tirsdag den 30. december 2014

Godt nytår

Lidt tanker ovenpå en lang periode med ingen indlæg herfra. Ja, hvorfor har jeg ikke blogget herpå det sidste. Jeg skrev for en måned siden følgende indlæg, som aldrig blev udgivet. Jeg gik i tænkeboks omkring bloggen og mig. Derudover havde jeg travlt på arbejdet og julen tog sådan cirka de sidste timer i døgnet;-). 
"Hvem er jeg?
Ja, det lyder dybt, men så dyb er jeg ikke. Dette indlæg handler om, hvem jeg er og at jeg er begyndt at kede mig. Jeg føler mig fastlåst i min egen blogs set-up. Jeg har så mange ideer til forskellige indlæg. Men jeg føler ikke, at de passer ind her. Derfor bliver de ikke udgivet til trods for de handler om det som også interesser mig... Tit har jeg lavet halvhjertede indlæg, bare for at udgive et indlæg regelmæssigt.... Hvorfor? Ved jeg ikke. Det passer meget dårligt med min perfektionisme, og fylder mig med utilfredshed. Indlæg om mine køb(eller andres) er noget nær det mest kedelige, der findes. Altså med mindre der er tale om et helt ekstraordinært køb såsom en Chanel taske, jeps den der gang dobbeltmoral er altid god. Hvor spændende er det lige, at jeg har købt en ny bluse eller en neglelak? Jeg synes i hvert fald, at de er pænt kedelige. Det er jo meget mere spændende, hvordan du har tænkt dig at bruge den nye bluse i et outfit. Ja, jeg kan jo også vise mine indkøbsposer fra Føtex, de er nemlig ret så spændende;-). Jeg håber, at I har fanget ironien.
Jeg elsker universet med dagens outfit, skodrømme(gerne af den urealistiske dyre slags) og taskeønsker(igen hundedyre designertasker), men jeg indeholder mere end det;-). 
Jeg er også mor med et karrierejob(som det så floskelagtigt hedder...). Eller rettere sagt jeg ELSKER mit job, som jeg bruger mange timer på. Ja helt "frivilligt" mere end de 37 timer. Jeg kan blive helt opslugt af at lege(arbejde) med mine modeller, ja statistik er faktisk sjovt. Men jeg ved godt, at min nørdede side ikke er videre spændende. Ja indlæg om statistik ville nok give den lille modeblog 0 læsere på et splitsekund;-). 
Jeg er åbenbart et meget komplekst menneske med store tanker om mig selv. Jeg interesser mig meget for mode(heraf det primære indhold på bloggen), men jeg er også optaget af krea, DIY projekter, boligindretning, madlavning, bagning, rejser, oplevelser, bøger og min karriere. Jeg har lyst til at skrive om alt det ovenstående, men jeg aner ikke hvordan? Skal jeg bare begynde at skrive om det og sige fuck til bloggens håbløse titel? Eller starte en ny blog? Jeg har dog ikke lyst til at miste 4 års blogning. 
En ting er sikker jeg er stadig vild med at blogge. Jeg elsker at dele mine tanker og får feedback på mine indlæg. 
Summa summarum er, at jeg ønsker en blog, som indeholder indlæg med dagens(dem er jeg stadig vild med), dagens sko(ææææælsker sko), kreative udfoldelser(sy og strikkeprojekter, lave julepynt etc), motion, tanker om karriere, boligindretning, tanker om at være blevet haveejer, oplevelser, rejser, madlavning og tøj i en skøn pærevælling."
Jeg er ikke den samme Monica, som startede denne blog for knap 5 år siden. Fx ville hun aldrig kun haft ting til hjemmet på hendes ønskeseddel til jul - just saying;-).  
Konklusionen er en ny blog, som kan rumme alle mine interesser. 
Men jeg har ikke besluttede mig for hvordan og et navn. Har I nogle gode ideer til et navn? Ha ha jeg har skam et navn;-) Jeg skal bare mærke efter, om det føles rigtigt helt nede i maven. 
Et dagens(som er taget for 2 måneder siden) mens jeg finder ud af, hvordan mit nye blogunivers skal være. I baggrund ser I en bølle, som graver efter regnorm. Hun er i øvrigt pænt utilfreds med, at de er gået i "vinterhi"(hvis regnorme altså gør det???). Selvom sne også er godt, når man er 3,5 år;-).
Vi ses somewhere i 2015. 1000 tak, fordi I læser min lille blog:-). 
Godt nytår.


Dagens outfit: solbriller - Gucci, tørklæde - TGTBB, cardigan - Acne, taske - Mulberry, bluse - Saint James, nederdel - H&M, sneakers - New Balance.

6 kommentarer:

 1. Dette er mit første besøg på din blog, så ved ikke så meget om hvad du har skrevet om tidligere. Men synes dette indlæg er helt fantastisk. Er præcis sådan jeg tænker om mange blogs. Uanset hvad du finder på i fremtiden, håber jeg du bliver glad for det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar:-)

   Slet
 2. Jeg nyder at læse med hos dig og synes både dine dagens... og skodrømme og alle de andre indlæg er skønne, men jeg forstår dig godt... og jeg synes, bare du skal begynde at skrive om lige det du vil... ændre navnet hvis du vil... og så vil der være folk, som jeg, der følger med... og nogle der falder fra... men der kommer jo hele tiden nye forbi :-)
  Personligt er jeg ikke så meget til, det helt strømlinede, hvor man udgiver bestemte indlæg på bestemte dage osv... det er da vildt fantastisk, når man lige griber det emne, der lige optager én (jeg er selv dårlig til at gøre det... ha ha... for tit.. kommer jeg først i tanke om bagefter, at jeg jo kunne have blogget om det)... så jeg glæder mig bare til, at se hvad du finder på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for din kommentar, den blev jeg rigtig glad for:-).
   Jeg tror bare, at jeg skrive om mine tanker og interesser i stedet for at tænke i et modeblogger koncept. Men bare rolig jeg elsker stadig sko, så dagens sko vil stadig optræde. Og det vil outfits også.
   Jeg har fx. i dag klikket et par sko hjem, som jeg glæder mig til at dele med jer.

   Slet
 3. Jeg kan godt lide at komme forbi din blog og læse med fra sidelinjen. Elsker din måde at mikse farver og materialer på.
  Jeg har det ligesom dig ofte. Min blog er jo mest om mode, men det er jo ikke sådan ensidet side af mig som person. Hold op jeg laver mange ting ved siden af. Elsker at lave mad og sysle med hjemmet. Men jeg får det ikke ned på ord selvom nogle til tider har spurgt efter det. Jeg har bare som dig også en familie og fuldtidsjob og det er svært at nå det hele.
  Det vigtigste er at du synes det er sjovt og du har lyst til at blogge. Jeg kigger i hvertfald med.
  /Chau
  www.thetiger.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 gange tak for din søde kommentar:-)
   Du ramte hovedet på sømmet. Jeg synes nogle gange, at det kan blive for ensidet kun med mode og shopping. Selvom jeg er ganske begejstret for begge dele;-)

   Slet