onsdag den 31. juli 2013

En blandet landhandel #2

Vi startede vores ferie med at spise brunch på The Laundromat Cafe i Århusgade på Østerbro. Hvor vi kiggede på det pæne legetøj, mens vi spiste.

Bølle og jeg var "farlige";-).
Vores ferie var en kør selv ferie, hvor vi besøgte Berlin, Bodensee(Konstanz) og Hannover. Vi opdagede, at bøllen er en rigtig vandhund. Hun kan bade og lege med vandet i timevis.
Hello Kitty i græsset.

Mine fine sandaler.
Jeg har spist masser af is.
Hannover Zoo kan klart anbefales, hvis man rejser med børn. Jeg fik oplevet den fineste Indien stemning. Da de havde lavet temaer, som passede til den del af verden, hvorfra dyrene stammede. Det var virkeligt gennemført.


Et lille sparetip eller et DIY med en saks og nogle for små bukser medførte nogle billige shorts til bøllen. 
Min kuffert. Da vejret var rigtigt godt, blev lædernederdelen og Kenzo sweatshirten ikke brugt:-).

tirsdag den 30. juli 2013

Dagens #167

Et dagens fra Berlin. En doven søndag, som vi brugte på at besøge den zoologiske have. Da dyr er et kæmpe hit hos bøllen, havde vi valgt at besøge et par stykker i ferien. Et godt råd er at komme når de åbner. Da vi gik omkring kl 12.30, var der seriøst den længste kø (og vi stod ikke i kø...).
Dagens outfit: jakke - DRKSHDW by Rick Owens, tørklæde - Isabel Marant, tee - Blake, nederdel - Etoile Isabel Marant, taske - Balenciaga, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 29. juli 2013

Og de andre dagens #6

Så er det blevet tid til endnu en gang de andre dagens. Denne gang er det nogle af mine outfits fra min sommerferie. Ferien blev bl.a brugt på strandture i Konstanz ved Bodensee, hvor disse andre dagens stammer fra.
Nr. 1: Klar til en dag på stranden med solcreme og magasiner.
Dagens outfit - nr 1: tee - Zara, nederdel - OZ, sko - Manebi, solbriller - Gucci.
Nr. 2: Endnu en dag på stranden. Jeg måtte bare vise bøllens outfit sammen med mit.

Dagens outfit - nr. 2: bøllen, buksedragt - H&M, sko - Angulus, solbriller - H&M. Mig, tee - Blake, nederdel - Ganni, sko - Yvonne Kone, solbriller - Gucci, taske - Celine.
Nr. 3: Tjaee endnu en gang et strand outfit.

Dagens outfit - nr. 3: kjole - Acne, nederdel - OZ, sko - Manebi, solbriller - Gucci, taske - Celine.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 28. juli 2013

Dagens #166

Så er den ferie ovre. I morgen rammer hverdagen med arbejde og vuggestue. Og min weekend er blevet brugt på nedpakning af min solgte lejlighed. Puha det er alligevel lidt hårdt at sige farvel til den lejlighed. Til trods at for jeg ikke har boet i den i de seneste 3 år, men det var jo min og kun min lille "perfekte" lejlighed.
Her er et outfit fra ferien fra en dag, hvor vi var ude og kigge på hus(men det var en nitte). Ja jagten på det rigtige hus er sat ind, og der er langt til det rigtige. I ved, at pris, størrelse og beliggenhed skal spille sammen.

Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - Zara, buksedragt - Baum Und Pfergarten, taske - Balenciaga, sko - Manebi.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 24. juli 2013

Lilis, Azure og Bel-Argus

Er mine nyeste neglelakke fra Chanel. Godt nok har jeg haft dem i en lille måned nu, så nye kan man vist ikke helt kalde dem;-). Min søde kæreste havde dem med hjem til mig i juni efter en forretningsrejse, da vi herhjemme bruger begrebet "rejsegaver". 
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 21. juli 2013

Dagens #165

Dagens outfit: parka - vintage mili, bluse - Allez Allez, taske - Celine, nederdel - H&M, sneakers - New Balance. 
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 17. juli 2013

Dagens #164

Jeg holder ferie, derfor er mine indlæg noget sporadiske ligesom min netforbindelse;-). Men heldigvis har jeg lidt dagens liggende, som jeg kan dele med jer.
Tjaeee dette dagens er endnu et eksempel på, hvad jeg føler mig godt tilpas i. Min formel er faktisk ret simpel - en grøn jakke, en løs bluse, en kort nederdel og et par ballerinaer og jeg føler mig velklædt. Ja min stil kan næsten beskrives lineært, hvor støjleddet her er halskæden... He he, hvem sagde nørd?.
Dagens outfit: jakke - Zara, taske - Mulberry, bluse - T by Alexander Wang, nederdel - Bik Bok, ballerinaer - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 14. juli 2013

Og de andre dagens #5

Nr. 1: Den typiske arbejdsuniform.
Dagens outfit nr. 1: kjole - Stine Goya, taske - Mulberry, ballerinaer - Repetto.
Nr. 2: Jeg er ret vild med min palmenederdel, så det blev workwear med et twist.
Dagens outfit nr. 2: sweatshirt - Kenzo, armbånd - Hermes, nederdel - H & M, taske - Mulberry, ballerinaer - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 12. juli 2013

Dagens #163


Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - Zara, bluse - Rika, taske - Balenciaga, nederdel - Isabel Marant, ballerinaer - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 10. juli 2013

Dagens #162

Sådan så jeg ud forrige søndag.

Dagens outfit: parka - River Island, tørklæde - LaLa Berlin, sweatshirt - Kenzo, nederdel - OZ, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 9. juli 2013

Og de andre dagens #4

Nr. 1: Forrige weekend var det hundekoldt. Derfor havde jeg fundet en Benetton strik frem fra dets sommerferie fra garderoben.
Dagens outfit - nr. 1: parka - vintage mili, strik - Benetton, nederdel - Allez Allez, taske - Mulberry, sneakers - New Balance.
Nr. 2: Hverdagshippien;-).

Dagens outfit - nr. 2: jakke - Etoile Isabel Marant, tørklæde - LaLa Berlin, kjole - H&M, taske - mulberry, ballerinaer - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 8. juli 2013

Helt solgt :-)

Jeg er helt vildt glad over det faktum, at min lejlighed er solgt. Den havde været til salg i kun 3 dage, da der blev lavet en købsaftale til prisen (ikke en øre i afslag). I dag blev ALLE forbeholdene i købsaftalen afklaret og handlen er nu endelig bindende:-). Det er så vildt, at jeg i processen næsten ikke kunne forstå det.
Jeg har ikke boet i lejligheden de sidste 3 år, hvor den har stået delvis tom. Så jeg skulle i forbindelse med salget have lejligheden til at se "pæn" ud.
Lidt billedespam fra min nu solgte lejlighed (he he mit dyreste køb til dato) med mine lamper, min dyre og lækre sofa (i det blødeste læder), Bønneborde, min Alessi el-kedel (som man brænder sig for vildt på), min altan (der har jeg læst mange bøger og hygget mig), mine hylder med vintage tapet (DIY), Strunge(en af mine favoritter), 4 meter gang med indbyggede skabe (What not to love?), rejseminder fra Kina, Bali og Thailand.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 7. juli 2013

Dagens sko 070713

Jeg er gået i gang med at optimere mine støvleønsker her til efteråret. Og disse fra Toga Pulla er perfekte både i pris og design. Men der er jo altid et lille men - hvilken farve?
Grå?
Eller sorte?

lørdag den 6. juli 2013

Dagens #161

Ferie ferie :-).
Dagens outfit: solbriller - Gucci, tørklæde - Isabel Marant, blazer - Black Swan, taske - Mulberry, bluse - T by Alexander Wang, nederdel - Sonia Rykiel pour H&M, tights - H&M(old), flats - Repetto.

torsdag den 4. juli 2013

Dagens sko 040713

Ja, det er vel ingen overraskelse, at et par bikerstøvler med nitter og en grov sål er mig;-). Men den grove sål gør dem modstandsdygtige mod storbyens skofjende nr. 1 - nemlig brosten. Så kan man godt leve med den høje pris... Da jeg hver morgen og eftermiddag, til og fra arbejde, skal forcere en masse brosten. Ja, de ligger faktisk som en ring omkring den bygning jeg arbejder i. Hold da op hvor har jeg ødelagt mange sko på de brosten. Derfor er disse Valentino basser perfekte til den daglige brostensudfordring;-).

onsdag den 3. juli 2013

Super Karl...

Jeg har en dyb respekt for Karl, som er intet mindre end for sej. Han er ifølge mig en af modens supermænd. Jeg ville elske at kunne iføre mig en "Super Karl" top.

tirsdag den 2. juli 2013

Dagens sko 020713

Jeg er sindsygt glad for mine Alma'er. Derfor må jeg også ha' endnu et par Alma i leopard.
Follow my blog with Bloglovin