søndag den 30. juni 2013

Dagens #160

Så fik jeg endelig den sorte nederdel fra Ganni. Okay jeg har haft den liggende i et par uger. Men det var en større udfordring at få den, da den lige pludselig var udsolgt alle steder. Men heldigvis kunne Ganni butikkens søde personale skaffe den hjem til mig:-). Jeg elsker dens snit, omend den er lidt kort;-).
Dagens outfit: solbriller - Gucci, parka - River Island, tørklæde - Isabel Marant, taske - Celine, bluse - Etoile Isabel Marant, nederdel - Ganni, ballerinaer - Givenchy.

lørdag den 29. juni 2013

Dagens #159


Dagens outfit: jakke - DRKSHDW by Rick Owens, tørklæde - Isabel Marant, tee - old, taske - Celine, nederdel - H&M, ballerinaer - Givenchy.

torsdag den 27. juni 2013

Dagens #158

Over and out. Good night.

Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - Zara, t-shirt - Blake, armbånd - balenciaga, taske - Marc by Marc Jacobs, nederdel - Etoile isabel Marant, sneakers - New Balance.

onsdag den 26. juni 2013

Dagens #157

Da jeg så denne nederdel på Emily Salomon, tænkte jeg "wauw - I like that a lot". Da jeg tilfældigt dagen efter cyklede forbi en H&M på vej til arbejde, så jeg den på en mannequin i vinduet. Så jeg måtte forbi den H&M (den ved Magasin(Kbh)) på vej hjem, men jeg kunne bare ikke finde nederdelen i butikken. Så måtte jeg til kassen for at spørge om, hvor den hang. Desværre var der kun den ene på mannequinen tilbage. Æv møg tænkte jeg, da jeg ikke havde tid til at tage forbi de andre H&M på Strøget den dag. Jeg skulle ligesom nå at hente et styks bølle i vuggestuen. Men heldigvis tilbød ekspedienten at lægge den til side til mig, så jeg kunne hente den dagen efter. Hurra, glad jeg var:-). Dagen efter blev den endelig min. Skønt med god service:-).


Dagens outfit: solbriller - Gucci, parka - vintage mili, t-shirt - Zara, taske - Celine, nederdel - H&M, ballerinaer - Repetto.

mandag den 24. juni 2013

Og de andre dagens #2

En ny uge og en ny omgang "de andre dagens".
Nr. 1: afslappet workwear.

Dagens outfit - nr. 1: solbriller - Gucci, sweatshirts - Kenzo, nederdel - Ganni, taske - Mulberry, sneakers - Converse.
Nr. 2: typisk workwear.
Dagens outfit - nr. 2: kjole - Stine Goya, taske - Mulberry, sko - Charles Philip.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 23. juni 2013

Dagens #156



Dagens outfit: solbriller - Gucci, bluse - Rika, taske - Alexander Wang, nederdel - Bik Bok, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 22. juni 2013

Dagens sko 220613

Tidligere i dag så jeg en pige(kvinde) i dette par Nike i hvide, og jeg forelskede mig i dem ved det første øjekast. Så jeg måtte på nettet og lede efter dem. Tadaaa det lykkedes mig at finde dem i grønne -  her. De vil passe perfekt til mange ting i min garderobe, men desværre må jeg lige vente lidt med at købe dem. Da jeg har et lille shoppestop pt. ovenpå en masse udsalgsshopping;-).

fredag den 21. juni 2013

Dagens #155




Dagens outfit: bluse - kenzo, taske - Celine, nederdel - H&M, ballerinaer - Debbie.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 17. juni 2013

Og de andre dagens #1

Jeg har lavet en lille opsamling på de outfits, som jeg ikke har haft mulighed for at forevige som et dagens.
Nr. 1: Det første outfit er blot plain workwear.
Dagens outfit - nr. 1: solbriller - Gucci, jakke - Zara, taske - Mulberry, bluse - A.P.C, nederdel - Sonia Rykiel pour H&M, sko - Charles Philip.
Nr. 2: Mit outfit på en fridag.


Dagens outfit - nr. 2: solbriller - Gucci, sweatshirts - Kenzo, armbånd - Hermes, nederdel - Zara, taske - Celine, støvler - Isabel Marant.
Nr. 3: Igen workwear, jeg elsker denne kjole fra Etoile Isabel Marant. Den er i en fed råsilke kvalitet, som gør den super god i varmen. Derudover har den en længde, som gør den brugbar på arbejdet med bare ben.
Dagens outfit - nr. 3: solbriller - Gucci, kjole - Etoile Isabel Marant, taske - Mulberry, støvler - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 16. juni 2013

Dagens #154

Første gang jeg så denne kjole hos Ella, var min reaktion "den vil jeg ha' nu...". Men da jeg dagen efter fandt den i H&M var min skuffelse stor, 100% polyester - damn it! Så den blev pænt hængt tilbage igen. Ja, I kender min mening om polyester. Jeg køber ikke polyester!!! Og med prisen 250 kr. blev jeg lidt nærig. 250 kr for kjole her og der og 250 kr. for en nederdel og vupti har man hurtigt brugt 2000 kr. (hvilket er prisen på en Etoile Isabel Marant nederdel)! Og hvad bliver man gladest for i det lange løb? Jeg kender mit svar og det er Isabel Marant.
Men da jeg forleden så den på udsalg til 100 kr., røg alle mine antipolyester argumenter i skraldespanden for en stund;-). For den er jo så fin, selvom materialet i min optik er noget lort. Ja jeg kan snakke i flere timer om kvalitet og materialer, som jeg har meget stærke holdninger om!!!
Jeg(eller bøllen, som er vild med dem... Ja, hvad gør man ikke for ens bølle?) valgte at tage mine orange New Balance på med den praktiske parka med plads til nøgler og ekstra sutter, så jeg er vist endt i et mildt mønstermix.
Jeg blev faktisk vildt rørt, da jeg læste på Katjas blog. Hun og Ida synes, at jeg er god til det der med at mønstermikse. Ja, jeg bliver vildt glad, når 2 så chikke og stilsikre piger skriver sådan om mig - 1000 tak.



Dagens outfit: solbriller - Gucci, parka - vintage mili, kjole - H&M, taske - Celine, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 15. juni 2013

Dagens #153

Nogle outfits virker som gode ideer i ens hoved, men det giver ikke altid de mest flatterende outfits IRL... Sådan har jeg det med dette outfit. Jeg synes, at jeg ligner en prop. I know - har hun ikke større problemer? Åbenbart ikke;-). Tjaeee men man skal huske at tage chancer og afprøve ens ideer, selvom det nogle gange også giver et uheldigt resultat... Hvis man ikke tager nogle chancer, lærer man jo heller aldrig noget nyt;-). Så dagens læring er, at en kjole i tykt joggingstof og en vatteret jakke med et par Converse IKKE er et godt match!


Dagens outfit: jakke - Vero Moda, kjole - 3.1 Phillip Lim, tørklæde - Lala Berlin, taske - Mulberry, sko - Converse.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 13. juni 2013

Dagens #152

Sådan så jeg ud forrige søndag, hvor jeg var til en barnedåb. Det var min venindes lille datter, som blev døbt. Mit tøj var en blanding af pænt og comfy, da jeg skulle være i stand til at løbe rundt efter en fræk bølle.

Dagens outfit: blazer - Black Swan, tørklæde - Isabel Marant, kjole - Carven, armbånd - Balenciaga, taske - Alexander Wang, støvler - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 12. juni 2013

Dagens sko 120613

OMG!!! Jeg har vist allerede fundet kandidaten til mine vinterstøvler - Nowles fra Isabel Marant. Og jeg har ikke engang været på sommerferie endnu...


mandag den 10. juni 2013

Dagens #151

Bøllen er ret vild med min Iron Girl bluse fra Rika. Hun sagde "GRRR" til mig hele den dag;-). I det hele taget er hun tosset med dyr, så temaet for vores sommerferie er dyr (og lidt afslapning med nye oplevelser). Vi skal bl.a i zoologisk have i Hannover, hvor vi har planlagt et stop på turen igennem Tyskland.


Dagens outfit: solbriller - Gucci, parka - vintage mili, bluse - Rika, taske - Mulberry, nederdel - T by Alexander Wang, sneakers - New Balance.

søndag den 9. juni 2013

Dagens #150

Jeg vil lige starte med en advarsel! Der er nogle meget hvide ben på skærmen og de blænder ;-). Derfor vil jeg starte med et billede af en grøn trætop. Så I har en chance for at kunne nå at klikke væk - ha ha ;-).
Billederne er fra forrige lørdag, hvor vi kørte en tur ud på Amager for at kigge på fly. Vi er 2 store nørder i min lille familie. Bøllen er jo tvangsindlagt hendes forældres nørdinteresser ;-). Men hun synes faktisk, at det er vildt sjovt.
Jeg var iført min nye blazer fra Black Swan, som jeg købte igennem Malsen. Jeg er sindsyg glad for den blazer. Jeg har seriøst haft den på hver anden dag, siden jeg fik den. Jeg tror, at den har favoritpotentiale :-).




Dagens outfit: solbriller - Gucci, blazer - Black Swan, tee - T By Alexander Wang, taske - Alexander Wang, nederdel - Etoile Isabel Marant, sko - Manebi .
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 8. juni 2013

Dagens sko 080613

Jeg er nu også hoppet med på espadrillos bølgen. Men det kunne ikke være anderledes, da jeg så disse. I kender mig jo, grønt og camouflage print medfører jo et køb;-). Og så føles de som at have sutsko på:-). Jeg har været meget i tvivl om denne trend. Da jeg IKKE betaler en mindre formue for et par sko, som ikke kan tåle en dansk sommerregnbyge. Og ja jeg bliver ALTID overrasket af en byge, til trods for at jeg altid tjekker vejrudsigten.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 6. juni 2013

Dagens #149

Et hurtigt hej i dag.


Dagens outfit: solbriller - Gucci, bluse - Saint James, taske - Balenciaga, nederdel - Isabel Marant, sko - Converse.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 4. juni 2013

Dagens sko 040613

Dagens sko er fra Yvonne Koné, og er mine nye sandaler. Jeps de total hypede Yvonne Koné sandaler passer mine ultrasmalle fødder perfekt. Hvilket faktisk er ret heldigt, da jeg virkelig har svært ved at finde sandaler, som jeg kan passe.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 3. juni 2013

Hjælp, jeg søger April skirt fra Designers Remix Signature

Da jeg er blevet helt og aldeles forelsket i "April Skirt" fra Designers Remix Signature, men jeg kan ikke opdrive den nogen steder. Er der nogen, som ved hvor jeg kan købe den i en størrelse 36?
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 2. juni 2013

Ønsker juni 2013

En ny måned og derfor nye ønsker;-). Og her er mine beskedne ønsker lige nu.
Jeg har fra første øjekast været vild med denne grå jakke fra Designers Remix Signature(nr. 1), og så har jeg faktisk brug for en ikke grøn jakke;-). Man har altid brug for endnu en basis t-shirt, og disse fra Blake(nr. 2) udgør basis i min garderobe. Jeg har en ting med sweatshirts for tiden, og Paris er en af mine yndlingsbyer. Derfor er jeg helt syg med denne sweatshirt fra Kenzo(nr. 3) pga. dens ultimative Paris statement - nemlig Eiffeltårnet. Jeg er helt og andeles forelsket i Andora(nr. 4) nederdelen fra Isabel Marant. Jeg er dog ikke blevet forelsket i prisen;-). Men prøv lige at se dens fine detaljer, og den bliver på ingen måde for pussenusset til trods for dens meget feminine udtryk pga. nitterne. Okay, jeg fik næsten åndenød, da jeg for nogle uger siden så denne nederdel i hvid(nr. 5). Men kender I det, hvor man bare vil ønske at den fandtes i sort. Og jeg var heldig, da den nu kan fås i sort;-). Jeg har gennem et par år haft et godt øje til Ganni, og især de seneste år er Ganni blevet en af mine danske favoritter. Derfor optræder en ting fra Ganni på min ønskeseddel. Nemlig denne tee(nr.6) med dens mønster som træernes åreringe har fanget min opmærksomhed. Derudover er den super brugbar, da den let kan kombineres med flere ting fra min garderobe. Denne jakke fra Iro(nr. 7) er vanvittigt smuk, men den er også vanvittigt dyr - desværre.
I kan købe dem til mig her - nr. 1nr. 2nr. 3,  nr. 4,  nr. 5nr. 6nr. 7.
Follow my blog with Bloglovin