mandag den 20. maj 2013

Dagens #145

Selvom det har været endnu en miniferie, har jeg været i fuld gang. Da vores 2 lejligheder bliver sat til salg i løbet af de næste par uger. Derfor har jeg brugt de fleste dage i min egen lejlighed, hvor jeg bl.a. har gjort rent og lavet boligindretnings ting. Da jeg ikke har boede i den i 3 år og den i den periode bare har stået tom. Hvilket har gjort, at den har mistet sin pæne hygge, som der var, da der jeg boede der;-). Jeg håber, at det lykkedes mig at gøre den pæn og hyggelig, så den bliver solgt hurtigt til prisen;-).
Oveni alt det boligstress, så bliver bøllen 2 år på søndag. Det er så vildt at tænke på, at hun allerede bliver 2 år. Hun kan efterhånden så meget og er en lille selvstændig person med stærke meninger! Hendes yndlingsleg pt. er "sove", hvilket går ud på at jeg skal lægge mig i sengen under dynen med lukkede øjne - desværre varer luren kun 3 minutter;-). Måske er der et potentiale for ekstra søvn og kvalitetsleg på sigt;-).
Og nu til mit tøj, da det jo er det, min blog handler om;-). Jeg kan slet ikke forstå, at jeg var så lang tid om at købe Etoile Isabel Marant nederdelen. Da den er præcist det, jeg har ønsket mig. Mit outfit viser en sikker og enkel styling. Men jeg glæder mig til at afprøve den med striber og "vilde" farver med solbrune ben til sommer;-). Ha ha jeg får dog aldrig brune ben;-). 

Dagens outfit: jakke - Drkshdw By Rick Owens, tørklæde - Lala Berlin, tee - Blake, nederdel - Etoile Isabel Marant, taske - Celine, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

10 kommentarer:

 1. Du ser super skøn ud, og jeg er så vild med dit tørklæde- er det længe siden du har købt det? Misunder det hver gang du flasher det :)
  Vh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :-)
   Jeg mener, at jeg købte det for ca 4 år siden.

   Slet
 2. Sender du ikke lige det outfit til Århus asap? Det vil jeg gerne have på idag ;)

  Haha - Det lyder som en god leg!!

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi men tak:-)
   Jeps der er klart potentiale i den leg:-)

   Slet
 3. Åhh den er så skøn... og jeg er helt vild med din styling her ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er også et "mig" outfit :-)

   Slet
 4. Den er simpelthen også så fantastisk den nederdel - jeg er en kende misundelig,
  Hehe det lyder som en dejlig leg. Herhjemme leger vi løbeleg i stedet for. Det er lidt hårdt for moren ;) Det kunne være jeg skulle introducere krudtuglen for sovelegen. Hehe,

  /Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også sindssyg glad for den nederdel:-)
   Ja, den soveleg er god. Især fordi "baby på speed" er begyndt at putte nu, det har hun aldrig tidligere gjort. Det har kontant handlet om at komme fremad, så jeg nyder en lidt mere rolig bølle. Men bare rolig hun har stadig krudt i røven;-)
   BTW wauw din mor har en en fed stil, min mor kender ikke Isabel Marant;-).

   Slet
 5. Hvilken farve er din Céline trio? Altså hvad kalder de den? Nude?

  - Cecilie

  SvarSlet
  Svar
  1. ??? jeg har ikke lige styr på farven, men den er beige IRL. Jeg vil tjekke bonnen en af dagene...

   Slet