søndag den 21. april 2013

Bøllen SS13

I løbet af min graviditet og barsel gik jeg vildt meget op i bøllens garderobe. Jeg skrev flere indlæg om hendes tøj. Men efter jeg er kommet tilbage på arbejde igen, har jeg følt, at shopping til hendes garderobe er blevet til en sur pligt. Grunden er nok lange arbejdsdage og minimal tid til at ose butikerne for inspiration. Og det altoverskyggende faktum, at man dårligt nok har nået at få garderoben i størrelse x på plads, før man er i størrelse y. Jeg er typen, som overvejer mine køb nøje, selvom det nogle gange godt kan virke anderledes;-).  Heldigvis virker det som om, at hun nu er i en størrelse, hvor man ikke længere kan se hende gro;-). Så størrelserne skulle nu holde lidt længere end tidligere.
Jeg måtte bare ha' denne sweatshirt fra Stella McCartney Kids. Den lille hestepige i mig kunne ikke modstå printet. Øv til det faktum, at den ikke laves i min størrelse;-). Men da Stella McCartney er lidt småt i størrelserne, har jeg købt den i størrelse 4 år til bøllen. Selvom bøllen pt. er en størrelse 92(2 år).
Jeg har valgt at parre den grå sweatshirt med et par neonpink blomsterprintede bukser fra Magasin's eget mærke Bakito. Jeg er normalt ikke til småblomstret mønster, men jeg synes, at de fik kant af den neonpink farve. Jeg synes generelt, at der godt må være lidt knald på børns tøj - masser af farver og sjovt print. Desuden gør de sarte og douce farver ala pudder, rosa og beige absolut intet godt for mig, og derfor hellere ikke for mit afkom;-).
En meget forkælet ung dame har også fået en del sommerkjoler. En stribet sag fra hummel, som jeg også ville ønske, at jeg selv kunne passe;-). Hummel er et af mine favoritmærker. Jeg er ret glad for deres univers med masser af glade farver, og pigetøjet ikke er i den pussenussede kategori. Den anden sommerkjole i et klassisk pigekjole design er fra Bakito. Det er igen er den neonpink farve, som giver kant til det pæne og så vil hendes orange New Balance være perfekte til.Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Lækre ting, du har købt til bøllen! Tror da lige jeg må i Magasin og lure.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-D
   Deres mærke kan klart anbefales, jeg har haft flere ting derfra:-)

   Slet