tirsdag den 30. april 2013

Dagens #134

Jeg er noget udfordret på internetfronten i disse dage. Jeg har prøvet at gøre dette indlæg færdig i flere dage, men internetforbindelsen driller mig!





Dagens outfit: jakke - Etoile Isabel Marant, solbriller - Gucci, bluse - Allez Allez, nederdel - Zara, ballerinaer - Chanel.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 27. april 2013

Dagens #133

Jeg har genfundet min gode gamle Bayswater fra Mulberry i jagten på en hverdagstaske. Jeg synes dog ikke, at jeg har haft held til at finde den rigtige. Tilbage til Bayswater, som jeg har haft i næsten 10 år, men de seneste par år er den ikke blevet luftet så ofte. Da jeg er lidt træt af dens kernelæder look, som var så hot omkring midt i 00'erne. Jeg har overvejet at anskaffe mig en ny i en pangfarve, da jeg faktisk godt kan li' modellen. En af mine veninder fik en for et par år siden, hvor læderet virkede finere end min. Så nu er jeg i tvivl om dets robusthed, fordi min gamle er i noget tykt kernelæder. Har I nogle erfaringer med Bayswater købt indenfor de seneste år? Er det blevet en sart taske?
Tjae, mit outfit er et typisk workwear outfit, som alligevel afspejler lidt kant og personlighed.

Dagens outfit: jakke - Zalando, tørklæde - Lala Berlin, kjole - Stine Goya, taske - Mulberry, støvler - Acne.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 25. april 2013

Wood flowers

Ja det er ret sjældent, at jeg skriver om boligindretning. Selvom det faktisk er noget jeg interesser mig meget, da mit hjem er mit helle. Men faktum er, at vi bor 3 mennesker på ca 75 m2. Derfor er her lidt kompakt med alt bølles legetøj! Men nu sætter vi vores lejligheder til salg. Jeps vi har en hver! Og med lidt held bliver de hurtigt solgt, så jeg kan indrette vores næste hjem;-).
Til trods for manglende plads måtte disse blomster i træ fra Ferm Living bare flytte ind. Jeg er vild med evighedsblomsten og deres naive udtryk. De er perfekte, så nu mangler jeg bare lidt flere vaser til dem!


Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 24. april 2013

Dagens #132

Så kom jakken fra Etoile Isabel Marant endelig på bloggen. Jeg havde "næsten" glemt den pga kulden. Jeg glæder mig til at lufte den uden strik under. Jeps jeg er mega kuldskær.
Jeg har haft fri i dag, men jeg har brugt dagen på en masse praktiske gøremål. Hvad skete der for de fridage, hvor man bare ligger på sofaen og ikke laver andet end at læse en bog??? Jeg har ihvertfald ikke haft en sådan, siden jeg blev mor! Totalt øv. Jeg afsluttede dog dagen med en tur hos frisøren. Forkælelse eller behov?




Dagens outfit: jakke - Etoile Isabel Marant, strik - Benetton, tørklæde - Lovechild, taske - Mulberry, jeans & støvler - Acne.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 23. april 2013

Dagens #131

Dagens kommer i små brudstykker, da billederne ikke blev som ønsket.



Dagens outfit: frakke - Zalando, tørklæde - Lala Berlin, halskæde - Line&Jo, jakke - Vero Moda, tee - købt i Abu Dhabi, taske - Louis Vuitton, nederdel - T by Alexander Wang, sneakers - Gienchi.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 21. april 2013

Bøllen SS13

I løbet af min graviditet og barsel gik jeg vildt meget op i bøllens garderobe. Jeg skrev flere indlæg om hendes tøj. Men efter jeg er kommet tilbage på arbejde igen, har jeg følt, at shopping til hendes garderobe er blevet til en sur pligt. Grunden er nok lange arbejdsdage og minimal tid til at ose butikerne for inspiration. Og det altoverskyggende faktum, at man dårligt nok har nået at få garderoben i størrelse x på plads, før man er i størrelse y. Jeg er typen, som overvejer mine køb nøje, selvom det nogle gange godt kan virke anderledes;-).  Heldigvis virker det som om, at hun nu er i en størrelse, hvor man ikke længere kan se hende gro;-). Så størrelserne skulle nu holde lidt længere end tidligere.
Jeg måtte bare ha' denne sweatshirt fra Stella McCartney Kids. Den lille hestepige i mig kunne ikke modstå printet. Øv til det faktum, at den ikke laves i min størrelse;-). Men da Stella McCartney er lidt småt i størrelserne, har jeg købt den i størrelse 4 år til bøllen. Selvom bøllen pt. er en størrelse 92(2 år).
Jeg har valgt at parre den grå sweatshirt med et par neonpink blomsterprintede bukser fra Magasin's eget mærke Bakito. Jeg er normalt ikke til småblomstret mønster, men jeg synes, at de fik kant af den neonpink farve. Jeg synes generelt, at der godt må være lidt knald på børns tøj - masser af farver og sjovt print. Desuden gør de sarte og douce farver ala pudder, rosa og beige absolut intet godt for mig, og derfor hellere ikke for mit afkom;-).
En meget forkælet ung dame har også fået en del sommerkjoler. En stribet sag fra hummel, som jeg også ville ønske, at jeg selv kunne passe;-). Hummel er et af mine favoritmærker. Jeg er ret glad for deres univers med masser af glade farver, og pigetøjet ikke er i den pussenussede kategori. Den anden sommerkjole i et klassisk pigekjole design er fra Bakito. Det er igen er den neonpink farve, som giver kant til det pæne og så vil hendes orange New Balance være perfekte til.



Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 17. april 2013

Dagens #130

Et hurtigt hej :-).









Dagens outfit: jakke - Zalando, tørklæde - Acne, taske - Celine, bluse - Allez Allez, nederdel - Lovechild, støvler - Sam Edelman.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 16. april 2013

Dagens sko 160413

OMG!!! Disse sneakers fra Givenchy er for fede.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 15. april 2013

Hvilken en?

Jeg er ret forelsket i denne nederdel fra Nué Notes, men jeg kan ikke beslutte mig for farven - gul eller bordeaux?
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 14. april 2013

Dagens #129

Hvor er det dejligt, at foråret også er kommet til Østerbro. Det kunne man også se på legepladsen. Jeg var slet ikke klar over, at der var så mange børn på Østerbro;-).
Desværre er det ikke de bedste billeder, da der var en dårlig kombination af sol og skygge. Men sådan er det nogle gange. Så har man bare en periode med dårlig billedkarma;-). Nok om det og tilbage til mit outfit. Jeg har allerede brugt min leopardprintede sweater fra A.P.C en del. Jeg havde denne gang valgt at parre den med et leopard tørklæde. Er det for meget leopardprint?
Dagens outfit: solbriller - Gucci, bluse - A.P.C, tørklæde - Lovechild, taske - Celine, armbånd - Balenciaga, nederdel - Ganni, støvler - Acne Alma
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 12. april 2013

Dagens sko 120413

Jeg kunne simpelthen ikke modstå et par orange New Balance sneakers i bøllestørrelse. Jeg måtte bare klikke dem hjem. Så nu håber jeg, at hun bliver glad for et ægte mor datter match;-).
Bøllens outfit: bluse - H&M, bukser - Katvig, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 10. april 2013

Dagens #128B

En af de store tendenser lige nu er zebra print, og rigtigt mange designere har brugt printet i deres SS13 kollektion (fx. Malene Birger). Derfor er der, hvis I spørger mig, ikke noget bedre end at finde en zebrasag i gemmerne aka mit klædeskab. Jeg spår, at denne kjole vil blive meget brugt de næste par måneder;-).
Jeg har så lige forklaret min søde kæreste, hvad SS13 betyder;-). Ha ha hvad ved mænd om mode? Åbenbart ikke meget til trods for, at han faktisk har en Phd;-).


Dagens outfit: jakken i hånden - Zalando, solbriller - Gucci, tørklæde - Acne, cardigan - Etoile Isabel Marant, kjole - See by Chloe, taske - Celine, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 9. april 2013

Dagens #128

Et dagens med en lille guest star;-).


Dagens outfit: jakke - Zalando, solbriller - Gucci, tørklæde - Acne, kjole - See by Chloe, taske - Celine, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 8. april 2013

Noget nyt #14

I de sidste par uger har jeg shoppet lidt nyt til garderoben. Ved nærmere eftersyn er der vist et dyretema over mine nyanskaffelser;-). Langt om længe fik jeg købt den (i hvertfald i min optik) super fede leopard kjole fra Stine Goya, som jeg også tidligere har blogget om her. Jeg kunne simpelthen ikke stå for hundesweatshirten fra Allez Allez, som var trøsteshopping ovenpå en hård nat med en skoldkopperamt bølle. Den er faktisk også dejlig blød, hvilket gør den super lækker - et kæmpe hit i min bog. Den blå leopard sweatshirt er fra A.P.C. og købt hos Støy Munkholm(Århus) i min påskeferie. Jeg er vild med dens enkelthed, som gør den god til work. Og så er det leopardprintede bloggerhit fra Vero Moda også flyttet ind. Jeg måtte bare klikke den hjem, efter jeg spottede den hos de altid super cool bloggere - Rikke og Chau.

Jeg kunne ikke stå for prisen på denne jakke fra Zalando, da jeg så den hos den altid søde og velklædte Ida. Det er dog lidt deprimerende at tænke på, at den stadig ikke er varm nok til det "skønne" april vejr. Alt i alt en super jakke til prisen, dog er det IKKE en vinterjakke, men det er en fin overgangsjakke.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 7. april 2013

Dagens sko 070413

Disse cool glimmer sneakers fra Amust måtte bare blive til dagens sko. OMG - jeg ville elske at iføre mine fødder dem. De er jo for fede... Jeg har dog aldrig hørt om mærket før. Kender I det?
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 6. april 2013

Dagens #127

Dagens er taget på Århus havn, hvor vi altid parkerer bilen, når vi er i Århus. Nøj hvor er der meget spændende byggeri i gang på havnen. Århus er simpelthen lig med shopping. Jeg elsker byens overskuelighed og udvalg, så der kom skam også lidt med hjem. Derudover blev der shoppet nyt tøj til bøllen hos Krutter. Jeg er ret vild med deres 70'er nostalgi univers.


Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - Viktor&Rolf + H&M, tørklæde - Acne, bluse - Selected Femme, cardigan - Designers Remix, taske - Celine, nederdel - Designers Remix, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 4. april 2013

Dagens #126

Jeg er rimeligt stresset for tiden, da bøllen har fået skoldkopper. Endnu flere barns sygedage, hvilket er en kæmpe stressfaktor i mit liv pt. Men hun virker heldigvis ikke påvirket af skoldkopperne, da hendes aktivitetsniveau er som normalt.
Endnu et outfit fra påskeferien, hvor jeg også har endnu en ny ting på. Nemlig min bluse, som er endnu en langærmet t-shirt fra T by Alexander Wang. Jeg er så vild med dem, og jeg har efterhånden 3 forskellige. Og jeg forudser, at der er en stor sandsynlighed for at flere flytter ind i fremtiden;-). Ellers er der ikke så meget at sige om mit outfit.

Dagens outfit: jakke - Viktor&Rolf + H&M, solbriller - Gucci, tørklæde - Acne, bluse - T by Alexander Wang, nederdel - Ganni, taske - Celine, støvler - The Last Conspiracy.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 2. april 2013

Dagens #125

I dag har jeg også været iført nedenstående outfit. Billederne er dog fra ferien (jeps jeg genbruger mine outfits). Jeg kom i går alt for sent i seng, da jeg så "Luftkastellet der blev sprængt". Med det resultat, at jeg var så træt og fantasiløs i morges. Så snupper jeg bare det første og bedste stykke tøj. Men heldigvis er kaffe opfundet. Det blev også til en latte to go på vej til arbejde;-).

Dagens outfit: kjole - Ganni, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 1. april 2013

Dagens #124

Ferie ferie - et rigtigt ferie outfit fra min påskeferie. Her på feriens sidste dag har jeg venindehygget på cafe. Nu klar til en arbejdsdag i morgen. Back to work:-).

Dagens outfit: tørklæde - Acne, bluse - Kenzo, undertrøje - SamsøeSamsøe, jeans - Acne, taske - Celine, sko - Acne.
Follow my blog with Bloglovin