torsdag den 31. oktober 2013

Julefrokostkjoler

Så rammer julefrokosterne snart. Derfor opstår der, igen igen, et akut behov for en ny festkjole. Disse 2 kjoler er mit bud på kjoler, som passer perfekt til alle fester i julen. "Moon Voyage" kjolen fra Stine Goya er jo gudesmuk. Kjolens løse snit er genialt til julens mange måltider, da man ikke skal tænke på en evt topmave;-). Camouflage kjolen fra Whistles er intet mindre end fantastisk smuk. Men hvilken skal jeg vælge?

onsdag den 30. oktober 2013

Noget nyt #23

Jeg har ikke noget indlæg klar her til aften, så I må nyde mit bytte fra Chanel butikken i Hamborg. Jeps et af de små og hurtige indlæg, men det er vel også okay med disse skønheder? Den anden æske indeholdt et par ballerinaer. Jeg er virkelig fan af Chanel ballerinaer. De sidder nemlig super godt på mine fødder, hvilket er en meget vigtig detalje, da livet er for kort til dårlige sko;-).

tirsdag den 29. oktober 2013

Ønsker til bøllens værelse

Så er vores lejlighed blevet solgt. Så vi flytter til en lejelejlighed ved siden af bøllens vuggestue, mens vi leder efter den kommende drømmebolig. I den nye lejlighed kan bøllen få sit eget værelse, hvilket hun ikke har haft før. Derfor har jeg tidligere ikke forholdt mig til indretning af bøllens værelse. Jeg er ikke fan af den romantiske hvide stil, men jeg er heller ikke fan af plastik og Barbie stil. Jeg bliver tiltrukket af det finurlige og skæve vinkler.
Her er nogle ønsker til bøllens værelse. Jeg har altid været vild med nisserne fra Kartell. Men det er nok min begejstning for havenisser, som skinner igennem her;-). Bøllen har faktisk ingen af de fine dukker fra LuckyBoySunday, hvilket er en stor fejl. Tigertrofæet må bøllen ha', da hun er helt vild med tigre og isbjørne... Lamper skal der jo være og denne andelampe vil nok også være et hit;-). Bøllen skal ha' et lille bord med stol(-e) til, hvor hun kan sidde og tegne. Jeg ville elske, hvis hun fik dette sæt(serien hedder Play) fra Normann Copenhagen. Har I nogle ideer til fede børnemøbler i god kvalitet til en rimelig pris?

mandag den 28. oktober 2013

Dagens #191

Så har der været storm i Danmark i dag. Jeg valgte at cykle hjem fra arbejde omkring kl 15, så jeg kunne nå hjem inden stormen kom. Da jeg vurderede, at en cykeltur gennem København i storm og myldretidstrafik ikke ville være en god kombination. Så jeg brugte chancen til at hente bøllen tidligt, så vi kunne hygge lidt indendørs. Men hun ville ikke med hjem, da hun havde en fest med at hoppe i vandpytter på legepladsen...
Det er en udfordring for tiden at få nogle dagens, da min kæreste har rygproblemer. Så jeg må arbejde med det jeg har. Ha' en god aften. Jeg vil nu arbejde videre, så jeg kan indhente det forsømte.
Dagens outfit: jakke - Zalando, cardigan -Acne, tørklæde - TooGoodToBeBasic, bluse - Rika, taske - Chanel, nederdel - See By Chloe, støvler - The Last Conspiracy.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 27. oktober 2013

Dagens drømmeoutfit 271013

Dagens gode nyhed er at Coca-Cola i Danmark nu laver Cherry Coke. Jeg har købt en i dag i min lokale Superbest. Hvor fedt er det? Jeg elsker dem, men jeg er også så VILD med marcipan...
Jeg har ikke lavet et "Dagens drømmeoutfit" siden december 2012, hvilket er et stykke tid siden;-). Jeg ved faktisk ikke hvorfor, da jeg godt kan li' at sammensætte outfit og se dem hos andre bloggere. I morgen ville jeg elske at kunne iføre mig nedenstående outfit. Jeg er ret vild med leo jakken fra Ganni, men jeg kan ikke beslutte mig for om den skal købes eller ej. Dels da jeg jo har min blå leo jakke fra Sonia Rykiel og dels er den blevet meget hypet. PS11 tasken fra Proenza Schouler har stået på min ønskeseddel i efterhånden lang tid. Jeg ved godt at Homiés sweatshirten fra Brian Lichtenberg er lidt last season, men jeg kan altså godt li' den. Selvom jeg lige har købt en skater lædernederdel, får denne i krokodille print fra Designers Remix mit hjerte til at slå hurtigere. Jeg er vild med det mintgrønne tørklæde fra Acne, og det kunne blive en fin farveklat i et f.eks meget sort outfit. Hvor fine er disse bordeauxfarvede sneakers fra KangaRoos lige? Og den orange sål gør dem perfekte. Da jeg nok er nød til at gemme mine orange New Balance væk et stykke tid, da bøllen ikke skal bruges hendes længere pga kulden.
Her kan de pæne ting findes: leojakken fra Ganni, PS11 tasken, tørklæde fra AcneHomiés sweatshirtDesigners Remix nederdel, og KangaRoos sneakers.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 24. oktober 2013

Dagens sko 241013

Jeg ville elske at kunne iføre mine fødder disse glimmerbasser fra Chiara Ferragni. De kan simpelthen gøre enhver kold og mørk efterårsmorgen, som er indpakket i regn og blæst, til en fest;-). Chiara Ferragni er i øvrigt kvinden bag bloggen The Blonde salad
I dag er der præcist 2 måneder til juleaften. Jeg ville blive noget så glad, hvis disse var at finde under juletræet. Så kære julemand, de kan købes her.

onsdag den 23. oktober 2013

Dagens #190

En uges sygdom har gjort, at der ikke ligger et lille lager af forskellige dagens på kameraet. Derfor har jeg valgt at dele dette, som stammer fra i sommer. Og det er taget på en dag, hvor vi foretog en af vores favoritaktiviteter - nemlig at kigge på fly. Outfittet viser meget godt min påklædning, når jeg er syg eller passer en syg bølle.
Dagens outfit: solbriller - Gucci, bluse - Rika, taske - Balenciaga, bukser - Stine Goya for Weekday, espadrillos - Manebi.

tirsdag den 22. oktober 2013

Dagens #189

Jeg er tilbage efter en uge med sygdom i det lille hjem. Først bølle, så mig og så min kæreste. Puha det er ikke sjovt at være syg og skulle være mor samtidigt. 
Dagens outfit: jakke - Etoile Isabel Marant, tørklæde - Acne, bluse - Selected, taske - Chanel, nederdel - Etoile Isabel Marant, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 19. oktober 2013

Dagens #188

Dagens outfit: jakke - Etoile Isabel Marant, cardigan - Acne, tørklæde - TooGoodToBeBasic, bluse - A.P.C., taske - Chanel, nederdel - TooGoodToBeBasic, støvler - Howsty.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 16. oktober 2013

Min nyeste baby

Årets kæreste er uden tvivl min kæreste, for her har vi min fødselsdagsgave. Et styks "pung på kæde" fra Chanel. Har han ikke en god smag? 
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 15. oktober 2013

Dagens #187

Der er ikke så mange tanker omkring mit outfit. Det var jo bare noget tøj jeg havde på den dag;).
Dagens outfit: jakke - Etoile Isabel Marant, tørklæde - Lovechild, bluse - Saint James, taske - Celine, nederdel - Ganni, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 14. oktober 2013

For godt til at være... Vurderingen

Nu har jeg modtaget mine ting fra TooGoodToBeBasic, og min dom er....
Jeg vil godt starte med at slå fast, at jeg er en meget kritisk forbruger mht kvalitet. Jeg havde lavet en aftale med mig selv om, at tingene ville blive sendt retur med det samme, hvis de ikke levede op til mine forventninger.
Mit førstehåndsindtryk var positivt. Hurtig levering. Jeg bestilte søndag aften og pakken lå foran min hoveddør tirsdag. Perfekt. Jeg hader at skulle vente i lang tid på mine internetkøb;-). Derudover kom mine ting i en pæn æske, hvilket gav et godt førstehåndsindtryk.
Jeg vil starte med Skater Sally, da det var den primære grund til min ordre;-). Jeg har virkelig ønsket mig en skater nederdel i en blød kvalitet. Jeg har denne skater nederdel fra H&M, men den er så stiv og meget hård i læderet.
Skater Sally er super blød og lækker i kvaliteten, og det var jo det, som jeg havde ønsket mig. Måske en lidt tynd kvalitet. Men her sammenligner jeg den med min lædernederdel fra Designers Remix, som koster 3 gange så meget. Altså ikke en fair sammenligning. Jeg bruger normalt small i underdele, så jeg tog den i small og den passer perfekt. Det er dejligt, at man kan regne med størrelsen. Da størrelserne er den største joker ved internetshopping.
Sally vil være en god nederdel til arbejdsbrug med en lille jakke. Jeg kunne godt have ønsket mig lommer i siden, men det er kun fordi jeg altid render rundt med junk i lommerne på arbejde(fx en blyant, læbepomade, tyggegummi mv. som man ikke kan undvære til flere timers møder(ja man går ikke til møder med en håndtaske...)). Derudover er der intet for i nederdelen, hvilken jeg godt kunne have ønsket mig.
Men alt i alt en rigtigt god nederdel til en super fair pris. Skater Sally er et køb med favoritpotentiale.
Amazing Amy tog jeg i den grå farve, da jeg manglet et gråt tørklæde. Jeg har læst mange anmeldelser, hvor Amy sammenlignes med Canada tørklædet fra Acne, hvilket jeg ikke synes er en fair sammenligning. Da tørklædet fra Acne er 100% uld(hvilket Amy ikke er) og det er markant tykkere i kvaliteten. Men Acne koster også det dobbelte ... Tilbage til Amazing Amy - jeg er ret vild med farven og det har en god størrelse. Jeg har nu brugt det hver dag i den sidste uge, og jeg er glad for det. Og med stor sandsynlighed kommer det også på igen i morgen:-). Alt i alt et super lækkert tørklæde til en god pris, men det bør ikke sammenlignes med Acnes.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 13. oktober 2013

En blandet landhandel #3

Jeg har været offline de sidste dage, da jeg for tiden er en super busy working mom.... Jeg har meget travlt på arbejdet, men som altid er mine opgaver tilpas nørdede og spændende. Så det er okay med travlhed, men i går var jeg så brugt, at jeg vågnede med mega hovedpine pga træthed. Så jeg valgte at sove i aftes i stedet for at blogge. Jeg arbejder bl.a. på mit indlæg om TooGoodToBeBasic og et par andre ideer, men faktoren tid er i minus hos mig for tiden;-). 
Denne gang handler "En blandet landhandel" om mad og drikke. Blot fordi disse ting fylder en del i mit liv. Jeg elsker mad. Især at spise den;-)
Årsdag med kæresten er lig med burger fra Halifax, vores yndlingburgersted. Så vi hyggede os med en hyggelig middag efter bøllen var lagt i seng. Bonusinformation - vores første date foregik også på Halifax.
Bøllen havde denne sjove juicemand med hjem efter en fødselsdag i vuggestuen. Jeg synes, at det er en sød og sjov ide, og så er den super let at kopiere.
Jeg så ny variant af Marabou i Føtex, og den måtte jeg/vi prøve.... Den var faktisk god, så den er jeg kommet til at købe igen;-).
Jeg prøvede denne fine blogger's opskrift på Strawberry Cheesecake Trifle, og nam nam det skal gentages;-).

Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 9. oktober 2013

Dagens sko 091013

Hvor er disse sko fantastiske! Og bare fordi det var møg regnvejr på vej hjem fra arbejde, har jeg lyst til at droppe fornuften og iføre mine fødder et par smuksakker;-).
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 8. oktober 2013

Dagens #186

Tjae, man spørger sødt ens kæreste, om han ikke vil tage et par billeder. Han er åbenbart så ivrig efter at "hjælpe"(læs - at få det overstået...), at han straks begynder at fotografere inden jeg overhovedet er parat i den rette posering;-).
Dagens outfit: jakke - Etoile Isabel Marant, tørklæde - Acne, sweatshirt -Kenzo, nederdel - American Vintage, taske - Celine, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 7. oktober 2013

Til salg

Lidt pinligt, men sandt... Jeg har aldrig fået brugt min shopper fra Celine, derfor har jeg besluttede at sælge den.
Den er købt hos Birger Christensen for 5650 dkr., og jeg har stadig kvitteringen.


For godt til at være....

Jeg har på baggrund af kraftig inspiration fra disse 2 skønne damer(MissBetty og Ida) lagt min første ordre hos TooGoodToBeBasic. Det navn forpligter og mine forventninger er skyhøje. Jeg er faktisk en mega kræsen forbruger. Så nu er det spændende om deres ting lever op til mine forventninger. Jeg vender naturligvis tilbage med min ærlige vurdering. Men indtil videre glæder jeg mig til at modtage Skater Sally og Amazing Amy.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 5. oktober 2013

Dagens #185

Billedet er blevet noget uskarpt. Men jeg synes, at det var en cool kulisse;-). Det er taget på vej ud til bilen i parkeringskælderen under vores hotel i Hamborg.
Jeg har brugt min lørdag på at fortsætte mit vintertøj-til-bøllen projekt. Jeg endte med at returnere flyverdragten fra Reima. Jeg har i stedet for købt en fin vinrød fra MiniAture med matchende vanter. Og nu har jeg også fået styr på vinterstøvlerne. Det blev et par sølvfarvede fra Angulus. Det er helt sindssygt, men bøllens skostørrelse er 27!!! Sidste vinter var hun en 24. Helt ærligt - med den samme vækstrate vil hun kunne passe mine sko som 6-årig. Det skal hun nok blive glad for som teenager, hvor hun kan dele sko med sin far;-).
God lørdag aften. Nu vil jeg nyde min aften med hjemmelavede æblekage(den gammelsdags slags med flødeskum) og se pensionist-tv (aka Barnaby) i selskab med min kæreste.
Dagens outfit: strik - Benetton, taske - Celine, nederdel - Isabel Marant, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 4. oktober 2013

Dagens #184



Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - Etoile Isabel Marant, tørklæde - Acne, strik - Benetton, taske - Celine, nederdel - Isabel Marant, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 3. oktober 2013

Dagens #183

Endnu et outfit fra Hamborg med det overordnede tema "før og efter Chanel" og et underliggende tema "den berømte Starbucks latte to go i hånden på dagens". 
Før:
Efter:
Med krigsbyttet;-)
Dagens outfit: jakke & nederdel - Etoile Isabel Marant, tørklæde - Lovechild, strik - Benetton, taske - Celine, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 2. oktober 2013

Dagens sko 021013

Jeg vil meget gerne ha' et par Scarlet støvler fra Isabel Marant. De er intet mindre end perfekte og min smalle fod kan passe dem pga. spænderne. Men med en pris på 7120 kr. er det ikke en mulighed! Min næste store investering bliver en varm vinterjakke, men mere om mine ideer og ønsker hertil i et andet indlæg;-). Og jeg mangler faktisk ikke støvler.... Omend jeg altid kan finde plads til endnu et par;-). Kære kæreste - de kan købes her;-)
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 1. oktober 2013

Dagens #182

I Hamborg boede vi på det "fancy" hotel - Empire Riverside Hotel(faktisk et ganske lækkert hotel, som lå centralt i St. Pauli bag Reeperbahn). På hotellets 20. etage ligger den hypede skybar - 20'up, hvor man kan nyde lækre drinks med et smukt view over Hamborg. Den bar havde vi læst om flere steder, så det var en af grundene til at vi valgte det hotel. Så langt så godt;-).
Men nedenstående outfit gjorde, at jeg blev afvist ved indgangen til baren. Tjaee det har jeg sgu aldrig prøvet før! Min Rika sweatshirt var ikke formel nok ifølge et styks flødebolle... Jeg har grundlæggende fuld forståelse for dresscode, som jeg også gerne vil respektere. Men i baren foran mig så jeg seriøst en kvinde med baby iført et styks forvasket hvid t-shirt, en beige strikcardigan og et par jeans. Og dette var blot et eksempel blandt mange... Så her stoppede min forståelse fuldstændigt i mængden af forvaskede t-shirts. Og jeg blev godt og grundigt gammeldags sur:-(. Så jeg gik ned i receptionen og klagede... Og vupti - flødebollen blev sat på plads og vi blev lukket ind i varmen med gode drinks og en solnedgang over Hamborg!
Hold da op, hvor er det svært at få gode billeder en sen nattetime.



Dagens outfit: cardigan & tørklæde - Acne, sweatshirt - Rika, taske - Chanel, armbånd - Hermes, nederdel -  MSGM, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin