mandag den 16. december 2013

Et lille lampeønske fra Ikea

Jeg har en forkærlighed for lamper, da jeg kan ikke udstå dårligt oplyst rum. Jeg har efterhånden oparbejdet en pæn samling af lamper, som jeg knuselsker. Jeg har både designerlamper og billige Ikea lamper. Ja mht. boligindretning er jeg en enten-eller-person. Enten er det designikoner eller en billig Ikea lampe. Faktisk består mit hjem af en lige del Ikea og designerting toppet med en vis del skøre påfund. Jeg er helt syg efter at komme til at eje disse lamper fra Ikea, som minder mig om en vase fra Finnsdottir(som jeg også er helt vild med...). Så næste gang jeg er i Ikea, kommer de(2 er jo en nødvendighed) med hjem. Og det er ligegyldigt, hvad kæresten måtte mene om dem;-). Og jeps min kæreste synes, at de er vildt grimme;-)
Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Ej, hvor er de pæne.Vi har total lampekrise, vi kan simpelthen ikke finde ud af hvordan vi skal oplyse vores stue... Sådan har det være siden foråret, virkelig krise.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik:-)
   jeg synes det er vildt svært at finde de rigtige ting til boligen. Da der er en masse fed. Men jeg synes at det kan være svært at skelne imellem det hotte og det klassiske...

   Slet