onsdag den 30. april 2014

Til salg

Jeg er kommet til at lave et stort indhug på min Chanel konto (jeps, jeg har en særlig opsparingkonto til mine Chanel drømme...). Og da det ikke var på en Chanel taske, skal indhugget dækkes ind! Desværre må jeg sande, at der er nogle ting som ikke bruges nok! Blandt andet min Celine Trapeze taske. Derfor søger den en ny kærlig ejer. Skriv til min mail, hvis I er interesserede. Kun seriøse bud, tak;-).Follow my blog with Bloglovin

mandag den 28. april 2014

Dagens #239

Advarsel - hvide ben!!! 
Her er det første outfit fra ferien. Jeg var dog på ingen måde gode venner med vinden. Jeps det blæser meget på Fuerteventura. Den by vi boede i lå op ad en slags ørken, lidt a la Fuerteventuras svar på Råbjerg Mile. Flot var det!
Dagens outfit: solbriller - Gucci, bluse - T By Alexander Wang, taske - Chanel, nederdel - Ganni, støvler - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 27. april 2014

Dagens sko 270414

Da YOUHESHE lokkede med en 30% rabat, kom jeg til at klikke disse smuksakker fra Missoni hjem. Fortsat god søndag:-). Jeg vil smutte i Silvan om lidt. YEAH glæden ved at være kommende husejer!

fredag den 25. april 2014

Dagens #238

Så er det fredag og 2 dage med afslapning og hygge venter forude. Vi snakker om at tage i zoologisk have, da der nok ikke bliver tid til dette de næste par måneder med projekt hus. Men nu må vi se med Zoo, da der med stor sandsynlighed er en mio mennesker (kæresten og jeg hader kø og mange mennesker).
He he, det er vel ikke den store overraskelse, at de camouflageprintede sneakers fra Ganni blev mine;-). De er simpelthen super behagelige at have på, så bløde(som at have sutsko på...), mine fødder elsker dem(også efter en hel dag på farten). Derudover er designet genialt, da de skærer benet på et godt punkt. Således at ens ben stadig ser slanke ud! 



Dagens outfit: briller - Paul&Joe, jakke + sneakers - Ganni, tørklæde - TooGoodToBeBasic, bluse - Envii by C4G, nederdel - Isabel Marant, taske - Balenciaga.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 24. april 2014

Dagens #237

Jeg havde nogle dagens liggende på mit kamera, som jeg ikke nåede at uploade før ferien. Og her er endnu et af dem. Jeg håber, at I kan li' det? Det er ihvertfald et rigtigt godt eksempel på et miss M outfit - noget grønt, et varmt tørklæde, nederdel og nogle striber!
Der er fart på for tiden. Jeg har mange bolde i luften. Der er den almindelige travlhed på jobbet, og oveni er jeg om en uge husejer. Det er så vildt at tænke på! Derfor tænker jeg mange boligindretningstanker for tiden. Så det kan godt være, at der i nærmeste fremtid kommer et eller flere indlæg omkring boligindretning.

Dagens outfit: jakke + nederdel - Ganni, solbriller - Gucci, tørklæde - TooGoodToBeBasic, taske - Celine, cardigan - Acne, tee - Saint James, støvler - The Last Conspiracy.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 23. april 2014

Dagens #236

Frøken modeblogger danser omkring på dagens.... Giver måske ikke mening, men jeg har ikke så mange tanker omkring mit outfit! 


Dagens outfit: jakke - Ganni, tørklæde - Månestråle, sweater - Kenzo, nederdel - Designers Remix, taske - Chanel, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 22. april 2014

Noget nyt #30

Så ramte hverdagen igen efter en lang ferie med Fuerteventura og Jylland, så nu er det tid til at få styr på en kæmpestor bunke vasketøj...
Jeg er som nævnt talrige gange en stor fan af nederdele. Og jeg har her på det seneste tilføjet en del nye nederdele til samlingen.
Naturligvis måtte jeg eje den leopardprintede nederdel fra Baum Und Pferdgarten, og jeg har oceaner af ideer til styling af den. Mit hjerne stoppede seriøst med at slå, da jeg så de laser cuttede læderting fra Designers Remix på catwalken. Derfor kunne jeg simpelthen ikke lade denne laser cuttede lædernederdel blive hængende i butikken;-). Den er så lækker blød og jeg er vild med de mange fine detaljer. Den sølvfarvede nederdel fra Designers Remix er super cool og helt anderledes end mange af mine andre nederdele. Jeg glæder mig til at iføre mig den. Og så har jeg tilføjet den blå nederdel fra Ganni. Ups jeg har også taget den i rød, da jeg ikke kunne beslutte mig;-).
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 15. april 2014

Over and out

Jeg holder pt. ferie - også fra bloggen. Jeg er netop hjemvendt fra Fuerteventura, hvor vi havde det dejligt varmt(det var et kuldechok at lande i København...). Og i morgen rammer påskens aktiviteter.
Jeg vender snart tilbage med en masse dagens bl.a. med outfits fra Fuerteventura. Derudover har jeg også fået købt en del nyt, som jeg rigtigt gerne vil dele med jer.
God påske:-)

lørdag den 5. april 2014

Dagens #235

Huskøbet er næsten gået igennem. Men hold da op, hvor er det udmattende med alle de ting, som man skal tage stilling til. Økonomi, k3'ere, ejerskifteforsikringer, spisebord, have, havemøbler, sandkasse, legehus, gyngestativ. Og så er der indretningen af mit kommende walk-in. Et rum på 10 kvm kun til mine sko og tøj. Mit eget lille paradis! Man er vel en overfladisk modeblogger;-). 




Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - Ganni, tørklæde - LaLa Berlin, strik - Benetton, taske - Balenciaga, nederdel - Etoile Isabel Marant, sneakers - Isabel Marant.
Follow my blog with Bloglovin