onsdag den 26. juni 2013

Dagens #157

Da jeg så denne nederdel på Emily Salomon, tænkte jeg "wauw - I like that a lot". Da jeg tilfældigt dagen efter cyklede forbi en H&M på vej til arbejde, så jeg den på en mannequin i vinduet. Så jeg måtte forbi den H&M (den ved Magasin(Kbh)) på vej hjem, men jeg kunne bare ikke finde nederdelen i butikken. Så måtte jeg til kassen for at spørge om, hvor den hang. Desværre var der kun den ene på mannequinen tilbage. Æv møg tænkte jeg, da jeg ikke havde tid til at tage forbi de andre H&M på Strøget den dag. Jeg skulle ligesom nå at hente et styks bølle i vuggestuen. Men heldigvis tilbød ekspedienten at lægge den til side til mig, så jeg kunne hente den dagen efter. Hurra, glad jeg var:-). Dagen efter blev den endelig min. Skønt med god service:-).


Dagens outfit: solbriller - Gucci, parka - vintage mili, t-shirt - Zara, taske - Celine, nederdel - H&M, ballerinaer - Repetto.

8 kommentarer:

 1. Du ser virkelig fin ud :) Nederdelen er fantastisk :)

  SvarSlet
 2. Det er rart når man bliver behandlet så godt, og den klæder dig virkelig!

  SvarSlet
  Svar
  1. God service er virkelig en mangelvare;-)
   Og tak :-))

   Slet
 3. AV den er pæn! Sikke et skønt print og nogle skønne farver! Jeg tror måske jeg er nødt til at få syet en lignende når jeg om ikke så længe befinder mig i Hoi An ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker:-)
   Uha jeg har på fornemmelsen at du får mange gode ting med hjem fra Vietman;-)

   Slet
 4. Hej
  Du er som altid så fin :)
  Jeg vil gerne have et par Bobby fra Isabel Marant, men ved du om de kommer i sort læder til efteråret eller kun ruskind?
  Vh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-)
   Jeg ved desværre ikke om Bobby kommer i læder eller ruskind.

   Slet