torsdag den 14. august 2014

Dagens #257

I dag har jeg haft fri fra arbejde, så jeg kunne lave lidt praktisk, såsom at bage pølsehorn og hygge alene hjemme(yes jeg nyder bare at have huset for mig selv). Senere tog jeg den laaange vej med bus indtil Strøget, hvor jeg købte en lille ting til mig selv... Bagefter var jeg i Illums Bolighus og købe lidt lækkert (i den billige ende) til huset. Senere hentede jeg og kæresten bøllen sammen. Det var skønt at hygge et par timer inden aftensmad og sengetid. 
Med sommeren kom myggene også, og det ses tydeligt på mine ben. Jeps, jeg er et omvandrende festmåltid for myg. De elsker mig seriøst, men kærligheden er på ingen måde gengældt;-). Og som en lille bonus har en del af mine myggestik en tendens til at hæve op til dobbelt størrelse. Jeg takker ydmygt de søde myg... Men heldigvis gå vi myggefrie tider i møde:).
Som resten af blogland måtte jeg også klikke den stribede jerseykjole fra ASOS hjem, og jeg er yderst tilfreds med den. 
Dagens outfit: solbriller - Gucci, kjole - ASOS, taske - Mulberry, sandaler - Miu Miu.
Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Jeg synes den kjole er skøn! Jeg havde oprindelig købt Ganni-kjolen i samme snit med striber, men den sad ikke optimalt - så denne var et godt og billigt alternativ som jeg virkelig har brugt flittigt :) Har endda købt en ekstra i back-up :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var hellere ikke så vild med Ganni kjolen, så jeg endte med et sæt af bluse og nederdel;-)

   Slet
 2. sikke en fin kjole :)

  //N.K.L
  www.nkl-fashion.dk

  SvarSlet
 3. Har også lige selv fremvist netop denne kjole på bloggen - den er så dejlig :)

  SvarSlet