tirsdag den 16. september 2014

5 grønne jakker

En læser ønskede at høre nærmere om mine grønne eftersårsønsker. Heldigvis havde jeg dette halvfærdige indlæg liggende i kladdebunken. Vupti så kom det frem igen og jeg fik gjort det færdigt... Disse 5 jakker var for længst blevet mine, hvis jeg havde et pengetræ;-). Men en er allerede flyttet ind. Kan I mon gætte hvilken en?
Det er vist ikke nogen overraskelse, at jeg er helt syg med jakken fra Isabel Marant Etoile(1). Parkaen fra Munthe(2) opfylder umiddelbart alle mine ønsker om en camouflage parka. Denne grønne parka med aftagelig plysfor fra 5Preview(3) var jeg også vild med sidste vinter - måske et tegn på at den skal flytte ind???. Jakken fra Ganni(4) er så fed med det orange for, som er en ret cool detalje til en simpel jakke. Og som rosinen i pølseenden er der en super fin jakke fra Baum Und Pferdgarten(5), men desværre fungerer den kun som en overgangsjakke pga. dens korte ærmer.

Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Jeg tror du har klikket Ganni hjem:) Det har jeg selv - blot i den mørke udgave, og den er vildt lækker:) Uanset så håber jeg at se den du har købt i et outfit!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke Ganni, selvom jeg godt gad:-)

   Slet
 2. Jeg er vild med camouflagen fra Munthe. Men jeg har faktisk en i tankerne som først kommer primo januar og den er fra Baum und Pferdgarten. Den er vild flot, men jeg kan ikke finde noget billede af den nu. Er sikker på den er lige dig og mig ;-) ha ha
  prisen er ca. 2600,-
  /Chau

  SvarSlet
  Svar
  1. Den fra Munthe lever desværre ikke op til forventningerne IRL, da pelsen så kunstig(fake) ud... Det lyder spændende med den fra Baum und Pferdgarten:-)

   Slet