mandag den 30. september 2013

Og de andre dagens #11

Her er nogle outfits, som jeg aldrig fik mulighed for at forevige som dagens. Derudover har jeg ikke haft mulighed for at udgive dem før nu. Jeg har så travlt for tiden på arbejde, så jeg prøver at få blogget efter bedste evne.... Da det er her, at jeg kobler fra hverdagens stress og mit jobs kompleksitet, ved at snakke(skrive) om tøj og sko. Jeg nyder virkelig at blogge, da det er mit lille univers.
Nr. 1: Mit outfit på årets sidste sommerdag.
Dagens outfit - nr. 1: bluse - Rika, taske - Celine, nederdel - Isabel Marant Etoile, sko - Isabel Marant.
Nr. 2: Det outfit jeg havde på til SAS forum. En konference eller et forum for nørder om man vil ;-). Derfor et laidback outfit, da vi nørder ikke er så formelle... Jeg har købt skjorten fra Camille's kollektion for Minus, som jeg gerne vil give de bedste anmeldelser:-). Den er i min optik perfekt. Jeps, jeg er ret begejstret for den.  Det eneste minus er, at den ikke findes i sort;-). Derudover har jeg købt den hypede Raya cardigan fra Acne. Jeg tog den i den nye korte version. Da jeg synes, at den normale Raya var alt for voldsom til mig til trods for mine 170 cm.


Dagens outfit - nr. 2: jakke - Etoile Isabel Marant, skjorte - Camille Kaasby-Wang+Minus, nederdel - Etoile Isabel Marant, taske - Celine, tørklæde - Lala Berlin, sneakers - Isabel Marant.
Nr. 3: Et outfit som bare fungerer for mig til de travle dage.
Dagens outfit - nr. 3: jakke - Etoile Isabel Marant, kjole - H&M, taske - Marc by Marc Jacobs, tørklæde - Lala Berlin, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 29. september 2013

Ja det er, hvad der sker i Hamborg!

Jeg er netop hjemvendt efter en hyggelig kærestetur:-). Det har været en super dejlig tur med masser af kærestetid og ja så også lidt shopping:-). Og så ikke et ord om de ondeste køer på motorvejen på vej hjem! 
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 28. september 2013

Random numbers #1

Jeg er jo en talnørd. Åhh er der noget bedre end tal, matematik og statistik?. Derfor har jeg tænkt, at de berømte random facts om mig skulle være med et talmæssigt twist;-).
Så here we go med forskellige tal om mig!
1 er antallet af Chanel tasker i min samling. Jeg fik min Chanel taske i barselsgave af min dejlige kæreste. Bemærk ordet samling, da jeg har en skummel plan om, at dette antal snart øges markant;-).
3 er antallet af Chanel ballerinaer i min samling.
4 er antallet af Balenciaga tasker i min samling.
5 er antallet af Blake t-shirts i mit klædeskab. Jeg elsker seriøst de t-shirts.
10 er antallet af tøjstykker fra det danske mærke "Ganni" i mit klædeskab. Dette antal kommer til at vokse kraftigt, forventer jeg.
20 er antallet af tøjstykker og sko fra mærkerne under Isabel Marant i mit klædeskab.
21 er den andel af mit shoppebudget, som er brugt i internetbutikken YouHeShe de første 8 måneder af 2013.
27 er antallet af sko i min daglige skorotation!!!
50 er antallet af Chanel neglelakke i min samling. Jo nogle mennesker samler på frimærker, jeg samler på Chanel;-).
170 er min højde i cm.
227 er antallet af forskellige blogs på min "Jeg læser" liste.

Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 24. september 2013

Dagens #181

Jubiii, så er det blevet Acne-vejr igen;-). Eller rettere sagt tid til min Wham kjole, som jeg knuselsker! Jeg boede i den hele sidste vinter. Jeg overvejer seriøst, om jeg skal ha' en ny i en anden farve! Vil det være for meget?

Og så tager jeg lige et billede af kæresten og bøllen med mobilen, mens de (kæresten) tager billeder af mig.... 
Dagens outfit: parka - vintage, taske - Celine, kjole - Acne, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 23. september 2013

Dagens sko 230913

Da jeg forleden så disse bordeauxfarvede Acne Track i Illum, blev jeg øjeblikkeligt forelsket. Wauw de er så smukke. Så nu skal jeg havde fundet plads til dem i budgettet asap.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 22. september 2013

Hvilken en?

En ny sæson og en ny Carla kjole fra Stine Goya, som jeg er ret begejstret for. Den er perfekt som workwear, da den er tækkelig nok. Men stadig har lidt kant, så jeg ikke ligner en corporate robot! Jeg ved bare ikke, hvilken en jeg skal vælge? Skal det være den med grå og sort print eller den med gult og rosa? Min kæreste(og alle andre mænd) vil nok mene, at jeg allerede har den sorte i forvejen;-). Synes at den pastelfarvede version er ret fin. Men jeg kan ikke finde ud af, om jeg(en bleg blondine med blå øjne) kan de sarte pastelfarver?

lørdag den 21. september 2013

Dagens #180

Jeg har ikke rigtigt haft så meget overskud til bloggen de sidste par dage.
Jeg har haft total stress over den nye sæson og bøllens garderobe. Tja det er nu den 8. gang på 2 år og 4 måneder, at jeg skal lave endnu en total udskiftning af hendes garderobe. Ja vi har været igennem størrelse 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92 og nu er det 98, det er jo sindssygt(og dyrt).... Jeg har i dag seriøst shoppet for 3000 kr i H&M - nattøj, bukser, strømpebukser, sokker, strikbluser og undertøj. Der er intet fancy i hendes vuggestuegarderobe. Og så fik jeg købt en flyverdragt til hende i pink fra Reima, og et par sutsko. Er der nogen som kender nogle billige og gode? Da jeg synes, at det er sindssygt at betale 300 kr for et par fra Bisgaard...
Jeg mangler nu bare en ekstra flyverdragt(jeg orkede ikke at slæbe mere), vinterstøvler og huer og vanter, så det er til at overskue...
Mit outfit - jeg havde lyst til at afprøve de forskellige grønne mod hinanden, hvilket jeg er sluppet meget godt fra;-). Ja jeg synes, at mode skal være en leg, og jeg er bestemt ikke færdig med at lege med udtryk, stilarter og farver.



Dagens outfit: solbriller - Gucci, blazer - Black Swan, tørklæde - Isabel Marant, taske - Celine, kjole - Ganni, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 18. september 2013

En trapez(-e)

Her er købet, som har lavet et pænt indhug på min "Chanel konto". Men det kunne ikke være anderledes, da jeg seriøst har sukket over Celine Trapeze i flere måneder. Jeg synes, at den er vildt smuk. Jeg er vild med matematikken i tasken. Det er jo dejligt med matematik;-). Ja en trapez er en firkant, hvor mindst 2 af siderne er parallelle. Faktisk er trapeze en ligebenet trapez, da 2 af siderne er parallelle og de 2 andre er lige lange... Jeps, jeg har en lidt nørdet tilgang til min nye taskebaby;-).

tirsdag den 17. september 2013

Og de andre dagens #10


Det går stærkt for tiden, jeg har vildt travlt. Både med arbejde, indkøb af bøllens garderobe til efteråret(en mega stressfaktor...) og alle de andre dagligdags gøremål. Hvilket kan ses i mine outfits, da jeg har en tendens til at hoppe i de enkelte outfits i sådanne perioder.  
Nr. 1: Keep it simple. Ja sådan er det med mine outfits i hverdagens travlhed.

Dagens outfit - nr. 1: jakke - Designers Remix, kjole - Stine Goya, sneakers - Isabel Marant.
Nr. 2: Blå time;-).

Dagens outfit - nr. 2: jakke - Designers Remix, bluse - A.P.C., nederdel - H&M, støvler - Howsty.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 16. september 2013

Dagens #179

Dagens outfit: briller - Paul&Joe, blazer - Black Swan, tee - Blake, taske - Celine, nederdel - Ganni, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 15. september 2013

Dagens sko 150913

Jeg måtte naturligvis klikke disse sneakers hjem. Jeg købte dem hos webshoppen Prinsesse 2 ben. Den vil jeg gerne anbefale pga. super hurtig og effektiv levering. Jeg bestilte dem torsdag og fik pakken om fredagen (altså dagen efter). Det eneste minus jeg kan komme på - må være portoen:-/. I kan finde dem her
 Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 14. september 2013

Dagens #178

Jeg er altså IKKE møgsur;-), men desværre var det, seriøst det eneste billede som var godt! Derfor får I et dagens, hvor jeg ser meget sur ud. Men jeg er heldigvis virkelig glad for min Carven kjole (og så meget andet...). Den er med min Black Swan blazer perfekt som workwear, og med min vintage militær jakke er den perfekt til en tur på legepladsen med bøllen. Ja så har jeg igen briller på;-). 
Jeg vil bruge resten af min aften på at kigge på min nyeste taskebaby, jeps jeg lavet et pænt indhug på min "Chanel konto" i går. Og det var ikke på Chanel;-).
Dagens outfit: jakke - vintage, kjole - Carven, taske - Celine, ballerinaer - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 12. september 2013

Noget nyt #22

Jeg kunne slet ikke lade være med at købe denne fantastiske nederdel fra MSGM. Den er måske ikke videre praktisk, men jeg er vild med den. Jeg glæder mig sådan til at lufte den i Hamborg, hvor kæresten og jeg snart skal på en lille kærestetur.
Apropos Hamborg kunne jeg godt bruge nogle tips til gode restauranter! Shopping i Hamborg har jeg rimeligt godt styr på, da jeg har været der et par gange før.
Jeg påtænker at gøre nogle lækre køb dernede, mens kæresten og jeg går fra Starbucks til Starbucks. Det er nok nærmere fra butik til butik, hvis sandheden skal frem.... Men jeg lokker kæresten med Starbucks kaffe....  

Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 11. september 2013

Dagens #177

Så kom der er et dagens, hvor min forfængelighed tabte og brillerne blev på. Beklager at jeg ser møg sur ud på det første billede, men det er vist bare mit look;-).
Mit outfit er fra forrige søndag, hvor jeg var til barnedåb. Så må min glimmernederdel være mit bidrag på en glimmeronsdag.


Dagens outfit: briller - Paul & Joe, jakke - Designers Remix, tørklæde - LaLa Berlin, taske - Celine, sweatshirt - Rika, nederdel - Lovechild, ballerinaer - Chanel.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 9. september 2013

Og de andre dagens #9

De andre dagens har været sat på en ufrivillig pause, da jeg ikke har haft tid til at tage billeder! Men sådan er det nogle gange med blogning. Jeg har ikke altid tid til at lave alle de ønskede indlæg. Endnu en gang er det "Og de andre dagens" med fokus på workwear.
Nr. 1: Alle mine billeder af dette outfit er blevet slørede, da jeg var kommet til at indstille kameraet på manuel fokus i stedet for automatisk fokus - øv!
Dagens outfit - nr. 1: Briller - Paul&Joe, sweatshirt - Kenzo, nederdel - H&M, støvler - Isabel Marant.
Nr. 2: Et outfit til en arbejdsdag, hvor det bare skulle være så enkelt og funktionelt som muligt.

Dagens outfit - nr. 2: bluse - A.P.C., nederdel - Lovechild, ballerinaer - Chanel.
Nr. 3: Et outfit på en dag, hvor jeg følte mig som den lille lilla mand;-).
Dagens outfit - nr. 3: jakke - Designers Remix, sweatshirt - Allez Allez, nederdel, sko & tørklæde - Isabel Marant. 
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 8. september 2013

Dagens #176

Det var så den weekend fyldt med sygdom og træthed. Bøllen vågnede kl 4.30 lørdag morgen(nat vil jeg mene). Ja, det er en af glæderne ved børn;-). Hun ville naturligvis ikke sove mere, så desværre faldt hun i søvn i vognen kl 10. Da vi var på vej til Ganni butikken på Østerbrogade! Damn og så vågnede hun kl 11! Ja så er der meget langt til kl 19, hvor det er sengetid for små bøller... Tilbage til Ganni, hvor der ventede mig en god ting, som er udsolgt alle steder i min størrelse;-). Så kunne en overtræt bølle bare komme an, da hendes mor havde fået en "længe" ønsket sag;-).
Mit outfit er et typisk workwear outfit. Jeg er blevet super glad for min Black Swan blazer, da den ikke er så formel som andre blazere. Jeg føler mig ikke tilpas i klassisk workwear, men nogle gange er det godt med en blazer på arbejdet. Jeg må ha' flere blazere med lidt kant, da dem jeg har fra b.b. (before bøllen) er total umoderne! Nogle forslag?


Dagens outfit: blazer - Black Swan, bluse - T by Alexander Wang, taske - Marc by Marc Jacobs, nederdel - Isabel Marant, ballerinaer - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 6. september 2013

Dagens #175

Jeg er så vild med Isabel Marant nederdele, hun rammer igen og igen lige min smag;-). Og sådan cirka også hos masse andre blogger chiks og de andre moderigtige piger, he he jeg er sgu ikke så unik på det punkt;-). Jeg har været så heldig at få denne fine sag af min dejlige bølle i fødselsdagsgave, og jeg knuselsker den allerede. Ja, den kom på med det samme, da den er så fin og så meget mig.


Dagens outfit: parka - vintage, taske - Celine, bluse + nederdel - Etoile Isabel Marant, ballerinaer - Repetto.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 5. september 2013

Dagens sko 050913

Jeg måtte gå tidligt hjem fra arbejde i går, fordi jeg havde mega hovedpine og ondt i alle mine led på en influenza-agtig måde. Så jeg har også været hjemme i dag, hvilket er totalt kedelig. Jeg ved, at jeg nu lyder mega hellig. Men jeg er altså vild med mit arbejde. Det er faktisk vildt sjovt at få lov at lave nørd ting og samtidig også få løn for det.
Tilbage til dagens emne - nemlig sko. De seneste sæsoner har støvlerne skullet være korte, så jeg er ved at være klar til en modreaktion i form af lange støvler. Og jeg ville elske at kunne gå vinteren i møde i disse übercool støvler fra Givenchy. Desværre gør prisen på € 1195 det ikke videre realstisk;-).

tirsdag den 3. september 2013

Noget nyt #21

I dag er havenissen Hermann model for min seneste nyanskaffelse - nemlig et par briller. 
Den korte historie er, at jeg for 3 år siden fik en meget alvorlig hornhindebetændelse, hvor jeg mistede 70-80% af mit syn. Men efter en lang behandlingsperiode på 2 måneder med forskellige salver og dråber op til 18 gange om dagen fik jeg det meste af mit syn igen. Og heldigvis er mit synstab i dag kun på et par procent, og jeg har virkelig fået en dyb respekt for brugen af linser. Jeg har lært det på den hårde måde, og det var ikke sjovt! 
Derfor er det vigtigt for mig at have brilledage af hensyn til mine øjne. Og med mine nye briller fra Paul & Joe vil brilledage blive en fryd for øjet:-). 
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 1. september 2013

Dagens #174

Jeg er faktisk blevet overraskende glad for min 100% polyester kjole fra H&M, da dens pasform er så god til min figur. Jeg er generelt ret glad for drop-waist snittet. Min figur er ikke til smalle taljer, da jeg har en lige op og ned figur.
Nu vil jeg slappe af ovenpå en hård weekend med masser af arrangementer og for lidt søvn.
Dagens outfit: parka- vintage, tørklæde - LaLa Berlin, taske - Alexander Wang, kjole - H&M, armbånd - Hermes, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin