fredag den 29. november 2013

Noget nyt #26

I går var jeg var til en event hos Envii i anledning af lanceringen af Clamour4Glamour kollektionen. Jeg var super nysgerrig på at se den live. Ja, jeg er meget nysgerrig af natur. Jeg havde faktisk hjemmefra planlagt at købe den stribede bluse(med de håndmalede striber), hvis den levede op til mine forventninger. Faktisk blev jeg så positivt overrasket, at jeg endte med at købe yderligere 2 ting fra kollektionen. Jeg har desværre ikke haft mulighed for at tage billeder af mine køb, så I må nøjes med denne collage af dem.  
Ja, jeg synes det er en super fin og brugbar kollektion, som Camille har designet. Jeg er i hvert fald dybt imponeret over hendes talent.  Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 27. november 2013

Dagens #200

Jeg er faktisk ganske tilfreds med min ide om "at sætte min Eye Kenzo sweatshirt sammen med den leopard printede nederdel fra Ganni". Faktisk bemærkede min kæreste også de matchende detaljer i outfittet, hvilket siger en del;-). Han bemærker nemlig aldrig, hvad jeg har på... Desværre kunne jeg ikke finde mit leopard tørklæde fra Louis Vuitton, som jeg havde planlagt at tage på til. Men på vej ud af døren nuppede jeg det grå TooGoodToBeBasic tørklæde i stedet for.  



Dagens outfit: hue - OZ, tørklæde - TooGoodToBeBasic, sweatshirt - Kenzo, nederdel - Ganni, støvler  - The Last Conspiracy.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 26. november 2013

Min ønskeseddel jul 2013 #1

Det har været en total kaos dag i dag, men det er jo en del af livet som nogens mor;-). 
Dette armbånd fra Maria Black vil jeg gerne finde under juletræet;-). Jeg er vild med det rå design i sølv, og det vil passe perfekt til mit guld Lovepods armbånd fra Pandora. Ja det klassiske Lovepods vil sammen med det rå skabe et perfekt kontrastfyldt look. Derudover læste jeg for et stykke tid siden en artikel om hende i et modeblad(kan ikke huske om det var i Costume eller Eurowoman), hvor hun virkede super sympatisk. Og man kan faktisk også købe hendes ting på Net-a-Porter, hvilket også er ret sejt gået!  
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 24. november 2013

Dagens #199

Dagens outfit: tørklæde - Lovechild, parka - Acne, sweatshirt - Brian Lichtenberg, taske - Celine, nederdel - Etoile Isabel Marant, støvler - Hunter.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 22. november 2013

Dagens #198

Piv piv og atter piv;-). Kæresten og jeg har begge travlt på vores arbejder for tiden. Derudover skal vi også flytte og så er der lige julen... Lejligheden er jo solgt med overtagelse den 15 dec, og vi får vores midlertidig lejlighed den 1 dec. Jeg hader seriøst at flytte. Også selvom jeg er ved at blive sindssyg af den manglende plads... Midt i alt flyttekaoset skal jeg også skabe en hyggelig julemåned for bøllen(og mig selv), men julepynt og flyttekasser klæder da hinanden, ik';-). Glemte jeg at sige, at intet er pakket endnu, men jeg arbejder bedst under pres;-). Nok om jul(som jeg seriøst elsker) og flyttekasser;-). 
Heldigvis fik jeg jo den røde sweatshirt fra Isabel Marant pour H&M, og den er så meget mig. Ja, jeg har en ting med sweatshirts for tiden, hvis I var i tvivl;-).

Dagens outfit: sweatshirt - Isabel Marant Pour H&M, tørklæde - Lovechild, taske - Celine, nederdel - Isabel Marant, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 21. november 2013

Dagens #197

Min parka fra Acne er bestået. Jeg havde den på, da jeg stod i kø over en time i forbindelse med Isabel Marant Pour H&M. Jeg havde det behageligt til trods for at alle omkring mig klagede over, at de frøs. Og frøken mega kuldskær hyggede sig;-).

tirsdag den 19. november 2013

Dagens sko 191113

På denne valgaften ser jeg valg i tv'et, mens jeg blogger om sko;-). Herhjemme var vi nede og stemme efter aftensmaden. Menuen var i dagens anledning valgflæsk. Valget, stegt flæsk og persillesovs var et kæmpe hit hos bøllen. Selvom bøllen mest af alt så stemmesedlen som et potentielt tegnepapir;-).
Dagens sko er den perfekte kandidat til mit nytårsoutfit. Jeg har jo en tradition med at genbruge min sølvfarvede Marc By Marc Jacobs kjole hver nytårsaften. Derfor har jeg brug for nogle nye accessories så det ikke bliver alt for kedeligt;-). Jeg er vild med begge farver, så hvilken af disse støvler fra Ganni skal jeg vælge? 
Follow my blog with Bloglovin  

mandag den 18. november 2013

Dagens sko 181113

Det er efterhånden blevet en smule koldt at rende rundt i sneakers og ballerinaer. Med denne konstatering har jeg opdaget, at et par vinterstøvler er en mangelvare i min skosamling... Jeps jeg mangler seriøst et par sorte varme vinterstøvler med flade såler, som kan passe til alt i min garderobe og mit liv med et styks aktiv bølle. Derudover må de gerne ha' lidt kant, så slud og sne i januar ikke bliver for kedeligt. Disse fra Kenzo virker tæt på perfekte, da de er sorte, har spændende detaljer, er flade med gummisåler og har lækkert varmt uldfor. 
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 17. november 2013

Dagens #196

Puha - sikke en weekend! Vi har været på besøg hos mine svigerforældre med et styks syg bølle, hvilket ikke er en fest. Så jeg er helt smadret af træthed hertil aften. Nok om mit spændende liv og tilbage til bloggens indhold - nemlig tøj. Jeg har længe haft lyst at afprøve Grunge-stilen. Så inspireret af den altid hippe Ida og en smule af Hedi Slimane var jeg Grunge-light forrige søndag. Min kæreste var ret begejstret for den ternede skjorte, så det outfit kommer på igen asap.  


Dagens outfit: jakke - Sonia by Sonia, cardigan og tørklæde - Acne, skjorte - Gina Tricot, taske - Celine, nederdel - TooGoodToBeBasic, støvler - HOWSTY.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 14. november 2013

Isabel Marant pour H&M

Køen foran H&M på Amagertorv var allerede lang, da jeg ankom lidt i 8... Desværre var mit højeste ønske fra kollektionen den ikoniske flæsenederdel long gone, da jeg kom ind:-/. Heldigvis har jeg en som ligner fra forrige sæson, hvilket jeg måtte minde mig selv om;-). Men jeg fik(købte) sølvjakken og den røde sweatshirt.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 13. november 2013

Dagen før dagen

Det er i dag dagen før dagen. Ja det er i morgen, at Isabel Marants kollektion for H&M kommer ud til masserne. Jeg må fuldstændigt ærligt indrømme, at jeg er mega fan af Isabel Marant. Ja, jeg er så meget fan, at jeg bruger en feriedag på at stå i kø;-). Her er en collage med de ting, som jeg håber at få med hjem i morgen.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 12. november 2013

Dagens #195

Et dagens og nogle tanker om at gå i biografen alene. I går var jeg nemlig i biografen alene, hvilket jeg aldrig har gjort før. Men jeg ville gerne se Mademoiselle C(en dokumentarfilm om Carine Roitfeld), og umiddelbart var der ikke nogen at se den med. Min kæreste var bestemt ikke interesseret i at se den, så det var ikke til den, at vi skulle booke pasning af bøllen;-). Det gik overraskende godt og filmen var det værd. Er jeg den eneste, som synes, at det føles mærkeligt at gå i biografen alene?


Dagens outfit: jakke - InWear, tørklæde - TooGoodToBeBasic, bluse - Baum Und Pferdgarten, nederdel - Designers Remix, taske - Celine, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 11. november 2013

Dagens #194

Jeg har ikke så mange ord i dag, da jeg er træt ovenpå en lang dag.
Dagens outfit: jakke - InWear, tørklæde - TooGoodToBeBasic, taske - Celine, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 10. november 2013

Dagens #193

På vej op af rulletrappen i Companys spottede jeg en grøn sweatshirt. Jeg var øjeblikkeligt vild med farven. Så jeg fløj hen til den og heldigvis var den også pæn;-). Så den blev købt! Jeg er nemlig blevet ret glad for sweatshirts, da de i den tykke bomuldskvalitet er så bløde og varme. Og så er de lette at vaske i modsætning til uld. Hvilket er ganske praktisk med en bølle, som tror at jeg er en menneskelig Kleenex...


Dagens outfit: tørklæde + nederdel - TooGoodToBeBasic, sweatshirt - Opening Ceremony, taske - Chanel, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 9. november 2013

Vinterjakker

Jeg har købt 2 vinterjakker i år, da jeg både ville ha' en pæn brugs jakke og en praktisk varm jakke. Så nu kan kong vinter bare komme an med 4 måneders snehelvede;-).
Den til pænt brug blev den grå med leopardprint fra In Wear. Jeg er vild med dens oversize pasform, så er der nemlig plads til de tykke og varme trøjer(siger frøken kuldskær...).
Ja det kunne ikke være anderledes, da jeg så at Acne havde lavet deres parka i grøn;-). Jeg er vild med de mange kombinationsmuligheder. Ja den jakke er som et Kinderæg - hele 3 jakker i en;-). 


Follow my blog with Bloglovin

fredag den 8. november 2013

Noget nyt #25

Det kan til tider være farligt at lave drømmeoutfit collager, da tingene på sjoveste vis har en evne til at blive klikket hjem;-). Ja sådan gik det også med "Homiés sweatshirten" fra Brian Lichtenberg, og nu er den min.

Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 7. november 2013

Noget nyt #24

23 % hos Filuca V i anledning af deres fødselsdag måtte udnyttes! Så jeg klikkede denne Kenzo sweatshirt hjem. Jeg har sukket over den hele sæsonen, men jeg har været for nærig. Den er i en skøn tyk fleece/bomuld kvalitet, så den er dejlig varm. Og med 23 % rabat blev prisen acceptabel;-). 


Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 5. november 2013

Og de andre dagens #12

Så har jeg samlet endnu en omgang de andre dagens sammen til jer.
Nr. 1: Mit outfit på en dag, hvor jeg var hjemme med en syg bølle. Og dagens store oplevelse var en tur i Føtex. Derfor var der et behov for fint tøj;-).
Dagens outfit - nr. 1: jakke - Zalando, tørklæde - Lovechild, kjole - Ganni, taske - Celine, støvler - Howsty.
Nr. 2: Bare tøj. Og så takker jeg bøllen for de "pæne" ridser på Celine. Hun får ingen lommepenge de næste 30 år;-).

Dagens outfit - nr. 2: bluse - Benetton, nederdel - H&M, tørklæde - TooGoodToBeBasic, taske - Celine, sko - Isabel Marant.
Nr. 3: Going out til fødselsdag hos en god veninde.

Dagens outfit - nr. 3: jakke - Isabel Marant Etoile, bluse - Benetton, nederdel & tørklæde - TooGoodToBeBasic, taske - Chanel, sneakers - Isabel Marant.
Nr. 4: Just workwear.
Dagens outfit - nr. 4: jakke - Isabel Marant Etoile, cardigan - Acne, bluse - T by Alexander Wang, nederdel - Bik Bok, taske - Celine, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 4. november 2013

Dagens sko 041113

Da Ida tippede om, at skobutikken Hørlyck i Århus havde åbnet en webshop, måtte jeg straks ind og tjekke udvalget ud. Naturligvis gik der ikke mange sekunder før der opstod en seriøs forelskelse. Men det kunne ikke være anderledes med disse Kenzo sneakers.
Kan I ha' en fortsat god aften. Jeg vil nu vende tilbage mit vasketøjsbjerg. Jeps, jeg lever det vilde liv;-)

søndag den 3. november 2013

Dagens #192

Outfittet er fra sidste søndag. Dagen indeholdt fri leg på den lokale legeplads og fine kager, hvilket i min optik er opskriften på en perfekt søndag.



Dagens outfit: jakke - Isabel Marant Etoile, tørklæde - Lovechild, kjole - Acne, taske - Chanel, støvler- HOWSTY.

fredag den 1. november 2013

Dagens drømmeoutfit 011113

Det bliver mere og mere klart, at jeg skal ha' disse glimmerbasser fra Chiara Ferragni. Jeg tænker på dem hele tiden. Okay måske ikke hele tiden, men I ved, hvad jeg mener;-).
Jeg ville style dem med en masse gråt uld på en ganske almindelig hverdag. Jeg er vild med farven grå. Hvem siger gråt er kedeligt?
Dagens drømmeoutfit: jakke - InWear, tørklæde - Missoni, kjole - Acne, sko - Chiara Ferragni.