søndag den 19. januar 2014

Min shoppeliste 2014

Dette er ikke et indlæg omkring shoppingstrategi og den perfekte garderobe, men blot et indlæg for at minde mig selv om at fokusere på de ting jeg seriøst mangler i min garderobe. Så her er en liste med de ting, som jeg skal lede efter i de kommende måneder.
Hverdagstasken: Jeg mangler seriøst en hverdagstaske som kan stå distancen. Den skal være tilpas robust, så den kan rumme min arbejdscomputer, et par ekstra sko, en cardigan eller et varmt tørklæde, min pung og kalender, mit kamera, nøgler og det andet junk jeg altid slæber med mig. Samtidig må den ikke være hverdagsleverpostej, da alt for hverdag keder mit øje og sind ret hurtigt. Denne taske fra Miu Miu kunne godt være en kandidat, så nu vil jeg lure på den i et stykke tid og se om den består anti-leverpostejstesten;-).
Jeans: Selvom jeg ikke særligt tit bruger jeans, så mangler jeg jeans. Især på de dage, hvor jeg er hjemme med bøllen. I dag har jeg kun ét par jeans af den skinny slags, og det kan vi vist godt blive enige om ikke er nok. Jeg tror, at jeg vil afprøve et(nok 2) par Needle fra Acne.
En blazer: Jeg synes ikke, at jeg har haft held med at finde den helt rigtige blazer. Men jeg har også en del krav, som den skal kunne opfylde. Den skal være sort, en smule oversized, men også i et klassisk snit. Jeg ved simpelthen ikke, hvor jeg skal starte eller slutte denne jagt...
En pung: Jeg har stadig ikke fundet den rigtige pung, ja jeg bloggede også om dette behov tilbage i 2010. Og jeg har stadig den samme pung! Jeg har bare ikke fundet den rigtige kandidat, men jeg har faktisk heller ikke kigget så meget på det seneste...
Hverdagsstøvler: Jeg tænker noget i retning af dem fra dagens sko 060114, da de umiddelbart opfylder mine krav.
Varme striktrøjer: Jeg er ret hooked på Rue fra Acne. Og ja jeg kan godt bruge en i lysegrå og en i mørk...
Workwear til de varme sommerdage: Jeg synes, at det er vildt svært at klæde sig work-agtigt, når temperaturen kommer op over de 20 grader. Jeg kan ikke bare fjerne mine strømpebukser fra mit normale look, da det giver for meget bar hud til arbejde(ihvertfald på mit arbejde...). Men generelt er rigtigt sommertøj ikke det jeg har mest fokus på!
En ny bikini: Vi har lige købt en forårsferie til Fuerteventura. Derfor er det nødvendigt med en ny bikini.
Et par solbriller: Hvis jeg har haft svært ved at finde et par briller er det ingenting i forhold til solbriller. Mine tykke æbleskivekinder er bare et rigtigt dårligt match med tidens solbriller.... Og mine solbriller fra Gucci har efterhånden 6 år på bagen! Så jagten er gået ind, da jeg trænger til fornyelse på den front;-).
En cardigan: Jeg har længe ledt efter den rigtige cardigan. Mine krav er, at farven skal være enten sort eller grå, at materialet skal være enten bomuld, uld eller kashmir. Men det vigtigste krav er ærmerne. Ærmerne skal være så løse, at evt ærmer fra en bluse indenunder ikke krøller sammen og lave grimme stofpølser  - jeg hader det!!!
Follow my blog with Bloglovin

14 kommentarer:

 1. Spændende at læse dine overvejelser! :) Jeg deler som bekendt din begejstring for tidsløst design og lækker kvalitet, så det undrer dig nok ikke, at jeg synes din liste ser fornuftig (og lækker!!) ud :)

  Jeg har jo allerede blazeren fra Isabel Marant pour H&M og Acne Rue og jeg kan varmt anbefale begge dele! Sidstnævnte ville jeg i øvrigt elske selv at eje i Carbone Black!
  De selv samme støvler så som bekendt også på min shoppeliste. Det er de perfekte biker boots. Der ud over har jeg også et par jeans fra Acne, dog i modellen 5 Skin Pistol, samt et par solbriller! Og så kunne jeg i øvrigt også godt bruge en ny bikini! Jeg har forelsket mig i en virkelig lækker en fra Kenzo!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mht bikini er jeg for nærig til at købe en Kenzo;-) Mine bikinier er altid de billige fra H&M! Jeg har købt en dyr bikini tidligere fra Missoni og den var ikke pengene værd!

   Slet
 2. Det er altså virkelig nogle lækre items du har udvalgt dig :) Jeg ville også gerne have fat i blazeren fra IM pour H&M :)

  SvarSlet
 3. Gode ting du ønsker dig, jeg glæder mig til at se om du finde de helt rette udgaver.
  Her hjemme er et par jeans altså nok, men nu er vi også ret forskellige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit liv ville ikke fungere med kun et par, da jeg ikke vaske hele tiden pga dovenskab og miljøhensyn;-)

   Slet
 4. Altså mht blazer så er M Birger stadig mit bud, men ellers tror jeg at Helmuth Lang kunne lave nogle fine nogle. Og prøv evt at tjekke Club Collection ud for cashmere cardiganer. De er virkelig lækre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg må forbi Malene Birger butikken asap.
   Desværre ser det ud til at Club Collections cardigans også har smalle ærmer, og det vil jeg ikke ha(har faktisk en masse cardigans i den pasform og jeg bruger dem aldrig...)

   Slet
 5. Gode overvejelser. Er helt sikkert også på Acne rue, den virker bare så lækker. Synes bare jeg i forvejen har så meget strik i skabet. Men tja, en fra eller til skader vel ikke. :) Synes også farvevalget er svært, de er lige lækre. :)
  Jeg har også efterhånden udviklet en shoppeliste (ind til videre i mit hoved), men som jeg skal have over på computeren, det minimerer fejlkøbene helt vildt.
  Må som dig også indrømme at jeg har meget svært ved sommergardaroben. Så på den front trænger jeg virkelig til opdatering. Har indtil videre kunne klare mig med min T by AW draperet nederdel, som jeg har anskaffet en mere af siden sidst, mine silkeshorts fra Designers Remix, og diverse tees. Men det er bare slet ikke nok. :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det sommertøj er svært:-/

   Slet
 6. Det er en fin collage og du har jo god smag. Dog synes jeg ikke der er mange farver som dine outfit har.
  Jeg elsker dit mix af farver og print. Så det vil jeg klart savne.

  Kig forbi min blog og deltag i min give-away. Et skønhedsprodukt jeg er afhængig af.

  /Chau

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Chau. Jeg har skam ingen planer om at ændre stil blot tilføje nogle basis ting til min garderobe og mon ikke der bliver shoppet andet i løbet af foråret;-)

   Slet
 7. Smart at lave sådan en liste, så man ved, hvad man skal have fokus på... Jeg håber du finder det hele ;-)
  Ang. Blazeren... så ville jeg starte hos Boss - de laver så lækre jakker og på én eller anden måde er de bare klassiske, men alligevel smarte og så sidder de rigtig godt på rigtig mange... bare et lille tip!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, at det er muligt at finde de rigtige ting:-)
   Jeg vil tjekke Boss ud

   Slet