mandag den 30. september 2013

Og de andre dagens #11

Her er nogle outfits, som jeg aldrig fik mulighed for at forevige som dagens. Derudover har jeg ikke haft mulighed for at udgive dem før nu. Jeg har så travlt for tiden på arbejde, så jeg prøver at få blogget efter bedste evne.... Da det er her, at jeg kobler fra hverdagens stress og mit jobs kompleksitet, ved at snakke(skrive) om tøj og sko. Jeg nyder virkelig at blogge, da det er mit lille univers.
Nr. 1: Mit outfit på årets sidste sommerdag.
Dagens outfit - nr. 1: bluse - Rika, taske - Celine, nederdel - Isabel Marant Etoile, sko - Isabel Marant.
Nr. 2: Det outfit jeg havde på til SAS forum. En konference eller et forum for nørder om man vil ;-). Derfor et laidback outfit, da vi nørder ikke er så formelle... Jeg har købt skjorten fra Camille's kollektion for Minus, som jeg gerne vil give de bedste anmeldelser:-). Den er i min optik perfekt. Jeps, jeg er ret begejstret for den.  Det eneste minus er, at den ikke findes i sort;-). Derudover har jeg købt den hypede Raya cardigan fra Acne. Jeg tog den i den nye korte version. Da jeg synes, at den normale Raya var alt for voldsom til mig til trods for mine 170 cm.


Dagens outfit - nr. 2: jakke - Etoile Isabel Marant, skjorte - Camille Kaasby-Wang+Minus, nederdel - Etoile Isabel Marant, taske - Celine, tørklæde - Lala Berlin, sneakers - Isabel Marant.
Nr. 3: Et outfit som bare fungerer for mig til de travle dage.
Dagens outfit - nr. 3: jakke - Etoile Isabel Marant, kjole - H&M, taske - Marc by Marc Jacobs, tørklæde - Lala Berlin, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Jeg ville virkelig gerne iføre mig enten første eller andet outfit i morgen! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hellere ikke dårlige outfit;-).
   Omend det første med bare ben er lidt for koldt på nuværende tidspunkt;-)

   Slet