lørdag den 31. maj 2014

Babyfødder

For 3 uger siden afprøvede jeg "Baby Foot". Blot til info, så har jeg selv købt produktet til den nette sum af 179 kr i min lokale Matas. Dette er derfor en "ærlig" vurdering af produktet! 
Jeg skulle starte med at tage nogle plastiksokker på i en størrelse, som ville passe min kærestes størrelse 47... Dem skulle jeg så sidde med i 2 timer, hvilket ikke rigtigt harmonerede med min tålmodighed. Efter et par dage begyndte mine fødder at klø, overhovedet ikke rart:-/. Efter cirka en uge begyndte huden at falde af, hvilket faktisk var mega klamt, hvis I spørger mig;-). Tjaee resultatet er da pænere fødder, men på ingen måde babyfødder... Og jeg kunne have opnået samme resultat med et fodbad og en fil/pimpsten. I min optik er "Baby Foot" lidt ligesom "Knorr lasagne" - en masse arbejde med et smagløst resultat. Og for de 179 kr kunne jeg have fået en ny Mumikop og en muffin;-).




fredag den 30. maj 2014

I dag drømmer jeg om #10

De fine "Nyhavn" vaser fra Normann Copenhagen. Jeg er gået i totalt boligindretningsselvsving, da vi flytter ind i huset om 14 dage. Malerne er pt. i fuld gang og når de er færdige - RYKKER VI IND!!!! Det bliver så godt:-) Fik jeg sagt, at jeg glæder mig;-).
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 29. maj 2014

I dag drømmer jeg om #9

Disse superfede urtepotteskjulere fra Meyer-Lavigne vil gøre sig godt i stuens vindueskam.Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 27. maj 2014

Dagens #250

Så er vi færdige med at fejre bøllens 3 års fødselsdag. Hun fik en grøn løbecykel af os, som hun er vildt glad for. Og om lidt vil jeg spise endnu en lagkage rest. Fik jeg sagt, at jeg seriøst kunne leve af lagkage(og andre flødekager...). Den sommerkur må nok starte, når jeg har spist det sidste lagkage!!!
Som lovet skal det handle om tøj i dag;-). Jeg tror ikke, at jeg viste jer mit nye tørklæde fra Malene Birger. Det er skønt med den gamle bydel i min nye by. Det kan vist give nogle fine baggrunde til fremtidens dagens;-).
Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - Ganni, tørklæde - Malene Birger, bluse - Saint James, nederdel - Designers Remix, sko - Charles Philip.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 25. maj 2014

3 år!!!

I morgen bliver bøllen 3 år! Det er helt sindsygt, hvor hurtigt og langsomt de 3 år er gået. Hun er blevet en vidunderlig lille pige. Jeg er så stolt af hendes evne til at udvise empati og omsorg overfor andre. Jeg har de sidste dage haft travlt med at fejre hende, og igen i morgen. Heldigvis er der lagkage igen;-). På tirsdag skal jeg skrive lidt om noget overfladisk mode igen!
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 22. maj 2014

I dag drømmer jeg om #8

Denne fine bandanaprintede kjole fra Baum Und Pferdgarten. Den er perfekt som workwear på en dag som i dag. Og at den er i silke, er blot endnu et plus i min bog. Derudover blev Baum Und Pferdgarten "Årets designer 2014" ved Elle Style Award i mandags, hvilket er totalt fortjent:-). Jeg har flere ting fra tidligere kollektioner, som stadig holder sig blandt favoritterne. Og det er et kvalitetsstempel i min verden. Jeg elsker, når designere kan skabe favoritter, som holder i mange år frem!
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 21. maj 2014

Dagens #249

Et dagens fra min have...  
Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke - Designers Remix, tørklæde - COS, sweater - Kenzo, taske - Alexander Wang, nederdel - Isabel Marant, sneakers - New Balance.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 19. maj 2014

Dagens #248

Afslappet søndagsstil med en grøn jakke. Åhhhh den har været savnet;-). Mig og alle mine grønne jakker;-). Jeg har slet ikke fået vist jer min nye nederdel fra Designers Remix. Jeg har sukket over denne grå skater nederdel i flere måneder, men havde ikke rigtigt fået gjort noget ved det. Men i slutningen af April, da YouHeShe lokkede med 30 % rabat, kunne jeg ikke stå imod længere. Hvilket var på tide, da den er en basisnederdel, som jeg faktisk manglede i min garderobe...
Jeg har endelige fået overblik over, hvordan mit walk in closet skal indrettes. Jeg har været noget udfordret af en skråvæg med skunk på en af de lange vægge og et dumt vindue. Men hold op, hvor jeg glæder mig til at få overblik over min garderobe igen, da den har levet meget sammenpresset de seneste år. Jeg vil naturligvis lave et indlæg om det i løbet af sommeren.   


Dagens outfit: solbriller - Gucci, tørklæde - LaLa Berlin, jakke - Zara, bluse - T by Alexander Wang, nederdel - Designers Remix, sko - Isabel Marant Pour H&M.
Follow my blog with Bloglovin

lørdag den 17. maj 2014

Dagens #247


Dagens outfit: solbriller - Gucci, jakke og sneakers - Ganni, sweater - Brian Licthenberg, nederdel - Designers Remix, taske - Mulberry.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 16. maj 2014

Dagens #246

Endnu en gang hvid hud på bloggen;-). Men jeg havde endnu et outfit fra Fuerteventura. Jeg følte mig meget malplaceret på vores resort, da jeg ikke er "ligge ved poolen i bagende sol hele dagen" typen. Jeg har slet ikke tålmodighed til at ligge stille en uge. Jeg vil meget hellere på opdagelse. Og heldigvis er min kæreste ligeså, så vi lejede en bil og kørte rundt på øen. Væk fra turistbyen bød øen på et spændende landskab og hyggelige små byer. Ja, man ser noget andet, hvis man går den modsatte vej! 


Dagens outfit: solbriller - Gucci, bluse & nederdel - Ganni, taske - Celine, sko - Isabel Marant Pour H&M.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 14. maj 2014

Dagens #245


Dagens outfit: solbriller - Gucci, tørklæde - TooGoodToBeBasic, jakke - Ganni, sweater + sko - Isabel Marant Pour H&M, taske - Mulberry, nederdel - Designers Remix.
Follow my blog with Bloglovin

mandag den 12. maj 2014

Munkholm Zoo

Godt gemt på Djursland ligger Munkholm Zoo. Man skal ud og at køre på grusveje for at finde det... Stedet minder allermest om et sted, hvor antallet af "kæledyr" tog overhånd. Altså på den gode måde! Jeg er vild med denne uperfekte zoo, da det andre steder godt kan blive for pænt og poleret. Det er et perfekt sted for mindre børn(da dyrene er tæt på...), selvom bøllen var en smule skuffet over den manglende tiger... 


Follow my blog with Bloglovin

søndag den 11. maj 2014

Dagens #244

I dag har været en rigtig god dag, hvor jeg blev fejret i anledning af mors dag med brunch og en lille gave fra bøllen(hendes far var vist den glade giver...). Jeg har ikke haft tid til at tage billede af min fine gave, men det er den camouflage parka fra Designers Remix(findes her), som jeg har haft hede drømme om fra første øjekast! 
Og nu til mit outfit, som er rimeligt plain med et lille twist i form af nye solbriller!
Og så det grænseoverskidende nærbillede af mit fjæs med det formål at vise mine nye solbriller fra Celine. Dem er jeg superglad for, selvom de i min optik er meget vilde!
Dagens outfit: solbriller - Celine, jakke + sneakers - Ganni, tørklæde - TooGoodToBeBasic, kjole - Etoile Isabel Marant, taske - Mulberry.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 9. maj 2014

Dagens #243

I påsken var jeg og kæresten på date i Silkeborg! Skønt at have lidt kærestetid efter en uge på Fuerteventura. Bare mig, kæresten, Jorn og gode mad i smukke omgivelser:-). Da vi gik en tur i Silkeborg og kiggede på en masse lukkede butikker(Skærtorsdag har butikkerne jo lukket...), lokkede jeg kæresten til at tage billeder af mig ved en jysk banks hovedkontor.


Dagens outfit: jakke & sneakers - Ganni, tørklæde - TooGoodToBeBasic, cardigan - Acne, bluse - T By Alexander Wang, nederdel - Baum Und Pferdgarten.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 8. maj 2014

Dagens #242

Jeg er nok lidt sjov. Da jeg har en masse forskellige fine sandaler, men ender altid i mine klip-klappere på ferier. Da jeg får vand i kroppen i varmen og kan ikke holde andre sko ud... De gode gamle Reef klip-klappere bliver fundet frem igen og igen. De bedste klip-klappere til mine fødder.... Apropos fødder vil jeg her til aften prøve sokkerne fra "Baby Foot". Jeg skal nok give min ærlige vurdering senere.
Dagens outfit: solbriller og taske - Celine, tee - Etoile Isabel Marant, nederdel - Ganni, klip-klapper - Reef.
Follow my blog with Bloglovin

onsdag den 7. maj 2014

Dagens sko 070514

Ingen ord i dag
Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 6. maj 2014

Dagens #241

Endnu et outfit fra Fuerteventura, og jeg blev aldrig gode venner med den vind...
Sæt er jo sagen for tiden. Det har de flest nok opdaget nu;-). Jeg har i hvert fald anskaffet mig et par stykker på det seneste. Sættet fra Ganni er et passende bud på sommerworkwear.
Jeg vil bruge resten af min aften på til at finde nogle tæpper til huset.

Dagens outfit: solbriller og taske - Celine, bluse og nederdel - Ganni, sneakers - Isabel Marant Pour H&M.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 4. maj 2014

Dagens #240

Jeg kan godt li' at bruge mine navyblue Susanna støvler til et sort og grå outfit. Så bliver det ikke kedeligt, selvom det er et meget enkelt outfit.



Dagens outfit: tørklæde - TooGoodToBeBasic, cardigan - Acne, kjole - Sonia by Sonia Rykiel, taske - Mulberry, støvler - Chloe.
Follow my blog with Bloglovin

fredag den 2. maj 2014

I dag drømmer jeg om #7

Om denne smukke pels fra Saks Potts.
Follow my blog with Bloglovin

torsdag den 1. maj 2014

I dag drømmer jeg om #6

Det var i dag dagen, hvor vi fik nøglerne til huset. Derfor kan min hjerne kun kredse om de ting, som jeg brændende ønsker mig til huset. 
Kubus lysestagen i kobber vil være så smuk på mit spisebord ovenpå en marmor plade. Min indretningsiver har været stærkt undertrykt de seneste år pga. pladsmangel. Det mintgrønne bakkebord fra Normann ville være perfekt som en lille minibar! Mit kommende køkken kunne godt bruge nogle nye viskestykker, og disse fra Ferm-living er super flotte. Barstolen "Nerd" fra Muuto i grøn står også meget højt på ønskelisten til baren i køkkenet. Jeg er slet ikke begyndt endnu;-). Naturligvis skal bøllen havde et legehus, men markedet er fyldt med megagrimme plastiklegehuse til overpris! Legehuset Happy Maxi fra Jabo er et legehus, som jeg faktisk har lyst til at kigge på. Desværre er prisen av av, men jeg håber at overtale kærestens faderhjerte;-). Men først skal vi lige luge godt og grundigt ud i haven - hold op hvor er der mange blomster og buske... 
Follow my blog with Bloglovin