torsdag den 30. maj 2013

Dagens #148




Dagens outfit: jakke - Zara, tørklæde - Louis Vuitton, bluse - Saint James, taske - Mulberry, armbånd - balenciaga, nederdel - Bik Bok, ballerina - Debbie.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 28. maj 2013

Gæt en designer?

Jeg er normalt ikke fortaler for, at man er iført den samme designer fra top til tå. Men ikke desto mindre var jeg forleden iført min franske favorit fra top til tå. Jeg synes, at det fungerer til trods for det faktum, at det normalt er et fashion no go;-).




Dagens outfit: jakke & kjole - Etoile Isabel Marant, taske - Mulberry, armbånd - Balenciaga, tørklæde & sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 26. maj 2013

Dagens #147

Ikke så meget tekst i dag, da jeg er helt flad ovenpå bøllens 2 års fødselsdag i dag. Men det er så vildt, at hun allerede er en stor pige på 2 år:-).




Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - Etoile Isabel Marant, taske - Alexander wang, tee - T By Alexander Wang, nederdel - See By Chloe, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 23. maj 2013

Dagens #146






Dagens outfit: solbriller - Gucci, parka - vintage mili, bluse - A.P.C, tee - H&M, taske - Alexander wang, nederdel - Sonia Rykiel for H&M, støvler - HOWSTY.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 21. maj 2013

En blandet landhandel #1

Da jeg er kronisk bagud med mine indlæg, har jeg en ny type indlæg. Her vil jeg prøve at opsummere de seneste ting og sager fra mit liv. Fx hvilke kager jeg spiser, hvad jeg shopper, og andre små hverdagssituationer - gerne med en modevinkel. Denne gang vil det handle om min shopping på det seneste, og ups;-).
Jeg har bl.a. shoppet i en "ny" butik for mig. Tro det eller ej. Jeg har aldrig været i Bik Bok før, da den udefra ligner en teenager shop... Da jeg hos Ditte og Merete så deres seneste køb derfra, måtte jeg simpelthen forbi. Og sådan gik det til, at jeg gik ned af Strøget med en Bik Bok pose i hånden;-).


Jeg har en gylden regel - ingen ferie uden en tur i Taxfree. Så i forbindelse med min ferie på Mallorca, var jeg også forbi taxfree shoppen, hvor der blev shoppet lidt nyt dullegrej.


Tjaee så lykkedes det mig at få fat i den hypede Tiger bluse fra Rika.

Endnu en taske er flyttet ind på matriklen. Denne gang er det en fin grøn ruskindssag fra Balenciaga. Ja jeg behøver vel ikke at forklare, at det ikke kunne være anderledes pga den grønne farve;-).


Jeg har også anskaffet mig endnu en bluse med striber. Ja, jeg er vild med striber. Denne er fra det franske mærke "Saint James". Jeg købte den hos Gossip, og den er i den blødeste bomuld.


Der er heldigvis også de glæder, som er gratis;-). I forbindelse med projekt "salget af min lejlighed" kom jeg til at kigge i mit andet skoskab, og der så jeg et par leopard ballerinaer. He he jeg kunne faktisk ikke huske dem;-). Og nej jeg er ikke en "Anna Dello Russo" med en lejlighed til mit tøj, selvom det kunne være ret fedt...
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 20. maj 2013

Dagens #145

Selvom det har været endnu en miniferie, har jeg været i fuld gang. Da vores 2 lejligheder bliver sat til salg i løbet af de næste par uger. Derfor har jeg brugt de fleste dage i min egen lejlighed, hvor jeg bl.a. har gjort rent og lavet boligindretnings ting. Da jeg ikke har boede i den i 3 år og den i den periode bare har stået tom. Hvilket har gjort, at den har mistet sin pæne hygge, som der var, da der jeg boede der;-). Jeg håber, at det lykkedes mig at gøre den pæn og hyggelig, så den bliver solgt hurtigt til prisen;-).
Oveni alt det boligstress, så bliver bøllen 2 år på søndag. Det er så vildt at tænke på, at hun allerede bliver 2 år. Hun kan efterhånden så meget og er en lille selvstændig person med stærke meninger! Hendes yndlingsleg pt. er "sove", hvilket går ud på at jeg skal lægge mig i sengen under dynen med lukkede øjne - desværre varer luren kun 3 minutter;-). Måske er der et potentiale for ekstra søvn og kvalitetsleg på sigt;-).
Og nu til mit tøj, da det jo er det, min blog handler om;-). Jeg kan slet ikke forstå, at jeg var så lang tid om at købe Etoile Isabel Marant nederdelen. Da den er præcist det, jeg har ønsket mig. Mit outfit viser en sikker og enkel styling. Men jeg glæder mig til at afprøve den med striber og "vilde" farver med solbrune ben til sommer;-). Ha ha jeg får dog aldrig brune ben;-). 

Dagens outfit: jakke - Drkshdw By Rick Owens, tørklæde - Lala Berlin, tee - Blake, nederdel - Etoile Isabel Marant, taske - Celine, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 19. maj 2013

Noget nyt #16

Der er flyttet en hverdagstaske ind på matriklen. Ja endnu en, vil onde tunger nok mene;-). Jeg kunne simpelthen ikke stå for denne shopper fra Celine i beige og grøn. Okay jeg blev svag pga. den grønne farve, men hvad kan jeg gøre ved min grønne kærlighed? At den derudover er det perfekte match til min trio gør udslaget. Så måtte mit dankort frem;-).
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 17. maj 2013

Dagens #144


Dagens outfit: solbriller - Gucci, tørklæde - Lala Berlin, jakke - Drkshdw dy Rick Owens, t-shirt - Blake, nederdel - Ganni, støvler - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 16. maj 2013

Dagens #143

Det gode ved at lege modeblogger er, at jeg har dokumentation på brugen af mine outfits;-). Således gik det til, at jeg opdagede, at det var meget længe siden, at "kunst" kjolen fra Stine Goya har været med i et dagens. Så det måtte jeg straks rette op på, da jeg synes, den er så smuk.






Dagens outfit: solbriller - Gucci, tørklæde - Lala Berlin, jakke - Etoile Isabel Marant, kjole - Stine Goya, taske - Celine, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 14. maj 2013

Dagens #142




Dagens outfit: parka - army vintage, strik - Weekday, taske - Celine, nederdel - Ganni, støvler - sam Edelman.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 12. maj 2013

Dagens #141

Et enkelt outfit lige efter mit hoved, som består af en lettere oversize bluse og en kort nederdel. Sådanne outfits føler jeg mig godt tilpas i. Jeg synes, at det er et enkelt outfit. Da det indeholder få farver, således at det får en afbalanceret helhed til trods for mønstermix.



Dagens outfit: solbriller - Gucci, parka - vintage army, bluse - T by Alexander Wang, nederdel - Etoile Isabel Marant, støvler - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 10. maj 2013

Dagens #140

Dagens outfit: solbriller - Gucci, hoodie - T by Alexander Wang, bluse - Etoile Isabel Marant, taske - Celine, armbånd - Balenciaga, nederdel - H&M, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 9. maj 2013

Noget nyt #15

Jeg kommer vist ikke over i min lejlighed i dag. Jeg er fuldstændig smadret, da bøllen vågnede kl 5 på min morgenvagt. Det burde seriøst være forbudt, især når hun til hverdag vågner omkring kl. 6.30 og kl 7 på farens morgener.
Jeg er totalt bagud med at dele mine seneste nyanskaffelser med jer. Jeg har haft disse, fra favorit webshop, liggende i et stykke tid nu;-). Jeg har sukket over Etoile Isabel Marant nederdelen fra første øjekast, men skulle lige tage mig sammen til at trykke køb. Jeg er nogle gange lidt sjov med penge - jeg bliver vildt nærig, hvis jeg synes, at prisen er lidt høj. Til trods for, at jeg har råd og ved at den er det jeg vil ha. Jeg har vel bare brug for lidt betænkningstid for at kunne retfærdiggøre mine dyrere køb;-). Derudover måtte jeg lige ha endnu en Blake t-shirt med i pakken. Ja, jeg har et seriøst misbrugsproblem af Blake t-shirts. Men de t-shirts har i følge mig den bedste pasform ever og er i det blødeste bomuld. Jeg er ihvertfald blevet afhængig af dem:-).

Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 8. maj 2013

Dagens #139

Turen til Palma indeholdt også en tur i Zara, hvor jeg købte en enkelt lille ting. Nemlig denne nederdel, som fluks kom på den næste dag. Hurra for de spanske priser:-). Jeg gav € 39,95 (ca. 300 kr) for den, og herhjemme koster den 459 kr. Nu er det ferie igen, dog i en lidt kortere udgave. Jeg skal bruge mine  fridage på at gøre min lejlighed klar til salg;-). Hvilket nok kræver noget knofedt, men jeg har heldigvis en lille belønning på vej. Ja, jeg har lavet en lille ulykke hos Mytheresa, så jeg venter bare på pakkemanden;-).






Dagens outfit: solbriller - Gucci, bluse & nederdel - Zara, taske - Celine, støvler - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 6. maj 2013

Dagens #138

En af regnvejrsdagene blev brugt på sightseeing i Palma. Heldigvis var regnen til at overkomme med mit Deamond regnslag. Bøllen sad i klapvognen iført regntøj og gummistøvler, hvilket fik spaniere til at kigge mærkeligt på os... Her var der vist en kulturel forskel, men bøllen havde en fest.







Dagens outfit: jakke - vintage, bluse - Allez Allez, nederdel - Isabel Marant, taske - Celine, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin