mandag den 3. marts 2014

Dagens #226

Jeg er totalt forelsket i kombinationen af sort og gråt med et hint af hvidt for tiden, hvilket også blev vist i mit forrige dagens. Men for at det ikke bliver endnu et kedeligt gråt outfit, har jeg kombineret forskellige mønstre og materialer i samme farve. Jeg synes, at det er med til at skabe noget vildt og roligt i et og samme look.
Billederne afslører det faktum, at jeg skal lave et erstatningskøb. Da mine sorte New Balance er nedslidte. Det mest kedelige man kan købe er seriøst et erstatningskøb, da man jo ikke får noget nyt! Så nu skal jeg bare finde dem så billige som muligt.


Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - InWear, tørklæde - TooGoodToBeBasic, cardigan - Acne, bluse - Designers Remix, taske - Celine, nederdel - TooGoodToBeBasic, sneakers - new Balance.
Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Altså også en lækker kombination, den er jeg selv også meget vild med :)
  Kan især godt lide din fine jakke!

  SvarSlet
 2. Super dejligt outfit :)
  Lyst til at følges? - http://perspectivedfw.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Skønt outfit...
  Jeg er også rigtig glad for de grå/hvide/sorte nuancer og synes slet ikke det er kedeligt... og når man som du så tilsætter en farvet taske... så er det helt perfekt :-)
  Jeg har desværre ikke lige et bud på, hvor du kan finde NB billigt, men se sådan på det... Den er jo nye og fine .... og lugter godt ha ha ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak tak:-)
   ha ha men det er altså stadigt et kedeligt køb, selvom de nok lugter bedre;-)

   Slet