fredag den 10. januar 2014

Dagens #210

Med inspiration fra denne fine blogger gik jeg all in med et matchende outfit. Jeg havde haft nederdelen liggende et stykke tid. Men da jeg så blusen nedsat inden jul blev den købt på stedet.
Jeg har brugt min aften på at sortere i bøllens aflagte tøj og har oprettet annoncer på trendsales(se min profil her). Jeg har planlagt at sætte en del til salg i løbet af de næste par dage. Det sælges billigt, da jeg er lidt træt af dem, som tror at en brugt body er guld værd;-). Hvad er en fair pris for en brugt body fra Holly's i god stand?Dagens outfit: tørklæde - Acne, bluse & bluse - Designers Remix, armbånd - Hermes, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

8 kommentarer:

 1. jeg har det på samme måde med brugt børnetøj, men jeg synes samtidig det er meget rart at sælge det.. Er de i god stand plejer jeg selv at sælge for omkring 60 kr inkl. porto som b-brev, eller to for 100 :)
  Har du noget i 80 og 86?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har oprette nogle flere annoncer og bøllen bruger 98 nu! Så jeg har alt fra 62-92... Men desværre ikke 100 % over hvad endnu, det kommer i løbet af de næste dage;-)

   Slet
 2. Nu glemte jeg jo at kommentere på dit outfit :) Det ser super godt ud, og så synes jeg det er fedt med den alsidighed det giver at det er todelt så der er mulighed for både at bruge det samme og hver for sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker:-)
   Jeps jeg er også vild med de mange kombinationsmuligheder:-)

   Slet
 3. Sikke et fint print! Jeg er helt vild med sæt for tiden (hvem er ikke det?) ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-)
   Jeg er ihvertfald vild med sæt for tiden;-)

   Slet
 4. Jaaa - det er så fint. Er virkelig glad for mit. Hoppede også på bukserne, da de var sat ned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop, tak for inspiration til at tage blusen:-)

   Slet