fredag den 28. februar 2014

Dagens sko 280214

Dagens tip: de har "Bow Tie" sandalerne fra Isabel Marant i Suite (i Illums). De har dem i både sort og brun(beige). Og nu prøver jeg at lave et indlæg på min iPad, så jeg beklager den lidt lavere kvalitet. Men jeg måtte bare dele med jer:-). Jeg hapsede et par i sort, så kom nu sommervarme;-).

onsdag den 26. februar 2014

Dagens #225

For tiden er jeg ret vild med kombinationen af gråt og sort. Min grå Benetton strikbluse er en af favoritterne i mit klædeskab. Jeg er simpelthen så glad for den. Til den grå strik har jeg tilsat glimmer, leo og grønt - voila et outfit med gråt strik er ikke kedeligt. Så er der dømt glimmeronsdag;-).


Dagens outfit: jakke - Ganni, tørklæde - TooGoodToBeBasic, strik - Benetton, taske - Celine, nederdel - Lovechild, støvler - Sam Edelman.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 25. februar 2014

I dag drømmer jeg om #1

På denne ganske almindelige tirsdag drømmer jeg om en grøn Magdalena taske fra Savannah Wild, som er et nyere dansk eksklusivt taskemærke. Åhhh jeg vil så gerne ha' denne grønne skønhed, men måske skal jeg gemme mine penge. Er den et go eller no go?
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 24. februar 2014

Dagens #224

Frøken snedig i aktion;-). Da det lykkedes mig at slå 2 fluer med et slag - at kigge på hus og få en mulighed for at tage et dagens i dagslys. Et hus vi skal kigge på igen. Så må vi jo se om det stadig holder. 
Mit outfit er et typisk workoutfit i de kolde måneder - varmt strik og et blødt tørklæde. Så jeg kan holde varmen, men samtidigt er nogenlunde workchik.

Dagens outfit: blazer - Black Swan, strik - Benetton, tørklæde - TooGoodToBeBasic, nederdel - Etoile Isabel Marant, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 23. februar 2014

Den bedste pusletaske

Da flere af mine læsere er gravide eller på barsel vil jeg skrive lidt om min pusletaske. Den er den bedste pusletaske - i hvert fald ifølge mig.
Jeg var fuldt overbevist om, at jeg ikke skulle ha' en pusletaske - punktum. Da jeg nægter(nægtede) at betale 1000 kr for en barnevognsmærke model(mega grim) eller for en af dem i plastiklæder(endnu grimmere ifølge mig).
Men da jeg så denne model fra Marc by Marc Jacobs i Marc Jacobs butikken i Århus var jeg fyr og flamme. Her var tasken, men den var bare pink, hvilket ikke ligefrem er min farve;-). Efter lidt søgen på nettet opdagede jeg, at modellen fandtes i mange farver. Da jeg fandt den i Paris et par måneder før bøllens ankomst, var det haps haps.
Jeg har været i blogaktiverne for at finde nogle billeder af den i aktion.
Den er simpelthen så rummelig, så jeg havde masser af plads til bleer, vådservietter, ekstra tøj(både til bøllen og jeg) og legetøj, kamera og andet godt. Et mega plus, hvis man som mig ikke kan pakke light. Tænk nu hvis.... Den var bl.a. med i Dubai på ferie, hvor dens størrelse endnu en gang var et hit. Da vi var nød til at have en ekstra jakke og dyne med til bøllen pga. air-con alle steder.
Som den kiksede mor jeg er, bruger jeg den ofte som arbejdstaske. Da den har plads til min arbejdscomputer, ekstra sko og alt mit andet junk.
Grunden til at denne taske hitter hos mig er, at den ikke ligner en traditionel pusletaske. Den minder om de andre taske fra Marc by Marc Jacobs, hvilket er så godt - sagt af en sand pusletaskehader;-).
En pusletaske, som klart kan anbefales.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 21. februar 2014

Dagens #223

Et hurtigt hej :-).
Dagens outfit: parka - Etoile Isabel Marant, tørklæde - COS, sweatshirt - Kenzo, taske - Celine, nederdel - H&M, støvler - Rugged Gear.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 20. februar 2014

Dagens sko 200214

I dag drømmer jeg om disse sneakers fra Valentino, som jeg så gerne ville tilføje min skosamling.
Jeg har ikke så mange ord i dag, da jeg tænker mange huskøbstanker her til aften. Vi var ude og kigge på et hus i dag, som kunne være interessant. Så nu er det tid til de store boligovervejelser, tjekke skoler og børnehaver mv.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 18. februar 2014

Dagens #222


Dagens outfit: parka - Etoile Isabel Marant, tørklæde - COS, tee - C4G for Envii, taske - Celine, nederdel - Etoile Isabel Marant, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 16. februar 2014

Dagens sko 160214

Til trods for, at jeg er ret vild med "den blomstrede Birkenstock fra Givenchy". Jeg har også hede skodrømme om dem og de er at finde på min sommersko ønskeliste. 
Men jeg ved bare, at de i ballerinaversionen også holder til efteråret og om et år, fordi de er så smukke og så meget mig...
God søndag aften:-). Jeg vil bruge min på at kigge lidt på div. onlineshops og Arvingerne.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 14. februar 2014

Valentinsdag

Så er det igen blevet den 14 februar og Valentinsdag - kærlighedens dag. Faktisk er det en dag, som betyder meget for mig, men ikke pga. Valentinsdag. Men da mine forældre blev gift på denne dato(totalt tilfældigt, da det var en spontan tur på rådhuset) og præcist et år efter blev min bror født.
Jeg vil fejre dagen med lækker mad og hygge i lange baner. Måske bliver det til en omgang af spillet  "Musikquizzen", hvis mit ego kan klare det;-). Billedet er fra i lørdags, hvor jeg tabte stort til kæresten!
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 13. februar 2014

Dagens #221

Min dag har været som mine dage er flest med arbejde og daglige gøremål her til aften. Dog med en lille forandring, som var at jeg tog et "nyt" program i brug på arbejdet. Grunden hertil var, at jeg ikke kunne komme på SAS serveren via PC SAS, men det kunne jeg så via SAS Guiden. Så med et par nye links til mine biblioteker på serveren var jeg flyvende;-). Det er faktisk lidt skræmmende at tænke over, hvor meget vanemenneske man er! Stof til eftertanke: jeg skal huske at ændre mine vaner en gang imellem, så jeg bliver ved med at udvikle mig!
Og nu væk fra mit nørdede arbejde og til et dejligt emne - dagens outfit. Jeg elsker seriøst min strikkjole fra Acne. Den redder mig gang på gang en kold vintermorgen, hvor kreativiteten er i bund og tøjkrisen truer! 

Dagens outfit: tørklæde - Lovechild, jakke - Ganni, kjole - Acne, taske - Celine, støvler - Rugged Gear.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 12. februar 2014

Dagens sko 120214

Det er lidt sjovt! Men bøllen er lige så vild med farven grøn, som jeg er - no shit. Derfor er dagens sko en mor-datter edition med "matchy matchy" sneakers i camouflage print. Da bøllen vil elske dem samt det faktum, at vores sko er "ens". 
Sneakers fra Ganni vil næsten fuldende min skosamling. He he, som om det nogensinde vil ske!!! Men de vil passe til meget i min garderobe, så det er vist min undskyldning for at føje dem til ønskesedlen;-). De camouflageprintede fra New Balance er jeg overbevist om, at bøllen vil elske. Gadvist om de også findes i min størrelse??? 
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 10. februar 2014

Dagens #220

I lørdags lykkedes det mig at blive fanget af solen i Zoologisk have, hvor vi havde valgt at tilbringe vores lørdag:-). Bøllen elsker at være der, og denne gang var kamelerne favoritten! Kæresten og jeg hyggede os nu også, selvom det blev lidt koldt til sidst. 
Jeg har savnet mine sneakers fra New Balance den sidste måned, så jeg hoppede i dem i lørdags(måske ikke det mest praktiske, da støvler med foer nok havde været varmere....). Jeg havde også taget min nye lyserøde sweater fra Isabel Marant Etoile på. Jeg er faktisk ret vild med den, til trods for at jeg normalt er en anti-lyserød person;-).


Dagens outfit: parka - Acne, solbriller - Gucci, tørklæde - COS, taske - Celine, sweater - Isabel Marant Etoile, nederdel - TooGoodToBeBasic, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 9. februar 2014

Dagens drømmeoutfit 090214

I morgen ville jeg elske at kunne iføre mig dette outfit. Jeg er så forelsket i den jungleprintede nederdel fra Carven, så her er en ide til styling af den med min næste drømmetaske. 
Dagens drømmeoutfit: Jakke - Isabel Marant Etoile, Supergirl tee - Rika, nederdel - Carven, taske - Stella McCartney, sneakers - Reebok.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 5. februar 2014

Dagens sko 050214

Et af mine nytårsfortsætter er at give det fornuftige og praktiske den berømte finger;-). Jeg er ved at være godt og grundigt træt af, at jeg konstant vælger de fornuftige sko fremfor de sjove... De grønne Peas pumps fra Isabel Marant ville være et godt sted at starte... Selvom de ikke er helt upraktiske. Men smukke er de.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 4. februar 2014

Dagens #219

Dagens outfit: hue - OZ, parka - Etoile Isabel Marant, tørklæde - Lovechild, taske - Celine, luffer - ???, sweatshirt - Isabel Marant pour H&M, nederdel - Designers Remix, støvler   - Rugged Gear.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 3. februar 2014

Dagens sko 030214

Endnu et par lyserøde sneakers, men jeg er simpelthen så hooked på det lyserøde. Disse fra Philippe Model er prismæssigt noget mere realistiske end Balenciaga;-).
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 2. februar 2014

Noget nyt #27

Som resten af bloggerland er jeg også vild med Bråkig kollektionen, som er et samarbejde mellem Ikea og Artrebels. Så jeg hapsede et par ting derfra, da vi alligevel i dag skulle i Ikea for at købe en skohylde(jeps super spændende).  
Derudover er der flyttet en meget fin nederdel og en "Good morning Tokyo" sweatshirt(mega dårligt billede) fra Etoile Isabel Marant ind. Ja det kunne ikke være anderledes;-).
Follow my blog with Bloglovin