvrigt Molly.



Dagens outfit: parka - Designers Remix, tørklæde - COS, kjole - Stine Goya, taske - Mulberry, støvler - The Last Conspiracy.
Follow my blog with Bloglovin

8 kommentarer:

  1. den har jeg også lige købt på TS, mangler bare at sælger sender anmodning :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. fedt, jeg håber at du bliver glad for den :-)

      Slet
  2. Så super lækker en kjole... og du har ret - der er bare noget nemt og skønt ved lige at svinge en kjole på om morgenen :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. ja og det har jeg haft behov for den sidste uge:-)

      Slet
  3. Er du gal, hvor er den kjole smuk!! Er tosset med hele dit outfit! :)

    SvarSlet
  4. Jeg er helt enig mht. kjolen - Den fungerer bare altid!
    Og wow de støvler er fine :)

    SvarSlet