mandag den 19. maj 2014

Dagens #248

Afslappet søndagsstil med en grøn jakke. Åhhhh den har været savnet;-). Mig og alle mine grønne jakker;-). Jeg har slet ikke fået vist jer min nye nederdel fra Designers Remix. Jeg har sukket over denne grå skater nederdel i flere måneder, men havde ikke rigtigt fået gjort noget ved det. Men i slutningen af April, da YouHeShe lokkede med 30 % rabat, kunne jeg ikke stå imod længere. Hvilket var på tide, da den er en basisnederdel, som jeg faktisk manglede i min garderobe...
Jeg har endelige fået overblik over, hvordan mit walk in closet skal indrettes. Jeg har været noget udfordret af en skråvæg med skunk på en af de lange vægge og et dumt vindue. Men hold op, hvor jeg glæder mig til at få overblik over min garderobe igen, da den har levet meget sammenpresset de seneste år. Jeg vil naturligvis lave et indlæg om det i løbet af sommeren.   


Dagens outfit: solbriller - Gucci, tørklæde - LaLa Berlin, jakke - Zara, bluse - T by Alexander Wang, nederdel - Designers Remix, sko - Isabel Marant Pour H&M.
Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Godt du endelig fik nederdelen, for den er da super lækker.. og du er så god til at få sat nogle farvet til.
  - Jeg glæder mig til at se projekt "walk-in"... hvor må det være fedt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er sååå god:-)
   Jeg glæder mig også til walk-in;-)

   Slet