fredag den 31. januar 2014

Dagens sko 310114

For tiden er jeg svært tiltrukket af farverne pink og lyserød. Faktisk er lyserød en ret god farve til mig, ja lyserødt klæder mig faktisk. Hvilket er lidt sjovt, da jeg stort set ikke ejer noget lyserødt. 
Dette par sneakers fra Balenciaga er perfekte, da de til trods for det lyserøde ikke er for tøsede. Man(hint hint...) kan købe dem til mig - her.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 29. januar 2014

Dagens #218

Sådan så jeg ud, da jeg for et par uger siden var i Ikea for at købe møbler til bølles nye værelse. Jeps, bøllen er nu flyttet ind på sit eget værelse, og hun er så pavestolt! 
Jakken er ny og fra Ganni. Det er en mørk udgave af det hypede efterårsleopardprint. Jeg har luret på den hele efteråret! Men jeg blev også lidt nærig, da jeg jo ikke mangler jakker (eller gør jeg...). Men da den kom på udsalg måtte den bare med hjem;-). Den er super fin. Bare ikke varm nok i disse dage!

Dagens outfit: tørklæde - TooGoodToBeBasic, jakke - Ganni, strik - Benetton, taske - Celine, kjole(brugt som nederdel) - Carven, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 27. januar 2014

Dagens #217

Det er ikke altid, at dage er som man ønsker det! I dag skulle have været en kærestedag med en biograftur og hygge. Samt en mulighed for at tage et dagens af pænere tøj end det jeg har på i skrivende stund;-).
Men ak nej, sådan skulle det ikke være. Min kæreste blev her til formiddag ringet op af viceværten. Vi har haft indbrud i vores kælderrum - Velkommen til Nørrebro... De har hugget sommerhjulene til vores bil, så nu skal vi ud og bruge 5000 kr på nye dæk(efter forsikringsselvrisiko og afskrivning på dækkene) - fedt :-(((. Så vi måtte bruge dagen på at flytte et B&O tv og min kærestes hundedyre racercykel i tilfælde af, at de kom igen... Tyveknægte er nogle KÆMPE SPASSERE...
Mit dagens er fra en regnvejrsdag. Derfor bliver det kun et detalje billede, da jeg på alle billeder ligner en druknet mus.  Men I skulle ikke snydes for et lille kig på min nye nederdel fra Opening Ceremony, som jeg har købt på udsalg med kraftig inspiration fra den søde sælger aka Ditte.
Dagens outfit: parka - Etoile Isabel Marant, sweatshirt - Brian Licthenberg, tørklæde - Lovechild, taske - Celine, nederdel - Opening Ceremony.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 26. januar 2014

Dagens sko 270114

Hvor fine er disse støvler lige? Jeg synes i hvert fald, at de er for fede. Og de vil peppe ethvert sort/gråt (læs - en smule småkedeligt) vinteroutfit op:-). De er fra Shoe The Bear, et mærke jeg ikke kender! Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 25. januar 2014

Dagens sko 250114

Man kan vist ikke kalde mig for firstmover her;-). Men jeg er blevet totalt forelsket i de hvide sneakers fra Reebok. Ja, hver gang jeg ser en med dem på, så tænker jeg "dem vil jeg også ha'...". De vil være perfekte til et par sorte jeans. Men den opmærksomme læser vil nok pointere, at jeg ingen sorte jeans har(endnu...). Men de vil også være perfekte til mine nederdele og kjoler. Men er der nogen af jer søde læsere, som kan hjælpe mig med størrelsen?

Follow my blog with Bloglovin

fredag den 24. januar 2014

Dagens sko 240114

Bare fordi, de er grønne;-). Og så er de fra Ganni.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 23. januar 2014

Dagens #216

Jeg får næsten stress over alle de nyanskaffelser, som jeg mangler at vise jer i outfit. Men så er der ideer til dagens i den kommende tid;-). Det er bl.a. blevet til et par jakker købt på udsalg. Her er min nye yndlingsjakke - en parka fra Etoile Isabel Marant. Modellen hedder Felton. Jeg er vild med dens oversizehed(det må da være et ord...) og den varme hætte med den blødeste pelskant. Og til stor morskab for mine kollegaer nægtede jeg at tage jakken og hætten af i går, da jeg kom på arbejde... 


Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 21. januar 2014

Dagens #215

Inden jul imens jeg var i gang med at købe de sidste julegaver, kom jeg til at købe en lille gave til mig selv. Dette skønne striksæt fra Designers Remix, som jeg bare måtte eje! Køber I også en lille "til mig, fra mig" julegave til jer selv til jul? Eller er det bare endnu en af mine små særheder;-).




Dagens outfit: bluse + nederdel - Designers Remix, tørklæde - Månestråle, taske - Celine, støvler - Notabene.
For et par uger siden var vejret skønt, og det udnyttede vi til en lille familietur i Dyrehaven. Bøllen nød at lege i naturen og hun havde en fest med jord og mudder!
Og her er hemmeligheden bag mine dagens... At finde på underholdning af bøllen imens. I dagens anledning var det et væltet træ, som hun kunne kravle på. Ja, hun var møgbeskidt efter min lille fotoserie;-).
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 19. januar 2014

Min shoppeliste 2014

Dette er ikke et indlæg omkring shoppingstrategi og den perfekte garderobe, men blot et indlæg for at minde mig selv om at fokusere på de ting jeg seriøst mangler i min garderobe. Så her er en liste med de ting, som jeg skal lede efter i de kommende måneder.
Hverdagstasken: Jeg mangler seriøst en hverdagstaske som kan stå distancen. Den skal være tilpas robust, så den kan rumme min arbejdscomputer, et par ekstra sko, en cardigan eller et varmt tørklæde, min pung og kalender, mit kamera, nøgler og det andet junk jeg altid slæber med mig. Samtidig må den ikke være hverdagsleverpostej, da alt for hverdag keder mit øje og sind ret hurtigt. Denne taske fra Miu Miu kunne godt være en kandidat, så nu vil jeg lure på den i et stykke tid og se om den består anti-leverpostejstesten;-).
Jeans: Selvom jeg ikke særligt tit bruger jeans, så mangler jeg jeans. Især på de dage, hvor jeg er hjemme med bøllen. I dag har jeg kun ét par jeans af den skinny slags, og det kan vi vist godt blive enige om ikke er nok. Jeg tror, at jeg vil afprøve et(nok 2) par Needle fra Acne.
En blazer: Jeg synes ikke, at jeg har haft held med at finde den helt rigtige blazer. Men jeg har også en del krav, som den skal kunne opfylde. Den skal være sort, en smule oversized, men også i et klassisk snit. Jeg ved simpelthen ikke, hvor jeg skal starte eller slutte denne jagt...
En pung: Jeg har stadig ikke fundet den rigtige pung, ja jeg bloggede også om dette behov tilbage i 2010. Og jeg har stadig den samme pung! Jeg har bare ikke fundet den rigtige kandidat, men jeg har faktisk heller ikke kigget så meget på det seneste...
Hverdagsstøvler: Jeg tænker noget i retning af dem fra dagens sko 060114, da de umiddelbart opfylder mine krav.
Varme striktrøjer: Jeg er ret hooked på Rue fra Acne. Og ja jeg kan godt bruge en i lysegrå og en i mørk...
Workwear til de varme sommerdage: Jeg synes, at det er vildt svært at klæde sig work-agtigt, når temperaturen kommer op over de 20 grader. Jeg kan ikke bare fjerne mine strømpebukser fra mit normale look, da det giver for meget bar hud til arbejde(ihvertfald på mit arbejde...). Men generelt er rigtigt sommertøj ikke det jeg har mest fokus på!
En ny bikini: Vi har lige købt en forårsferie til Fuerteventura. Derfor er det nødvendigt med en ny bikini.
Et par solbriller: Hvis jeg har haft svært ved at finde et par briller er det ingenting i forhold til solbriller. Mine tykke æbleskivekinder er bare et rigtigt dårligt match med tidens solbriller.... Og mine solbriller fra Gucci har efterhånden 6 år på bagen! Så jagten er gået ind, da jeg trænger til fornyelse på den front;-).
En cardigan: Jeg har længe ledt efter den rigtige cardigan. Mine krav er, at farven skal være enten sort eller grå, at materialet skal være enten bomuld, uld eller kashmir. Men det vigtigste krav er ærmerne. Ærmerne skal være så løse, at evt ærmer fra en bluse indenunder ikke krøller sammen og lave grimme stofpølser  - jeg hader det!!!
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 18. januar 2014

Dagens #214

Jeg er nok den eneste i Danmark, som ikke ser håndbold lige nu!
Jeg synes, at mine Susanna støvler er perfekte til min ternede kjole fra Isabel Marant Etoile. Dette outfit vil være perfekt til arbejde, så det kommer nok på på tirsdag(jeg har planer om et andet outfit på mandag).
Dagens outfit: jakke og kjole - Isabel Marant Etoile, tørklæde - Månestråle, taske - Mulberry, støvler - Chloe.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 15. januar 2014

Dagens #213

Dagens outfit: tørklæde - Acne, sweatshirt - Brian Lichtenberg, nederdel - Bik Bok, taske - Chanel, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 13. januar 2014

Dagens #212

Ingen ord i dag!
Dagens outfit: tørklæde - Lovechild, jakke - Isabel Marant pour H&M, bluse - Saint James, nederdel - H&M, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 11. januar 2014

Dagens #211

Me just being me;-)
Dagens outfit: tørklæde - Lovechild, sweatshirt - Opening Ceremony, nederdel - Designers Remix, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 10. januar 2014

Dagens #210

Med inspiration fra denne fine blogger gik jeg all in med et matchende outfit. Jeg havde haft nederdelen liggende et stykke tid. Men da jeg så blusen nedsat inden jul blev den købt på stedet.
Jeg har brugt min aften på at sortere i bøllens aflagte tøj og har oprettet annoncer på trendsales(se min profil her). Jeg har planlagt at sætte en del til salg i løbet af de næste par dage. Det sælges billigt, da jeg er lidt træt af dem, som tror at en brugt body er guld værd;-). Hvad er en fair pris for en brugt body fra Holly's i god stand?



Dagens outfit: tørklæde - Acne, bluse & bluse - Designers Remix, armbånd - Hermes, sko - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 9. januar 2014

Dagens sko 090114

En af de bedste kure mod en regnvejrsdags tristhed må være smukke sko, og disse sneakers fra Givenchy er klart i kategorien smukke sko. Omg hvor vil jeg gerne ha' dem, love them so much;).Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 7. januar 2014

Dagens #209

Er der nogen som kender en god og relativt billig frisør på Østerbro(eller i København)? Min frisør er gået på barsel og har lukket salonen - damn it - mit hår trænger så meget til en kærlig behandling med en gang lyse striber og en klipping.
Jeg havde lyst til at afprøve et outfit, hvor farverne var forskellige nuancer af den samme farve. Jeg er nu ganske udemærket tilfreds med resultatet. Der er en stor sandsynlighed for, at dette outfit kommer på igen snart.

Dagens outfit: tørklæde - Lovechild, sweatshirt - Isabel Marant pour H&M, nederdel - Isabel Marant Etoile, taske - Chanel, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 6. januar 2014

Dagens sko 060114

Jeg er på jagt efter nogle hverdagsstøvler, som på en og samme tid er praktiske, men heller ikke bliver hverdagskedelige! Jeg er nemlig ikke helt tilfreds med mine støvler fra The Last Conspiracy, da de på en eller anden uforklarlig måde keder mig. Generelt er jeg ret glad for mine sko fra Notabene, da kvaliteten altid har været god. Disse støvler fra Notabene skal jeg forbi butikken og tjekke ud asap, da de virker som en god kandidat til "den perfekte hverdagsstøvle".Follow my blog with Bloglovin

søndag den 5. januar 2014

Dagens #208

Et outfit, som er så typisk mig. Grå strik kombineret med en kort nederdel. Jeg føler mig bare godt tilpas i nedenstående. Og så har jeg ikke flere ord her til aften, da jeg vil bare nyde min aften og lade op til morgendagens opgaver.

Dagens outfit: strik - Benetton, tørklæde - LaLa Berlin, nederdel - Isabel Marant, støvler - Notabene.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 4. januar 2014

Dagens #207

Dagens outfit: jakke - Acne, tørklæde - LaLa Berlin, sweatshirt - Baum Und Pferdgarten, nederdel - TooGoodToBeBasic, taske - Mulberry, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 3. januar 2014

Et rigtigt udsalgskup!!!

Et rigtigt udsalgskup er at finde et par Susanna fra Chloe nedsat med 50 % og i normale størrelser. Men det var ikke desto mindre, hvad jeg gjorde i dag i Kassandra. Så dankortet blev fundet frem. Det kunne jo ikke være anderledes.


Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 2. januar 2014

Dagens #206

Godt nytår:-). Jeg håber, at I kom fint ind i 2014. Min nytårsaften foregik hjemme i børnenes tegn, da min veninde og hendes datter holdt nytår med os. Superhyggeligt med god mad.
Her er mit outfit fra nytårssaften(se venligst bort fra mit våde hår). Jeg havde en time til at komme i bad og finde på et outfit, da min faste nytårskjole lå i en flyttekasse... Så jeg måtte tænke hurtigt og finde et alternativ. Så jeg tog min sølvjakke fra Isabel Marant pour H&M og satte den sammen med min nye nederdel fra Designers Remix og et par ældre sko fra Chloe. Jeg synes, at det gav et fint match med sølvjakken og sølvskoene. Alt i alt en god panikredning af en lille(okay stor) tøjkrise. Ja i sådanne situationer er jeg glad for min komplette garderobe...




Dagens outfit: jakke - Isabel Marant pour H&M, tee - T by Alexander Wang, nederdel - Designers Remix, sko - Chloe.
Follow my blog with Bloglovin