fredag den 30. august 2013

Noget nyt #20

Endnu en gang er min "beskedne" samling af Chanel neglelakke blevet forøget. Samlingen tæller i skrivende stund 50 stk inklusiv disse nyheder. Ja, jeg har en svaghed for Chanel neglelakke, da de er super gode og fås i super fede farver. Jeg glæder mig især til at afprøve Mysterious.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 29. august 2013

Noget nyt #19

I ved jo, at jeg har sukket over denne jakke hele foråret. Men blev lidt nærig, da jeg jo havde købt den grønne jakke fra Etoile Isabel Marant. Men så kom udsalget, og jeg fik is i maven. Så da jeg så, at den var nedsat til 1000 kr., kunne jeg ikke modstå længere og den blev klikket hjem i en fart. Og et par dage efter kom pakken, men glæden blev kort...
For da jeg prøvede jakken foran min kæreste, spurgte han, om den ikke var lidt stor? Og jo det var den. Jeg havde slet ikke set, at den var en str. 42. Designers Remix var kommet til at sende mig en forkert størrelse. Heldigvis var deres kundeservice i top og jakken blev sendt retur og efterfølgende ombyttet til den rigtige størrelse:-). Jeg har desværre ikke brugt den endnu pga det dejlige sommervejr, men mon ikke septembervejret giver mig mulighed for det.

Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 27. august 2013

Dagens sko 270813

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er en lille fashionista med et altoverskyggende praktisk gen. Men jeg er altså noget så kuldskær. Jeg hader seriøst at fryse, og jeg vil hellere være kedelig modemæssigt end at fryse. Sorry, men min kuldskærhed vinder altid over min lyst til at rende rundt i ballerinaer i 5 grader frost;-). Disse basser fra Marc by Marc Jacobs kunne godt komme på mine fusser en kold vinterdag.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 23. august 2013

Dagens #173

Dagens outfit: jakke - DRKSHDW by Rick Owens, tørklæde - LaLa Berlin, bluse - Rika, taske - Alexander wang, nederdel - Ganni, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 22. august 2013

Dagens sko 220813

Jeg tror, at mine orange New Balance er favoritskoene. Jeg har simpelthen brugt dem så meget. De kommer i snit på hver anden dag. Men faktisk kan jeg generelt rigtig godt li' New Balance sneakers, da de sidder godt på mine fødder. Så disse New Balance i grøn må jeg vist bare eje...
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 21. august 2013

Dagens #172

Almost black! Men til trods for de få farver synes jeg, at der var et fint spil i outfittet pga de mange kontraster i materialerne. Jakkens skind mod sweatshirtens bløde bomuld mod den feminine nederdel. Og så var det et ganske behageligt outfit.

Dagens outfit: jakke - DRKSHDW by Rick Owens, bluse - Kenzo, taske - Alexander Wang, nederdel - H&M, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 20. august 2013

Dagens sko 200813

Ved hver sæsonstart rammer de nye varer butikkerne og nye ønsker opstår. Åhh jeg elsker det. Det er lidt ligesom juleaften, som jeg har ventet spændt på. Heldigvis er jeg "god" til at sortere mine ønsker i løbet af sæsonen. Og disse "bamsestøvler" fra Koolaburra er straks kommet på den uendelige liste af ønsker.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 19. august 2013

Dagens #171


Dagens outfit: parka - vintage, solbriller - Gucci, bluse - Rika, taske - Alexander Wang, nederdel - Bik Bok, flats - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 18. august 2013

Dagens #170

Over and out. Vi ses i morgen :-).
Dagens outfit : parka - vintage, solbriller - Gucci, taske - Alexander Wang, kjole - Stine Goya, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 17. august 2013

Dagens sko 170813

Acne har gjort det igen... Endnu en gang har de lavet en støvle, som jeg meget gerne vil ha' mine små fingre i;-). Denne gang er det Petra, som giver mig et kick. Jeg synes, at det er fantastisk, at de minder om et par "ballerinaer" forfra.

fredag den 16. august 2013

Dagens #168

Ups kuk i min nummerering af dagens. Da jeg aldrig fik udgivet "Dagens #168", før jeg udgav "Dagens #169". Ups, det er totalt pinligt for en talnørd som mig.
Dagens outfit: solbriller - Gucci, bluse - T by Alexander Wang, taske - Alexander Wang, nederdel - Etoile Isabel Marant, ballerinaer - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 15. august 2013

Dagens sko 150813

Ganni er pt. et af mine favoritmærker, og nu har de sendt et par leopardprintede ballerinaer på gaden. Så naturligvis drømmer jeg hede drømme om dem, til trods for at jeg på ingen måde mangler ballerinaer;-). Køb dem her.

tirsdag den 13. august 2013

Dagens ønske 130813

Jeg har i noget nær en evighed ønsket mig tasken PS11 fra Proenza Schouler. Jeg er faktisk ret overbevist om, at den opfylder mine MANGE krav til en taske.

mandag den 12. august 2013

Og de andre dagens #8

Nr. 1: Den grønne kjole fra Ganni måtte jeg bare eje, og den er allerede en favorit. Jeg er vild med dens empiresnit og den grønne farve. I sidste uge var jeg rigtig glad for mine Yvonne Kone sandaler. De er nemlig perfekte til en arbejdsdag.
Dagens outfit - nr. 1: kjole - Ganni, taske - Alexander wang, sandaler - Yvonne Kone.
Nr. 2: Som nævnt i går kunne jeg ikke beslutte mig for farverne på Baum Und Pferdgarten sweatshirten, så jeg købte den i begge farver. Og her er den i den grønne version.
Dagens outfit - nr. 2: sweatshirt - Baum Und Pferdgarten, armbånd - Yvonne Kone, nederdel - Lovechild, taske - Alexander wang, sandaler - Yvonne Kone.
Nr. 3: Det køligere vejr betyder et gensyn med min lædernederdel fra Designers Remix, som Baum Und Pferdgarten sweatshirten også passer til ;-).  
Dagens outfit - nr. 3: sweatshirt - Baum Und Pferdgarten, nederdel - Designers Remix, armbånd - Hermes, taske - Mulberry, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 11. august 2013

Dagens #169

Et lidt alternativt dagens i strømpesokker(eller strømpebukserfødder) og med lukkede øjne... Jeg kom så også til at købe den hypede leopard sweatshirt fra Baum Und Pferdgarten. Tja, jeg kom faktisk til at købe den i begge farver, da jeg ikke kunne beslutte mig;-). Jeg overvejer også nederdelen? Skal, skal ikke?
Dagens outfit: sweatshirt - Baum Und Pferdgarten, nederdel - H&M. 

lørdag den 10. august 2013

Dagens sko 100813

Tja jeg har ikke så mange ord for hvorfor, disse støvler fra Ganni er dagens sko... Men I kender jo efterhånden mig og min smag, så mon ikke det er forklaring nok;-).
Jeg prøvede dem faktisk tidligere i dag i en str 38, men de virkede lidt små i det. Så de kom ikke med hjem, men de er stadig på overvejelseslisten og skal prøves igen. I dag har jeg nemlig været på den hyggeligste shoppetur på Strøget med min veninde A(hendes blog), og der kom skam også et par poser med hjem...

onsdag den 7. august 2013

Dagens sko 070813

Jeg er ikke god til at få taget billeder til dagens i varmen, da jeg konstant føler mig svedig. Derfor bruger jeg pt en del tid på at sortere alt det nye. Og højt på min liste står en varm vinterjakke og et par varme vinterstøvler.
Disse støvler fra See by Chloe kunne godt være et bud på et par varme og praktiske vinterstøvler.

mandag den 5. august 2013

Og de andre dagens #7

For tiden lever jeg i mine espadrillos fra Manebi, så derfor er de at finde i alle disse de andre dagens.
Nr. 1: Dette outfit havde jeg på, da jeg besøgte Hannover Zoo. Heldigvis kan jeg gå mange kilometer i mine espadrillos, da det var nødvendigt den dag;-).
Dagens outfit - nr. 1: bluse - Etoile Isabel Maarant, nederdel - H&M, espadrillos - Manebi, solbriller - Gucci, taske - Celine.
Nr. 2: Back to work.
Dagens outfit - nr. 2: kjole - Sandro, taske - Mulberry, espadrillos - Manebi.
Nr. 3:
Dagens outfit - nr. 3: kjole - H&M, taske - Mulberry, espadrillos - Manebi.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 4. august 2013

Dagens sko 040813

Jeg har længe ønsket mig nogle flere farvede sneakers. Disse fra Reebok er næsten perfekte;-). Nok mest pga yndlingsfarven over dem alle, nemlig grøn. Så det er vel ingen overraskelse, at jeg har kastet min kærlighed på disse;-).

fredag den 2. august 2013

Noget nyt #17

I dag fik min telefon en moderigtig indpakning.

torsdag den 1. august 2013

Dagens sko 010813

Jeg ville elske, hvis disse fine loafers fra Kenzo var at finde i min skosamling.