torsdag den 31. januar 2013

Dagens #104

Dagens iført arvegods. Det er en frakke, som betyder rigtigt meget for mig pga mindet om min mormor.  
Dagens outfit: pels - arvegods, hue - OZ, tørklæde - COS, bluse - T by Alexander Wang, nederdel - Allez Allez, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 30. januar 2013

Dagens sko 300113

OMG jeg er så vild med disse støvler - total glimmer og gøgl på den fede måde. Must have støvler fra Ganni.

Follow my blog with Bloglovin

mandag den 28. januar 2013

Dagens #103





Dagens outfit: cardigan - Månestråle, tørklæde - Acne, tee - Samsøe Samsøe, halskæde - Line&Jo, nederdel - See by Chloe, støvler - The Last Conspiracy.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 25. januar 2013

Dagens sko 250113

Kære vejrguder
Jeg er så godt og grundigt træt af kulden, jeg fryser hele tiden.
Så kom nu med det forår!
Mange hilsner
Miss M
Alma'erne fra Acne i ægte solskinsgul giver forårsfornemmelser:-).


Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 24. januar 2013

Dagens #102

Søndagskomfort for et par uger siden - legeplads og fodring af ænder med bøllen.



Dagens outfit: cardigan - Nué, hue - OZ, tørklæde - COS, t-shirt - Blake, bukser - T by Alexander Wang, støvler - HOWSTY.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 23. januar 2013

Flere grønne ønsker

Den opmærksomme læser har nok opdaget, at jeg har en ting med farven grøn. Lige nu er der så mange fine grønne ting i butikkerne, som jeg rigtigt gerne vil eje. Her er mine seneste grønne favoritter.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 22. januar 2013

Dagens #101

Jeg er desværre blevet syg igen igen:-/. Derfor har jeg ikke været modeblogger smart i dag;-). Når jeg er syg, er jeg faktisk helt og aldeles ligeglad med mode (fy fy). Da handler det kun om komfort. Dette dagens fra juleferien er et eksempel herpå.
Dagens outfit: parka - Designers Remix, hue - OZ, luffer - old, taske - Mulberry, tørklæde - COS, bluse - T by Alexander wang, jeans - Acne.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 21. januar 2013

Dagens #100

Januar og ekstrem kulde har gjort, at jeg lever i Acne kjolen i disse dage. Åhh jeg elsker den kjole. Gadvist, hvor lang tid der går inden mine kollegaer spørger om, "jeg ikke snart skal have nyt tøj?" Da jeg igen igen har haft den på i dag ;-). Den findes i øvrigt på udsalg her(desværre kun i large) og her.




Dagens outfit: kjole - Acne, hue - OZ, tørklæde - La La Berlin, taske - Balenciaga, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 19. januar 2013

Dagens #99

Et glemt dagens fra december måned, hvor der også var sne på Østerbro.

Dagens outfit: hue - OZ, jakke -old, tørklæde - COS, cardigan - Nué Notes, taske - Alexander Wang, kjole - Sandro, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 18. januar 2013

Dagens #98

Så fik jeg et dagens med min nye Kenzo sweatshirt. Det er skønt med en i en neutral farve.
Jeg har ikke haft tid til bloggen de sidste par dage pga akut travlhed på arbejdet. Og oveni har min kæreste været på forretningsrejse, så jeg har været alene hjemme med bøllen. Hvilket åbenbart har været så meget arbejde, at min chef mente, at jeg skulle holde fri kl 13 i dag.

Dagens outfit: sweatshirt - Kenzo, tørklæde - COS, nederdel & sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 15. januar 2013

Dagens #97

Jeg er så glad for min Bird kjole fra Stine Goya, og bruger den faktisk ret ofte. Den er så let at hive over hovedet de travle morgner på vej ud af døren. Den er heldigvis også egnet som work wear, men også funky nok, så jeg ikke føler mig alt for kedelig på den lyseblå skjorte måde. Jeg har også min julegave fra kæresten på - som var et par støvler fra The Last Conspiracy. Jeg har længe ønsket mig et par flade støvler i sort uden nogen form for dikkedarer. Det er lidt sjovt, men jeg synes det er så kedeligt at købe almindelige hverdagsting til trods for, at det er de ting, som jeg bruger mest. Det er bare sjovere at købe festlige og finurlige ting. BTW så er jeg vildt glad for støvlerne, da de er super gode at gå i. Modellen hedder i øvrigt Molly.



Dagens outfit: parka - Designers Remix, tørklæde - COS, kjole - Stine Goya, taske - Mulberry, støvler - The Last Conspiracy.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 13. januar 2013

Ny kategori på bloggen - DIY

Jeg har aldrig delt min interesse for håndarbejde og DIY på bloggen. Men det er faktisk også længe siden mit sidste projekt, som var nogle strikkede hagesmækker til bøllen, mens jeg var på barsel. Desværre har jeg ikke haft tid, men mit hoved har været fuldt af ideer. Så nu vil jeg bruge nogle aftener på strik og sy og andre kreative projekter, så nu må vi se, hvad det vil bringe. Her er mit første projekt i denne omgang. Jeg er bare en glad amatør som selv laver opskriften, da det bare er simpel matematik at få det til at passe.


Det færdige resultat i aktion.

Dagens outfit: hue - OZ, tørklæde - COS, cardigan - Nué Notes, t-shirt - Blake, nederdel - DIY, støvler - Isabel Marant.
Min weekend har også indholdt hygge med kage :-).
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 11. januar 2013

Dagens sko 110113

Heldigvis er det fredag og weekenden ligger foran mig. Og den er tiltrængt, da jeg har haft ret travlt på arbejdet med et super spændende projekt. Så weekenden byder på hygge og afslapning med masser af kage (jeg er ret glad for slik og kage).
Acne har så gjort det endnu en gang. Nemlig sendt et par sko på markedet, som får mit hjerte til at banke hurtigere. Og nu er min forelskelse kastet på støvlen Donna. Jeg er helt overbevist om, at de vil passe til alt i min garderobe.

Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 10. januar 2013

Dagens sko 100113

Det er faktisk ret dejligt, at jeg i dag var hjemme til normal tid. Så jeg havde lidt tid med bøllen inden hendes sengetid for første gang i denne uge. Jeg har stadig travlt på arbejdet, men heldigvis var der lidt luft i dag.
Nå men dette indlæg skal jo handle om de berømte Susanna fra Chloé. Ja, jeg kan faktisk bedre li' Susanna med sølv hardware end modellen med guld. Åhhh jeg vil så gerne ha' dem;-).


Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 9. januar 2013

Dagens pakkepost 090113

I dag kom postmanden med den smukkeste kjole pt., nemlig Carla kjolen med "far away" print fra Stine Goya købt på udsalg.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 8. januar 2013

Dagens #96

Iført min julegave fra Bøllen. Hun er faktisk efterhånden ret god til det med gaver;-). Denne gang var det strikkjolen fra Acne, som jeg virkelig ønskede mig og har blogget om. Jeg kunne bo i den resten af vinteren, da den er så dejlig blød og lun.  Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal gøre til sommer;-).


Dagens outfit: jakke - Designers Remix, hue - OZ, tørklæde - Lovechild, kjole - Acne, taske - Mulberry, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 7. januar 2013

Udsalgsshopping

Jeg har ret travlt for tiden på arbejdet. Derfor bliver det et hurtigt hej her til aften. Jeg har brugt min aften på lidt udsalgsshopping. Jeg opdagede til min store glæde, at Net-a-porter nu har 70 % på den nederdel, som jeg seriøst har savlet over hele efteråret, men har været for nærig til at købe til fuld pris. Så nu måtte jeg bare klikke den hjem. Den er i øvrigt fra See by Chloe. Jeg viser resten af mine køb, når de ankommer:-).
God aften til jer alle:-).
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 5. januar 2013

Dagens sko 050113

OMG - endnu en grøn skønhed er tilføjet min ønskeliste. Jeg drømmer seriøst om dem, men jeg har ikke kunnet finde dem i min størrelse.


Follow my blog with Bloglovin

fredag den 4. januar 2013

Dagens #95

Mit outfit 2. juledag, hvor der var den store familie julefrokost og en oplagt mulighed for at få min Storm and Marie kjole på. Jeg havde taget en langærmet top(Samsøe Samsøe) under, da den er meget tynd i kvaliteten. Derudover har den til tendens til at blive statisk elektrisk, og det får kjolen til at klæbe, hvilket jeg hader!. Heldigvis kunne jeg modvirke det med en masse hårlak, jeps derefter stank den som en frisørsalon;-).




Dagens outfit: kjole - Storm And Marie, halskæde - Cathrine Saks, armbånd - Hermes + Mono & Me + Pico mv., støvler - Acne.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 3. januar 2013

Dagens #94

Mit outfit 1. juledag var meget casual, da dagen kun bestod af en stille julefrokost. Og den lille syge bølle sov igennem hele frokosten, så min kæreste og jeg havde tid til at spise og hyggesnakke med selskabet.




Dagens outfit: parka - Designers Remix, taske - Alexander Wang, tørklæde - Acne, bluse - Kenzo, nederdel - Allez Allez, støvler - Acne.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 1. januar 2013

Dagens #93

Bøllens og min egen sygdom har gjort, at jeg er bagud med at lægge alle mine dagens fra julen på bloggen. Men selvom bøllen havde høj feber juleaften trak jeg i et pænt outfit i anledning af dagen. Jeg havde i mine gemmer genfundet denne fine kjole fra Marc by Marc Jacobs, som er en af mine gamle favoritter. I anledning af julen havde jeg stylet kjolen med bordeaux tilbehør og opsat hår.


Dagens outfit: kjole - Marc by Marc Jacobs, tørklæde - Acne, taske - Alexander Wang, armbånd - Hermes, sko - Chanel.
Follow my blog with Bloglovin