lørdag den 28. december 2013

Et skab

Så er julen overstået, og jeg er igen tilbage på Nørrebro med udsigten til "lej et lig" skiltet og de sidste flyttekasser. Mine gaver er set fra en modebloggers synsvinkel ret kedelige, da jeg ikke ønskede mig tøj i julegave! Det eneste jeg fik var en masse porcelæn, især det kongelige;-). Hvilket jeg har fået en pæn del af, således at jeg nu bl.a. er den lykkelig ejer af en sovseskål i blå Mega Mussel;-). Jeg fik også startet min samling af Lyngby vaser. Derudover fik jeg også den hypede lysestage fra Tom Dixon - he he jeps der var en ikke porcelæn ting;-). Men I må undvære et billede af mine gaver, da jeg ikke gider at tage et billede af en bunke tallerkner, et par skåle og fade, nogle vaser, en kande og en lysestage.
Jeg er, som tidligere sagt, vild med skæve og finurlige detaljer i boligindretning. Her er et lille kig på mit barskab, hvor de små Minion'er og andre figurer er flyttet ind blandt sprutflaskerne. Jeg synes selv, at det er en sjov lille detalje. Det grønne vitrineskab er såmænd bare fra Ikea, men jeg er helt vild med farven.
Follow my blog with Bloglovin

8 kommentarer:

 1. Jeg vil da gerne se din sauce skål ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er set cool og sødt på samme tid…
  Jeg tænker, at jeg egentlig let kunne gøre dig kunsten efter, for mine drenge har også flere af de figurer… blandt mange andre…
  Jeg kunne fx. også dekorere med smølfer… og nice whisky du har ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smølfer - god ide:-) Whisky kender jeg intet til, de tilhører min kæreste;-)

   Slet
 3. Det er virkelig sjovt, og lidt sært.
  Kan ikke lade være med at tænke på hvor sjovt det ville være hvis man var halvfuld og åbnede skabet uden at have set det før.

  SvarSlet