onsdag den 27. februar 2013

Dagens #110

Dette outfit bruger jeg ret ofte, da det er enkelt og passer til hverdagen. Jeg er så glad for min grønne Kenzo sweatshirt, da den er så dejlig varm og er i blød bomuld. 
Dagens outfit: bluse - Kenzo, nederdel - Sonia Rykiel + H&M, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 25. februar 2013

Dagens sko 250213

Puha jeg er godt nok træt i hovedet. Jeg er næsten lige kommet hjem fra en dag med workshops og efterfølgende middag med mine kollegaer. Så nu har jeg smidt mig på sofaen, mens jeg længes efter nogle "knald på" farvede sneakers. De blå sneakers fra Marc by Marc Jacobs er et godt bud herpå. Men jeg er også ret vild med den mintgrønne variant. Men hvilke skal jeg vælge? Okay mit liv består af svære beslutninger;-).
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 24. februar 2013

Dagens #109

På vej til en navnefest iført min nyeste Stine Goya kjole, hvor min mening var at få et dagens uden overtøj. Men det var hundekoldt og vildt blæsende, så billederne blev lidt øv. Og mine Dicker støvler var for kolde til en iskold frostvejrsdag.
Derudover har weekenden budt på en hyggelig shoppetur med kæresten og bøllen. Min kæreste og bøllen har nu matchende bluser - blå bomuldsstrik med hvide striber, og nu mangler jeg en for at kunne være med i familien;-).
Dagens outfit: pels - mormors, tørklæde - COS, kjole - Stine Goya, taske - Balenciaga, støvler - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 23. februar 2013

Endnu et grønt ønske

Knap nok havde jeg trykket "udgiv" på mit forrige indlæg med grønne ønsker, før disse pumps fra Marc by Marc Jacobs dukkede op. Og nu en lille uge efter er de stadig i mine tanker. Jeg trænger seriøst til nogle nye høje hæle og den lækkerhedsfølelse de giver. Hælen er heldigvis også praktisk;-). De er fluks kommet på min fornuftshoppeliste, da jeg altid har haft gode erfaringer med Marc By Marc Jacobs pumps. Hvorimod hans ballerinaer er blevet ødelagt og grimme efter en gang ude på gaderne i København - desværre.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 22. februar 2013

Dagens sko 220213

Åh, hvor ville jeg dog gerne eje et par af disse superhypede smuksakker aka ballerinaer fra Valentino. Men jeg "forstår" hypen. Jeg er så meget fan;-).

Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 21. februar 2013

Dagens #108

For nogle uger siden var jeg på en hyggelige date med en god veninde, som jeg fik til at tage et dagens. Hvilket var grænseoverskridende, da jeg faktisk hader at blive fotograferet. Jeg er langt om længe blevet vant til, at min kæreste tager et dagens, og jeg har efterhånden lært at slappe af overfor ham. He he her er så forklaringen på, hvorfor jeg så ofte kigger ned. Med min søde veninde følte jeg mig bare dum, hvilket kunne ses på billederne. Min veninde har i øvrigt denne fine blog - vejen til birkin, kig forbi. Hun er seriøst altid så gennemført i sin stil - klassisk workwear med et feminint og sporty twist. Da vi var sammen forrige mandag var hun iført en meget chic sort kjole fra See by Chloé og en statement halskæde. Et outfit som på en og samme tid var klassisk og lige i øjet. Desværre var det for mørkt og koldt, så ingen billeder heraf.
Dagens outfit: hue - OZ, tørklæde - Acne, parka - Designers Remix, bluse - Kenzo, nederdel - Isabel Marant, støvler - The Last Conspiracy.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 19. februar 2013

Dagens #107

Dagens note til mig selv. Næste gang jeg køber en bluse uden at prøve den, skal jeg prøve den, inden jeg klipper prismærket af... Jeg troede, at strikken fra Benetton var Unisex modellen, men det var det ikke:-/.


Dagens outfit: tørklæde - Lovechild, bluse - Benetton, nederdel - H&M, taske - Balenciaga, støvler - The Last Conspiracy.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 18. februar 2013

Endnu flere grønne ønsker

Okay jeg har en svaghed for farven grøn. Hermed er det endnu en gang slået fast med 7-tommer-søm. Men hvad skal jeg gøre?, når der seriøst er så mange fine grønne ting i butikkerne pt. Det er næsten sikkert og vist, at de skønne wedge sneakers fra Marc by Marc Jacobs og nederdelen fra Ganni er items, som snart må flytte ind i mit klædeskab;-). Jeg skal bare have styr på finanserne først - læs løn.
Køb det her : nr. 1nr. 2nr. 3, og nr. 4
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 17. februar 2013

Dagens sko 170213

Gud hvor er de smukke, disse sandaler fra Valentino. Og dimsen mellem tæerne (hjælp, hvad hedder den dims??) er perfekt til mine smalle fødder. Jeps, jagten på årets sandaler er sat ind.
1000 tak for jeres god bedring til bøllen. Hun er ved at blive sig selv igen. Det var vist heldigvis kun en slem forkølelse. I dag var vi på en lille udflugt til zoologisk museum, og det nød hun i fulde drag. Så i morgen skal hun i vuggestue. Det tror jeg, at hun har savnet. Bøllen er meget glad for hendes vuggestue. Hun bliver faktisk sur lørdag morgen, når hun opdager, at hun ikke skal afsted....  Super dejligt:-).
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 14. februar 2013

Dagens sko 140213

Jeg har længe ønsket mig et par Isabel Marant sneakers i sort og nu er det lykkedes at få et par efter tip fra Camille. Torsdag aften i sidste uge bestilte jeg et par Isabel Marant Baya sneakers hos Luisaviaroma, og de lå på min dørmåtte i mandags. Hvilket jeg synes er meget hurtigt levering. Klart et sted, hvor jeg vil handle igen. Nu skal jeg teste bytning af en nederdel til en anden størrelse. Det håber jeg går glat og smertefrit. Mere om det en anden gang. Indtil videre er jeg bare glad for mine sorte Isabel Marant.
Bøllen er stadig syg. Jeps mega øv. Så jeg har været hjemme med bøllen igen i dag, da kæresten havde et vigtigt møde, som ikke kunne aflyses. Derfor blev Valentins middag take away fra Halifax - de bedste burgere. Jeg er ret glad for deres Zurich burger, og den var også god denne gang:-). Jeg dækkede bord (og tog et par billeder af aftensmaden), mens kæresten lagde en træt og syg bølle i seng.


Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 13. februar 2013

Dagens #106

En striktrøje og en T by Alexander Wang nederdel er nok grundstenene i min hverdagsgarderobe. Det er min uniform, som jeg vælger de travle morgener, da det altid er en sikker kombination. Jeg kan både bruge det som work wear med nogle ballerinaer eller på en afslappet søndag med et par sneakers.
I dag har jeg været hjemme med feberramt bølle, som bare ville sidde og putte i sofaen. Hvilket er meget usædvanligt for hende, da hun normalt er i konstant bevægelse. Jeg ved ikke, hvad hun fejler. Nu jeg håber bare, at hun er frisk i morgen, så jeg kan komme på arbejde igen, da sygedage medfører endnu mere travlhed på jobbet senere. 

Dagens outfit: strik - Benetton, hue - OZ, tørklæde - Lovechild, nederdel - T by Alexander Wang, støvler - Timberland.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 10. februar 2013

Dagens #105

Jeg er simpelthen så træt af kulde, sne og mørke. Mine outfits er dødkedelige for tiden, da jeg konstant fryser og er nød til at være klædt varmt på. Men i går tænkte jeg "ikke mere vinter og sne". Derfor iførte jeg mig denne nederdel med palmeprint i håb om, at den kunne smelte sneen;-).




Dagens outfit: parka - Designers Remix, tørklæde - COS, strik - Benetton, nederdel - H&M, taske - Balenciaga, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 5. februar 2013

Noget nyt #10

Lidt nyt blev hapset på vej hjem fra arbejde. Jeg måtte bare have endnu en strik fra Benetton. De er simpelthen så gode. Jeg er vild med unisex modellen. Da jeg elsker bluser, som er lidt oversize i det, til stor glæde for min kæreste;-). Derudover kom der også en nederdel fra Ganni med hjem. Jeg har været vild med den, siden jeg så den første gang på nettet. Og heldigvis var den også fin IRL, så med hjem den kom:-). Et bedre billede af nederdelen kan ses her. Det er så lækkert med nyt basis:-).
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 4. februar 2013

Dagens sko 040213

Jeg er i gang med at lave min liste med ønsker til forår/sommer. Og endnu et par sandaler har fanget min interesse - nemlig Swann Foro fra Acne. De er markant anderledes end andre i min samling. De besidder nogle detaljer, som opfylder mine umiddelbare krav til sandaler. Da de er af læder og er flade. Jeg kan slet ikke høje hæle om sommeren. Derudover har de en snørelukning, hvilken er en umiddelbart perfekt detalje til mine meget smalle fødder. Nu skal jeg bare finde tid til at tjekke dem IRL.

Follow my blog with Bloglovin

søndag den 3. februar 2013

Dagens sko 030213

Jeg har gennem de seneste år købt en del sandaler fra Miu Miu, og jeg har altid været super glad for dem. De holder stilmæssigt år efter år, hvilket også er et kæmpe plus i min bog. De her med nitter er fluks føjet til min ønskeliste.

Follow my blog with Bloglovin